De 5 beste hometrainers voor thuis

1326

Fit blijven is natuurlijk noodzakelijk als je oud wilt worden. Hoewel veel mensen ervoor kiezen om naar de sportschool te gaan zijn er ook een hoop mensen die dit liever niet doen. Zij vinden het hier al snel erg druk en voelen zich niet echt op hun gemak. Dit is geen excuus om niet te sporten! Met een hometrainer ben je namelijk in staat om van huis uit aan je conditie te werken. Dit maakt het een van de beste aanwinsten voor de mensen die het wat prettiger vinden om thuis te sporten. Mocht je zelf een hometrainer willen kopen dan raden wij je zeker aan om dit artikel even goed door te nemen. We hebben namelijk de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje gezet om je te helpen bij je aankoop!

Het belang van een hometrainer

We zullen je straks meer laten zien over de beste hometrainers die je op dit moment kunt vinden. Voordat het zover is doen we er alleen verstandig aan om eerst even te kijken naar het belang van het kopen van een hometrainer. De belangrijkste reden om ook een hometrainer te kopen voor in huis is dat het je in staat stelt om eenvoudig aan je conditie te werken. Wij begrijpen het maar al te goed als je er niet op zit te wachten om in een of andere kleine sportschool met allerlei andere mensen aan cardio te doen. dankzij een hometrainer ben je in staat om zelfstandig aan je beweging te komen. Daar komt bij dat je kunt doen wat je leuk vindt. Gebruik je deze tijd om die leuke serie te kijken? Of zet je liever een vrolijk liedje op via je luidsprekers? Door thuis te sporten bepaal je echt zelf wat je doet!

Waar moet je nu op letten bij het kopen van een hometrainer vraag je je af? De belangrijkste factor die van invloed zal zijn op het product wat je kunt vinden is de prijs die je bereid bent om te betalen. Als we kijken naar de mogelijkheden op het gebied van de hometrainers dan zien we dat er echt ontzettend veel opties zijn om voor te kiezen. Er zijn sommige hometrainers die ruim duizend euro kosten, sommige wel meer. Naast de prijs zal je na moeten denken over het gemak van de hometrainer. Mocht je wat minder ruimte hebben dan is het handig om een hometrainer te kiezen die je kunt opvouwen. Hiermee bespaar je namelijk aanzienlijk wat ruimte bij jou in huis.

Top 5 hometrainers

Je doet er dus echt verstandig aan om ook te kiezen voor een hometrainer voor bij jou in huis. Echter is het wel zo dat er nogal veel producten zijn om voor te gaan. Hoe ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor bij het sporten? Om het kopen vaan een hometrainer wat makkelijker te maken hebben we hieronder een selectie voor je gemaakt. Kies je voor een van de onderstaande apparaten dan zal ook jij zeker weten dat je geen verkeerde aanwinst hebt gemaakt. Door deze hoge kwaliteit zal je voor een lange tijd vooruit kunnen met het sporten. Deze producten staan bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

NOHrD Bike

Als laatste hebben we een hometrainer die echt bijzonder is om te zien. Deze hometrainer heeft een houten afwerking en kan worden aangesloten op de NOHrD Bike met Bluetooth. Zo kun je jouw progressie op een makkelijke manier bijhouden. Als je een tablet hebt kun je deze in de daarvoor bestemde houder aan de voorzijde neerzetten. De magnetische weerstand van de hometrainer is eenvoudig in te stellen met de draaiknop onder het stuur. Hoewel hij zeker niet goedkoop is, is het echt een prachtige keuze om voor te gaan voor bij jou in huis.

Voordelen

  • De hometrainer heeft 999 weerstandsniveaus voor een ideale training
  • Door de keuze voor houten materialen ziet hij er super mooi uit

Als je zelf ook echt op een gezonde manier door het leven wilt gaan raden wij je zeker aan om te kiezen voor een hometrainer. Dit is echt een van de beste investeringen om te maken. Niet alleen zorg je ervoor dat je jouw workout thuis kan doen, maar je zorgt er ook nog eens voor dat je jezelf uit kunt dagen met behulp van de diverse trainingsprogramma’s die er op de apparaten te vinden zijn. Dankzij de info uit dit artikel zal het ook voor jou makkelijker zijn om een goed product te kopen voor in huis. Blijf zeker even hangen op deze site voor nog veel meer artikelen over het kopen van de beste producten. Door de rest door te nemen kun je ervoor zorgen dat je ook met andere aankopen niet meer de fout in kunt gaan.

