De 5 Beste Flessenwarmers voor je drank

246

Heb je een kleine thuis dan zal je hem of haar moeten voorzien van de juiste voeding. Nu is het voor baby’s niet zo goed om koude melk te drinken. Veel mensen kiezen ervoor om hun flesje in de magnetron te zetten. Dit kan er echter weer voor zorgen dat het drankje juist te heet zal zijn. Om al deze problemen te voorkomen is het verstandig om een flessenwarmer in huis te halen. dankzij deze aanwinst ben je in staat om jouw flesje altijd weer op de juiste temperatuur te krijgen. Aangezien er nogal wat komt kijken bij het kopen van een flessenwarmer hebben we de belangrijkste informatie voor jou verzameld. Wij raden je zeker aan om dit even goed door te nemen als je alles uit je aankoop wilt halen.

Het belang van een flessenwarmer

We gaan straks kijken naar de beste flessenwarmers die je op dit moment kunt vinden. Maar laten we eerst even inzoomen op het apparaat zelf. Je wilt namelijk wel weten waarom het handig is om te kiezen voor deze aanwinst. Flessenwarmers zijn handig wanneer je de fles van je baby buitenshuis of in de auto moet klaarmaken. Ze verwarmen niet alleen de temperatuur van de fles, maar houden deze ook nog eens warm. Dit maakt het echt een handige aanwinst om te maken voor iedereen die een kleine thuis heeft. Hoewel fleswarmers niet essentieel zijn, zijn ze wel erg praktisch om te hebben. Hun grootste voordeel is dat ze veel minder tijd in beslag nemen dan een normaal flesje in de magnetron. Ook zijn ze gezonder door het gebrek aan microgolven. Flessenwarmers voorkomen ook dat de melk kookt. Dit is zeer belangrijk, vooral als het gaat om moedermelk. Dit voorkomt namelijk dat het zijn voedingseigenschappen verliest.

Het is van belang om wel even goed te kijken naar de soort flessenwarmer die je koopt. Bij sommige apparaten kunnen alleen bepaalde flessen worden verwarmd. Dit zal een probleem zijn als je verschillende merken gebruikt. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor een flesverwarmer die universeel is. De snelheid waarmee de flesverwarmer de melk verwarmt is een ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Niet alle flessenwarmers zijn te gebruiken in een even korte tijd. Sommige hebben enkele minuten nodig, andere zijn in slechts 90 seconden klaar. De baby heeft op verschillende momenten van de dag voedsel nodig. Daarom is de snelheid waarmee de fles wordt opgewarmd een zeer belangrijk aspect om in gedachten te houden, vooral wanneer de baby begint te huilen omdat hij honger heeft.

Top 5 flessenwarmers

Het is dus zeker niet zo’n raar idee om ook een flessenwarmer te kopen voor in huis. Dankzij een flessenwarmer kan je nu eenmaal iedere keer zorgen voor de juiste temperatuur voor jouw kleine. Door de talloze opties is het alleen wel lastig om zomaar een knoop door te hakken voor het maken van je aankoop. Welke zou je namelijk het beste kunnen kiezen? We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder de beste flessenwarmers van dit moment voor je onder elkaar gezet. Door te kiezen voor een van deze modellen zal ook jij zeker weten dat je voorzien bent van een flessenwarmer die aan alle mogelijke eisen voldoet.

Philips Avent SCF358/00

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor deze flessenverwarmer van het merk Philips. Zoals je weet zal Phillips je altijd weer voorzien van de best mogelijke kwaliteit. Dit is dan ook niet anders met deze handige flessenwarmer. Door de voordelige prijs is dit een zeer goede optie om te kiezen als je een relatief laag budget hebt. de handige knoppen zorgen ervoor dat je het drankje voor jouw kind snel klaar kunt maken. Dit product is in maar 3 minuten op temperatuur. Dit zorgt ervoor dat ook jij in staat zal zijn om de vloeistof binnen no time op te kunnen warmen. Ook zal hij automatisch zorgen voor een warme temperatuur. Mocht je het drankje willen bewaren dan zal dit geen enkel probleem meer hoeven op te leveren.

Voordelen

 • Voorzien van een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

We hopen dat je dankzij de info uit dit artikel al meer weet over het kopen van een flessenwarmer voor jouw zoon of dochter. Het is echt handig om dit apparaat in huis te halen. Zonder dit apparaat is het namelijk nagenoeg onmogelijk om te zorgen voor de juiste temperatuur. De melk is dan ofwel te heet of juist weer te koud. Niet zo raar dat er zoveel mensen zijn die kiezen voor een flessenwarmer. Heb je nog meer producten die je graag in huis wilt halen? Blijf dan zeker even hangen op deze site, er zijn namelijk nog veel meer verschillende artikelen te vinden.

Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator

Ook met deze flessenwarmer zal je echt niets tekort komen voor jouw kleine. Dit apparaat is voorzien van diverse Voorgeprogrammeerde warmte-instellingen voor diverse soorten babyflessen, inhoudsmaten en starttemperaturen. Door deze bijkomende functies zal je veel makkelijker in staat zijn om de juiste temperatuur te kiezen voor je drankje. Het is ook mogelijk om dit product te gebruiken voor het verwarmen van babyvoeding. Door het alarm weet je precies wanneer de vloeistof op temperatuur is gebracht. Je hoeft je geen zorgen te maken over het eventueel doorkoken. Dit apparaat is namelijk voorzien van een handige automatische uitschakeling wanneer hij op temperatuur is. Ook is hij voorzien van een LCD scherm met one-button startknop en instelgeheugen voor snellere verwarming.

Voordelen

 • De veilige sterilisator doodt 99,9% van huishoudelijke bacteriën op flessen
 • Je kunt deze flessenverwarmer gebruiken voor alle soorten flessen en potjes

Alecto BW-70 fleswarmer

We gaan even terug naar een merk wat we al even eerder hebben benoemd in dit artikel. Dit is het merk Alecto, met dit model heb je namelijk ook weer een uitstekende aanwinst in handen. De Alecto BW-70 fleswarmer verwarmt verschillende maten flessen en potten binnen no time, hierdoor voorzie je jouw kleine altijd weer van de beste drankjes op een prettige temperatuur. Dit maakt het echt een stuk eenvoudiger om jouw zoon of dochter het nodige te geven. Hoe lang dit duurt is volledig afhankelijk van de temperatuur van het voedsel in de fles. Bovendien heeft de BW-70 verschillende warmtestanden van 0°C tot 100°C, deze kan je natuurlijk altijd aanpassen aan de hand van wat je prettig vindt. De LED-indicator geeft aan wanneer het water op de warmere temperatuur is. Wil je zelf flesjes veilig opwarmen dan zal je met de Alecto BW-70 echt niet de fout in kunnen gaan.

Voordelen

 • De flessenwarmer is geschikt voor alle soorten maten flessen- en potvoeding
 • Je kunt de temperatuur aanpassen van 0°C tot 100°C
 • Het LED-lampje geeft precies aan wanneer het water in de warmer op temperatuur is

Beurer BY 52 Bottle Warmer

Als je op zoek bent naar een merk wat een ontzettend goede kwaliteit weet te leveren dan zal je in veel gevallen bij dit merk uitkomen. Met de Beurer BY 52 Bottle Warmer ben je in staat om jouw voeding of melk te verwarmen tot een temperatuur van 37°C. Dit is de optimale temperatuur voor je kind, niet te warm maar ook zeker niet te koud. Voor het gebruik hoef je alleen maar de fles in de houder te plaatsen. Gebruik de diverse knoppen om de gewenste temperatuur in te stellen en de fleswarmer doet de rest. De melk wordt gelijkmatig opgewarmd zonder dat het nodig is om ondertussen te roeren. Dankzij de warmhoud functie zal deze flessenwarmer er ook nog eens voor zorgen dat de melk wat langer warm blijft. Handig als er bijvoorbeeld iets tussendoor komt. Aangezien je nagenoeg iedere fles aan kunt sluiten is dit een zeer universele optie om te kiezen voor bij jou in huis.

Voordelen

 • Met de lifter kun je de fles eenvoudig uit de fleswarmer halen
 • De fleswarmer is geschikt voor alle gangbare flessen en potten
 • Op het display kun je precies zien hoe warm hij eigenlijk is

Alecto BW-700

Tijd om te kijken naar de eerste optie om voor te kiezen. Dit is een fles van het merk Alecto, een merk wat bij veel mensen wel bekend in de oren zal klinken. Dankzij de Alecto BW-700 is het mogelijk om altijd weer te zorgen voor de babyvoeding met de juiste temperatuur. Deze digitale fleswarmer verwarmt niet alleen de fles, maar je kunt hem ook gebruiken om flessen en fopspenen te steriliseren. Dit maakt het echt een prima aanwinst voor iedereen die zijn kindje de beste voeding wilt geven. je hoeft alleen maar het programma te kiezen en de benodigde hoeveelheid water toe te voegen aan de fles. Zet vervolgens het flesje op het apparaat. Na de verwarmingstijd hoor je 5 piepjes. Dit betekent dat hij klaar is en dat de flessenwarmer automatisch uit zal gaan. Verwijder de fles of het potje met melk en schud de melk of roer het voedsel om de warmte gelijkmatig te verdelen. Met deze optie voorzie je jouw baby of peuter echt van de beste melk.

Voordelen

 • De buitenkant is gemaakt van PTC en zal dus niet warm worden tijdens het opwarmen
 • Naast het verwarmen van melk of kan je melk ontdooien of steriliseren
 • Door de handige piepjes weet je precies wanneer je melk warm is

Gerelateerde berichten