De 5 beste spiraalsnijders van dit moment

221

Wist je dat er heel wat dingen zijn die je in huis kunt halen om het koken wat makkelijker te maken? Een van deze dingen is de spiraalsnijder. Door middel van deze handige aanvulling wordt het koken echt een stuk eenvoudiger dan voorheen. We zien echter dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat als het aankomt op deze aanwinst. Zo zijn er veel mensen die zich afvragen wat het belang is van een spiraalsnijders en welke keukenmachines er op dit moment allemaal te vinden zijn. Lees zeker verder als je hier graag achter wilt komen. In dit artikel hebben we namelijk alles op een rijtje gezet wat je moet weten over deze handige aankoop.

Het belang van een spiraalsnijder

We zullen je straks meer laten zien over de beste spiraalsnijders die er op dit moment gevonden kunnen worden. Echter is het handig om eerst even naar het product zelf te kijken. We zien namelijk dat lang niet iedereen weet wat een spiraalsnijder is en wat je er eigenlijk aan hebt. Zoals je wel aan de naam kunt zien is een spiraalsnijder bedoeld om lange sliertjes te maken. Dit is bijvoorbeeld handig voor de mensen die een wortelsalade willen maken. Je begrijpt dit apparaat eigenlijk net als een puntenslijper. Je hoeft de groente er alleen maar in te doen en te draaien. Vervolgens krijg je mooie reepjes van je groente. Afhankelijk van de soort snijder die je koopt kan je een speciale hendel gebruiken om het draaien wat makkelijker te maken. Door het compacte formaat neemt hij ook nog eens erg weinig ruimte in beslag. Hierdoor is het ook een leuke aanvulling voor bijvoorbeeld studenten die het koken wat makkelijker willen maken.

Het grootste voordeel van een spiraalsnijder is natuurlijk het feit dat je aanzienlijk veel tijd en moeite kunt besparen. Wanneer je alles met de hand wilt gaan raspen zal je er binnen no time achter komen dat je echt veel te lang bezig bent. Ook is het niet echt handig nu je vaak niet de mooiste sliertjes kunt krijgen. Met een spiraalsnijder zal je je hier geen zorgen over hoeven te maken. Deze aanwinst zorgt er namelijk voor dat je keer op keer kunt zorgen voor de mooiste groenten. Of je nu van plan bent om te gaan wokken of dat je een frisse salade wilt maken als lunch, een spiraalsnijder is echt ontzettend handig om te hebben in huis. Het is niet voor niets een van de meest handige aanwinsten voor bij jou in de keuken.

Top 5 spiraalsnijders

Heb je nog geen spiraalsnijder dan doe je er echt verstandig aan om deze te kopen. Dankzij deze aanwinst weet je namelijk zeker dat je echt alles uit het koken kunt halen. Mocht je niet zoveel zin hebben om zelf op zoek te gaan naar een goede aanwinst dan hoeft dit niet. We hebben het namelijk wat makkelijker voor je gemaakt. Hieronder kan je een selectie vinden met de beste spiraalsnijders die er op dit moment te vinden zijn. Al deze apparaten voldoen aan de hoogste eisen die je er maar aan kunt stellen. Door de prima prijs kwaliteit verhouding ben je voorzien van een aanwinst waar je voor een lange tijd plezier van zult hebben.

BELLA Hands-Free 4-in-1 Spiraalsnijder

Dit apparaat is echt de beste keuze als je op zoek bent naar een van de elektrische modellen. Met dit apparaat ben je in staat om alles klaar te maken wat je maar wilt voor bij het koken. Je bent voorzien vaan een maximale veelzijdigheid van vier bladopties voor verschillende soorten groenten. Met de elektrische motor zal je ook nog niet eens alles zelf hoeven te doen. Hij is voorzien van een auto stop functie die de motor uitschakelt zodra de groente helemaal gesneden is. Het enige nadeel is dat het alleen maar fruit en groenten kan snijden die tot 6 centimeter lang zijn. Je moet sommige dingen dus even over de helft snijden.

Voordelen

  • Door de elektrische motor kun je hem makkelijker in gebruik nemen
  • De verschillende bladopties maken het makkelijk om groente klaar te maken

We hopen dat je dankzij de tips en tricks uit dit artikel ook in staat bent om een spiraalsnijder te vinden die precies past bij wat je al die tijd al zocht. Het is echt een ontzettend handige aankoop om te maken. Het zorgt er namelijk voor dat je altijd weer kunt zorgen voor de juiste gesneden groente. Maak je vaak salade dan zal deze aanwinst zeker van pas kunnen komen. Als je overigens nog meer leuke producten wilt kopen dan raden wij je aan om zeker even te blijven hangen op deze site. Door de andere artikelen door te nemen weet je zeker dat je nooit meer een miskoop hoeft te maken!

OXO Good Grips 3

Dit apparaat is ook een zeer goede optie om voor te gaan. Hij is voorzien van drie verschillende messen voor alle mogelijke soorten reepjes. De messen worden geleverd met een container om ze veilig te bewaren, hierdoor neemt hij ook gelijk wat minder ruimte in beslag in de la. Dankzij de handige stijl kun je echt alles klaarmaken. Hij is niet beperkt tot groente, je kunt deze spiraalsnijder ook gebruiken om aardappelen, bieten, pompoen en zelfs appels te spiraalvormig te maken. Bovendien houdt een zuignap onder de basis het stevig vast aan het aanrecht, zo kan hij niet wegglijden wanneer je bezig bent met het snijden. Over het algemeen is de OXO echt een goede optie om te kiezen voor in huis.

Voordelen

  • Het mooie design maakt het een leuke spiraalsnijder om te zien
  • Door de verschillende mesjes kan je van alles klaar maken

KitchenAid 5KSM1APC Spiraalsnijder

Dit is een merk wat echt altijd weer een ontzettend goede kwaliteit weet te leveren. Door deze uitstekende kwaliteit ben je voorzien van een aanwinst die voor een erg lange tijd mee zal gaan voor bij het koken. Met de KitchenAid 5KSM1APC Spiral Cutter is het snijden van je ingrediënten een stuk eenvoudiger dan voorheen. Hij is ook nog eens voorzien van een peeling functie. Wil je een lekker appeltje door de salade doen om hem wat frisser te maken dan zal dit echt super eenvoudig kunnen doen. Doordat je ook gelijk de kern van de appel kunt verwijderen weet je zeker dat je hem helemaal op kunt eten. De spiraalsnijder snijdt vervolgens de appel in een spiraal.  Ook dit product is bestand tegen de vaatwasser. Is hij dus vies geworden door het koken dan zal je hem snel en eenvoudig weer schoon kunnen maken.

Voordelen

  • Door de peeling functie is het mogelijk om een appel eenvoudig te schillen
  • Je kunt de salade op een super makkelijke manier klaarmaken met de snijder

GEFU Spirelli-spiraalsnijder

Hoewel hij veel lijkt op de bovenstaande optie is dit toch een iets ander product dam hierboven. Dit is namelijk de voorloper van deze nieuwe versie. Ondanks dat de GEFU Spirelli-spiraalsnijder wat ouder is zal je echt niets tekort komen. Met deze spiraalsnijder zal het ook voor jou mogelijk zijn om op een super eenvoudige wijze aan de slag te gaan bij het koken. Je gebruikt hem eigenlijk net als een soort puntenslijper, alleen pak je dan een wortel in plaats van een wortel. Dit maakt het mogelijk om echt alles klaar te maken voor bij het koken. Er zijn 2 verschillende diktes van de messen: 2 bij 3 millimeter of 3 bij 5 millimeter. Zo maak je in een handomdraai de lekkere en gezonde spaghetti van courgette. Met deze spiraalsnijder heb je echt een ontzettend handig aanwinst in huis voor bij het koken.

Voordelen

  • Door de sterke materialen ben je voorzien van een aankoop die lang mee zal gaan
  • Deze spiraalsnijder is erg makkelijk te gebruiken voor bij het koken

GEFU Spirelli spiraalsnijder 2.0

Tijd om te kijken naar de eerste spiraalsnijder die je kunt kopen voor bij jou in de keuken. Met de GEFU Spirelli spiraalsnijder 2.0 zal je echt een ontzettend goede aanwinst in handen hebben. Deze spiraalsnijder is onder andere te herkennen aan de ontzettend sterke materialen die zorgen voor een erg lange levensduur. Bij aankoop krijg je tevens een een opzetstuk om de groente echt helemaal op te kunnen snijden. Courgettes, wortelen, komkommers en andere harde groenten worden gemakkelijk gesneden voor bij het koken. Mocht je van plan zijn om te gaan wokken dan zal dit zeker van pas komen. Je kunt kiezen uit 2 verschillende diktes: 2 x 3 mm en 3,5 x 5 mm. je regenboogsalade ziet er mooi en rustiek uit met bredere en smallere greens. Het is mogelijk om het apparaat na het eten gewoon in de vaatwasser te stoppen. Zo hoef je hem niet meer met de hand schoon te maken. Wat wil je nog meer hebben van een spiraalsnijder?

Voordelen

  • Wanneer je klaar bent met het koken kun je hem gewoon wassen in de vaatwasser
  • Door het mooie design en het prettige handvat kun je hem makkelijk gebruiken
Hilde Debie
Hilde Debie
Ik ben een 46-jarige hobbykok en de mama van 2 fantastische pubers. Naast mijn full-time job als sales manager ben ik een fervente hobbykok met een liefde voor de Italiaanse keuken. Als product tester bij Techgeek krijg ik de kans om de laatste nieuwe kookaccessoires uit te testen en te reviewen.

Gerelateerde berichten