Flow Fitness Perform B3i hometrainer

Tijd om door te gaan met het volgende product. Dit is de Flow Fitness Perform B3i hometrainer, echt een super goede aanwinst voor bij jou in huis als je ook graag wilt sporten. Deze stevige machine is zeer stabiel en kan wel 150 kilogram aan. Door de enorme aantallen weerstandsniveaus kan je echt optimaal aan de slaag gaan tijdens je trainen. Dit maakt hem ook zeer geschikt voor oudere of revaliderende gebruikers. Het overzichtelijke display heeft een handige draaiknop om alles in te stellen wat je prettig vindt. Je kunt kiezen uit 1 van de 24 trainingsprogramma's, maar je kunt ook zelf een training samenstellen als je dit liever hebt. Tevens kan je de hometrainer koppelen aan verschillende apps. Zo kan je precies zien wat je progressie is bij het trainen.

Voordelen

  • De hometrainer heeft 69 weerstandsniveaus voor een optimale training
  • Je kunt de hometrainer aansluiten op diverse soorten apps voor meer inzicht

Flow Fitness Racer DSB600i

Als je thuis wilt sporten zonder dat je buren wakker worden dan is de flowFitness Racer DSB600i echt een zeer goede optie om voor te gaan. De magneetrem en het 20kg vliegwiel zal ervoor zorgen dat je de hometrainer bijna niet hoort wanneer je aan het trainen bent. Er zijn ruim 32 verschillende weerstandsniveaus te vinden op het apparaat. Ook is hij voorzien van 19 vooraf ingestelde trainingsprogramma's. Het is tevens mogelijk om deze hometrainer te koppelen aan de iConsole+ app of op de Kinomap app. Tevens is deze hometrainer geschikt voor alle soorten revalidatietraining. Het is mogelijk om het stuur zowel horizontaal als verticaal te verstellen. Dit maakt het echt een stuk makkelijker om op een comfortabel manier te kunnen trainen. Tijdens de training zal je op het LCD-kleurenscherm alles kunnen zien wat van belang is. Denk hier bijvoorbeeld aan je afstand, calorieënverbruik, energieverbruik, hartslag, snelheid, tijd en wattage.

Voordelen

  • Met de ergometerfunctie kun je zien hoe hard je eigenlijk trapt
  • De fitnessfiets kan gekoppeld worden aan de app om inzicht te krijgen in je training

Assault Airbike train

Met de Assault Airbike zal je ook echt een prima aanwinst in handen hebben. Deze hometrainer is geschikt voor de mensen die graag hun hele lichaam willen trainen tijdens hun workout. Het apparaat is eigenlijk een soort combinatie tussen een hometrainer en een spinningfiets. Dit betekent dat zowel je bovenlichaam als je onderlichaam van invloed zijn bij het trainen. De Airbike maakt gebruik van luchtweerstand. Dit betekent dat je zelf de weerstand bepaalt. Hoe meer kracht je uitoefent, hoe groter de weerstand. Hierdoor is je training echt een stuk zwaarder dan met de andere apparaten. De Assault Airbike is geschikt voor intervaltraining met hoge intensiteit en CrossFit-trainingen. De Airbike heeft al 2 voorgeprogrammeerde trainingen, al is het ook mogelijk om je eigen training samen te stellen als je dit liever hebt.

Voordelen

  • De weerstand wordt automatisch aangepast op basis van de kracht die je uitoefent
  • Met de hometrainer zal je heel je lichaam kunnen trainen tijdens je workout

Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer

Laten we maar eens kijken naar het eerste product op dit lijstje. Dit is de Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer. Met deze hometrainer ben je voorzien van ruim 20 trainingsprogramma's en 32 weerstandsniveaus. Dit maakt het mogelijk om jouw conditie op een super eenvoudige manier op te kunnen bouwen. Het display op het stuur laat je alle trainingsgegevens zien die mogelijk van belang kunnen zijn. Met behulp van de sensoren op het stuur kan je eenvoudig jouw hartslag meten. Vervolgens kun je al jouw trainingsgegevens in een overzicht op het scherm aflezen. Je kunt ook de tablethouder op het scherm gebruiken. Zo kun je tijdens het trainen je favoriete series bekijken. Dit maakt het sporten echt gelijk een stuk leuker dan voorheen, zo hou je het net even wat langer vol!

Voordelen

  • Je kunt de hometrainer aansluiten je uw smartphone of tablet bij het sporten
  • De ergometer kan je wattage meten tijdens het sporten voor meer nauwkeurigheid
Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten