De 5 beste tijdschriftenhouders om te kopen

18

Berg kranten, tijdschriften, documenten… netjes op. Tijdenschriften en documenten houden je soms meerdere dagen bezig. Daardoor liggen ze al snel over rond te slingeren. Als daarentegen alles in een tijdschriftenhouder wordt opgeborgen, heerst er orde en zijn je tijdschriften en documenten altijd bij de hand.

Er zijn tijdschriftenhouder voor aan de muur en voor op je bureau. Ze bestaan in vele maten en materialen. Je kunt er zeker van zijn dat je een tijdschriftenhouder vindt die perfect pas bij je interieurstijl en de ruimte die je hebt.

Kies gewoon je favoriete ontwerp

Tijdschriftenhouders zijn er van retro tot futuristisch. Ze zijn veel meer dan een klein meubelstuk om kranten en tijdschriften in op te bergen. De meeste tijdschriftenhouders zijn decoratief en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Tijdschrifthouders, gemaakt van diverse materialen, zijn producten van hoge kwaliteit die aan de hoogste eisen kunnen voldoen. Er zijn tijdschriftenhouders van natuurlijke materialen zoals hout, rotan of bamboe, die perfect passen in een natuurlijke of landhuisstijl. De tijdschriftenhouders van metaal of kunststof zijn daarentegen puristisch en passen perfect in elk modern interieur. Omdat alle tijdschriftenhouders van hoge kwaliteit zijn, zul je er lang plezier van hebben.

Wanorde op je bureau veroorzaakt stress en kost tijd

Als een van de volgende situaties je bekend in de oren klinkt, is het misschien tijd om je organisatie en de organisatie van je tijdschriften en documenten aan te passen:

Visuele stress

Zelfs de aanblik van je bureau dat op een gruwelijk stilleven lijkt door de rangschikking van allerlei notities, post, een halfvol theekopje en verwelkte bloemen, brengt zweetdruppels op je voorhoofd. Achter elk vel papier en op elke stapel liggen onafgewerkte taken die door de wanorde nog dreigender lijken dan ze zijn.

Gebrek aan concentrati

En nu al zit je hoofd vol en weet je niet waar je moet beginnen. Je bent net begonnen met het tellen van het geld voor de personeelsreis, en je bent al bezig de envelop weg te leggen omdat je ziet dat je nog maar de helft van de brieven geopend hebt- en gisteren heb je je baas of je partner beloofd dat je ze vandaag allemaal zou verwerkt hebben.

Barstjes in je zenuwen

Dan, voor een project, wil je snel de werkbladen kopiëren, maar je kunt het juiste kopieersjabloon niet vinden. Bovendien lijkt de enveloppe met het geld voor de excursie plotseling spoorloos verdwenen te zijn. Het nog halfvolle theekopje van gisteren verliest zijn evenwicht en de inhoud spat uit elkaar op je documenten. Samen met de beker, kantelt de stemming eindelijk voor de rest van de dag.

Tijdvreters

Je zoektocht naar zoekgeraakte spullen heeft niet alleen zenuwen gekost, maar ook veel tijd – waarschijnlijk de belangrijkste hulpbron in het dagelijkse schoolleven. Dit wordt ook gestaag uitgehold door het heen-en-weer schuiven van stapels papieren en andere dingen, die je steeds twee of drie keer aanraakt zonder dat ze hun juiste plaatsvinden.

Natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen idee van orde. Het is dus zaak het juiste evenwicht te vinden om zich prettig te voelen en goed te kunnen werken.

Het is is hoog tijd om je bureau op te ruimen en een of meerder tijdschriftencassettes te kopen om orde te scheppen en orde te krijgen op je bureau en in je hoofd.

PP is een veel gebruikt materiaal voor tijdschriftencassette

Polypropyleen of PP is een kunststof zonder weekmakers. Wat we in de volksmond kunststoffen noemen, zijn kunststoffen die door complexe fabricageprocessen worden verkregen uit het basismateriaal aardolie en verschillende additieven. Polypropyleen is nauw verwant aan polyethyleen (PE), maar volgens het consumentenadviescentra is het harder en hittebestendiger. Polypropyleen wordt beschouwd als minder schadelijk voor de gezondheid dan andere kunststoffen. De dus tijdschriftencassette gemaakt uit PP vormt geen enkel gevaar voor je gezondheid

relaxdays tijdschriftenhouder bamboe

Beschrijving van de tijdschriftencassette

Dit tijdschriften rek gemaakt van natuurlijk bamboe kun je helpen bij het organiseren van je kantoor. Je kunt een warboel van papier op je bureau vermijden door alle documenten, tijdschriften, boeken ….te sorteren in dit rek met drie vakken

