Reviews

De 5 beste ergonomische matrassen voor je rug

De meeste mensen hebben wel eens rugpijn gehad. Soms is het een klein of voorbijgaand probleem, maar voor anderen kan het een chronische aandoening zijn die dagelijks veel pijn veroorzaakt. Er zijn verschillende soorten rugpijn en er zijn verschillende redenen waarom iemand er last van kan hebben. Sommige mensen hebben last van rugpijn omdat ze een onjuiste houding hebben, terwijl anderen problemen hebben met hun wervelkolom of spieren.

Meer lezen

De 5 beste camera statieven onder de loep genomen

Als je net begint met fotograferen, zijn er verschillende soorten camera-statieven die je nodig zal hebben. Er bestaan namelijk verschillende soorten camera statieven, zoals een fotostatief, camera standaard statief, of een statief spiegelreflexcamera. Een camera standaard tripod statief De eerste soort is de klassieke tripod. Dit type statief is perfect voor landschapsfotografie en foto’s die een lange belichtingstijd nodig hebben.

Meer lezen

De 5 beste bridge camera’s van 2022 onder de loep genomen

Bridge camera’s zijn ideaal voor fotografen die op zoek zijn naar een veelzijdig toestel dat zowel compact als krachtig is. Deze camera’s bieden veel van dezelfde functies, zoals spiegelreflexcamera’s, maar ze zijn kleiner en lichter, waardoor ze makkelijker mee te nemen zijn. Sommige bridge camera’s hebben ook ingebouwde zoomers die vergelijkbaar zijn met die van standaardcamera’s, waardoor je niet hoeft in te zoomen op je onderwerp om een goede foto te kunnen maken.

Meer lezen

De 5 beste vlogging camera’s van 2022 bekeken

Ben je als beginnend of ervaren vlogger op zoek naar een vlog camera, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Laat ons jou helpen! Wij weten dat de beste camera’s voor vloggen, het maken van content vergemakkelijken met schermen aan de voorzijde, 4K-video en beeldstabilisatie. Daarom hebben we aan deze koopgids de 5 beste vlog camera’s met de hoogste reviewscore toegevoegd. En omdat ze aan veel verschillende behoeften voldoen, wordt ook voor jou het kiezen gemakkelijker.

Meer lezen

De 5 beste fietsverlichtingen om veilig te fietsen

Op bol.com zijn veel verschillende soorten fietsverlichtingen te koop. Er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar goedkope lampjes voor op jouw oude stadsfiets of professionele fietsverlichting voor op de racefiets; je kunt het hier allemaal krijgen. Wij zetten de vijf beste fietsverlichtingen voor je op een rijtje.

Meer lezen

5 beste camera´s voor beginners besproken

Wat is de beste fotocamera voor beginners? Wij denken dat het een camera is die niet te duur is in aanschaf, maar toch een geweldige beeldkwaliteit biedt en de ruimte biedt om meer geavanceerde technieken en opname stijlen uit te proberen naarmate je meer leert over fotografie. En voor ons betekent dat maar één ding: ofwel een DSLR ofwel een systeemcamera!

Meer lezen

5 beste rugbraces die fysieke klachten kunnen verhelpen

Herken jij je in deze situatieschets? Door uren dezelfde houding aan te nemen tijdens je kantooruren, zak je steeds maar weg in een iets meer comfortabele situatie. Voor een korte periode voelt dit heel ontspannen en relaxt aan, maar op langere termijn is een verkeerde houding funest voor de rug. Veel mensen hebben zich doorheen de jaren een verkeerde positie aangemeten die vroeg of laat kan leiden tot bek-, schouder- of rugklachten. Een rugbrace biedt hier een ultieme oplossing aan.

Meer lezen

5 beste laptops voor studenten in vogelvlucht voorgesteld

Studenten die op zoek zijn naar een laptop voor studie zullen moeten wikken en wegen voor welk einddoel de laptop wordt gebruikt. Een laptop voor student met een grafische opleiding heeft een meer veeleisend computertoestel nodig met geavanceerde videokaart om foto’s of video’s te bewerken dan iemand die als programmeur in de hogeschool of universiteit studies aanvat. Laptop voor student hangt af van de studierichting die je kiest Studenten kunnen niet meer zonder laptop of tablet.

Meer lezen

De 5 beste rollators voor betere mobiliteit

Een rollator is een bekend en populair hulpmiddel, dat te gebruiken is bij het lopen. Het wordt veel gebruikt door ouderen, of mensen die om een andere reden slecht te been zijn. Rollators zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Wil je een rollator alleen voor binnen gebruiken, of ga je er ook mee naar buiten?

Meer lezen

De 5 beste achterlichten voor fietsen besproken

Nederland is een fietsland. Met meer fietsen dan inwoners heeft vrijwel iedereen een fiets in de schuur staan. Maar als je met je fiets op pad gaat, is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Zeker ’s avonds heb je goede verlichting nodig, zodat het andere verkeer je niet over het hoofd ziet. Wij hebben voor jou de vijf beste achterlichten voor op je fiets om je het juiste fiets achterlicht te laten kiezen.

Meer lezen