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

 • Het moderne, stijlvolle ontwerp en de zijkanten en scheidingswanden met pijlerpatronen maken van deze box een blikvanger.
 • De afmeting H x B x D zijn 30 x 28 x 26,5 cm
 • Het natuurlijk gedecoreerd bamboe tijschriftenrek weeg 2,1 kg . Je kunt je documenten netjes klasseren in drie afgescheiden vakken.
 • Het rek met een modern patroon is vooral geschikt voor A4-documenten
 • Snelle en gratis verzending

Leitz Recycle PP Tijdschrifftenhouder

Dit in het oog springende hoogwaardig tentoonstellingsalbum wordt dagelijks gebruikt op kantoren, in scholen, thuis …

De belangrijkste eigenschappen

Aan de binnenkant zitten veertig doorzichtige plastic hoezen, die geschikt zijn voor het weergeven en vervoeren van gedrukte A4-document, foto's .... Ze zijn gemaakt van negentig procent recyclebaar plastic. Dit krachtige en praktische album is een perfecte aanvulling op andere producten uit de Leitz Recycle-serie en is duurzaam.

Deze moderne en "groene" bureauaccessoires zien er geweldig uit in huis of op kantoor. Met de nieuwe milieuvriendelijke recyclingserie van Leitz kun je je kantooromgeving en het milieu van onze planeet verbeteren.

De copy safe folie voorkomt dat inkt van het papier op het plastic blijft kleven

De mappen, gemaakt van zuurvrij materiaal, zijn perfect geschikt voor langdurige archivering van belangrijke documenten.

Technische eigenschappen

 • Deze mappen van Leitz gemaakt van polypropyleen zijn geschikt voor alle A4-documenten
 • De zwarte map is voorzien van veertig albumhoezen.
 • Het totale pakket weegt 334 gram

Tijdschriftencassette HAN Twin C4 transparant

Beschrijving van de tijdschriftencassette

De tijdschriftenbox heeft een modern ontwerp. De inhoud is duidelijk zichtbaar vanuit alle kanten. Er is veel zorg besteed aan de kleuren. De kleur is doorzichtig.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

 • De tijdschriftencassette van het merk Han is geschikt voor documenten met een A4 formaat
 • De box is 23,9 breed, 25,7 cm hoog en heeft een rugbreedte van 7,6 cm
 • De cassette is gemaakt van kunststof en weegt 248 gram
 • De box met transparante kleur kan per stuk besteld worden en heeft een korte leveringstermijn

TIJDSCHRIFTHOUDER WOW C&S WIT

De beschrijving van de tijdschriftencassette

Deze cassette en andere Leitz-producten brengen een WOW-effect naar je werkplek met opvallende en modieuze kleuren

De gladde PP-coating geeft de box een luxe uitstraling en zorgt duurzaamheid en en gemakkelijke reiniging.

De belangrijkste eigenschappen

Deze modieuze catalogusmappen zijn open aan de bovenkant voor een gemakkelijke toegang tot de inhoud. Met behulp van knoppen zijn deze tijdschriftencassette gemakkelijk monteerbaar en eenvoudig op te vouwen. Op die manier kun je ruimte besparen wanneer je de boxen niet nodig hebt.

Er is een metalen labelhouder voorzien voor het invoeren van labels om je cassettes te indexeren en te klasseren. De gepatenteerde structuur voorkomt dat de doos vanzelf opent wanneer deze wordt geladen of verplaatst met zwaardere mappen.

Technische kenmerken

 • Deze tijdschriftencassette van Leitz is geschikt voor papierformaat A4
 • De breedte is 103 mm, de hoogte 330 mm en de rugbreedte 12,5 cm
 • De cassette is van zwaar karton en weegt 390 gram
 • Mogelijk om een label te plaatsen op de achterkant

Tijdschriftencass HAN Klassik

Beschrijving van de tijdschriftencassette

Indeze blauwen tijdschriftencassette met duimgreep passen tijdschriften en papier van A4-formaat.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

De afmetingen van deze map zijn 7,6 × 24,8 × 32 cm (breedte x diepte x hoogte. De cassette is gemaakt van trillingsdempend anitstatisch polystyeen. De tijdschriftencassetteweegt 255 gram en kan per stuk besteld worden

Marleen Janssens
Marleen Janssens
Ik ben een 37-jarige spring-in-het-veld die op zelfstandige basis werkt als schoonheidsspecialiste . Naast de dagelijkse huishoudelijke taken speel ik wel eens padel en ga ik regelmatig eens en glaasje drinken met vriendinnen.

Gerelateerde berichten