De 5 beste diepvries tafelmodellen bekeken

81

Heb je weinig ruimte voor een grote diepvriezer? Of kom je altijd ruimte tekort in je diepvries en heb je behoefte aan wat extra vriesruimte? Dan zit je met de aanschaf van een diepvries tafelmodel helemaal goed. Een kleine diepvrieskast past gemakkelijk in een bergruimte en biedt tal van voordelen. Wil je graag een diepvries tafelmodel kopen, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Neem dan een kijkje bij de best geteste modellen van dit moment. De onderstaande diepvries tafelmodellen zijn allen geselecteerd op prijs-kwaliteitsverhouding en klanttevredenheid. Gezien elke type koelkast zo zijn unieke eigenschappen heeft, biedt elk apparaat verschillende voor- en nadelen. Vergelijk de verschillende best geteste modellen daarom zorgvuldig en kies een diepvries tafelmodel dat bij jouw wensen en voorkeuren aansluit.

De Beko FS166020 - Tafelmodel vriezer

De Beko FS166020 is een uitstekende vriezer met tal van handige eigenschappen en een zeer geschikte keuze indien je op zoek bent naar een vriezer met geavanceerde functies. Zo heeft de vriezer een geavanceerde snelvriesfunctie en Freezer Guard, waardoor je snel producten in kunt vriezen en je het apparaat bijna nooit hoeft te ontdooien. Ook beschikt het apparaat over het geavanceerde Minifrost systeem. Dankzij het Minifrost speciale verdampinsysteem wordt de ijsafzetting in de vriezer enorm verminderd, waardoor minder energie verbruikt hoeft te worden en je levensmiddel worden beter bewaard blijven

Het diepvries tafelmodel van Beko heeft een netto inhoud van 65 liter en heeft een compact formaat. Hierdoor past de vriezer gemakkelijk in elke ruimte. De Beko FS166020 is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals gehard veiligheidsglas, waardoor het apparaat een zeer goede kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft. Ook beschikt het apparaat over een geavanceerde koelventilator in het vriesgedeelte, waardoor de koude lucht in de vrieskast gelijkmatiger verdeeld wordt voor een betere koelprestatie.

Voordelen
- Snelvriesfunctie
- FreezerGuard en Minifrost functie
- Gehard veiligheidsglas
Nadelen
- Niet erg energiezuinig

De PRIMO PR111DV Tafelmodel Diepvries - Vrijstaand - 64L - F - Zwart

Op zoek naar een zeer compacte, goede kwaliteit diepvries tafelmodel? Dan is de Primo PR111DV een uitstekende keuze. Primo De Primo PR111DV is een zeer compact diepvries tafelmodel met een inhoud van 64 liter en een breedte van slechts 48 cm. Hierdoor is dit exemplaar een van de smalste tafelmodel diepvries modellen en kun je de diepvries gemakkelijk in smalle ruimtes plaatsen. Ook kun je de vriezer hierdoor gemakkelijk verplaatsen en eventueel vervoeren indien gewenst.

De diepvries tafelmodel is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de Primo PR111DV een omkeerbare deur, waardoor je de vriezer op elke plaats in je huis kunt integreren. Ook heeft de vriezer een soft door mechanisme, waardoor de vriezer extra gebruiksvriendelijk is. De vriezer is samengesteld met hoogwaardige materialen, heeft drie ruime en transparante diepvriesladen en beschikt over een mechanische temperatuurcontrole die je geheel naar wens kunt instellen. Hierdoor is de vriezer zeer gebruiksvriendelijk. De Primo PR111DV heeft daarnaast een stijlvol design en is beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor past de vriezer in vrijwel elk type interieur.

Voordelen
- Zeer compact formaat
- Draairichting deur aanpasbaar
Nadelen
- Slechts 64 liter inhoud
- Niet erg energiezuinig

De Inventum VR600 - Tafelmodel vriezer - Vrijstaand - 98 liter - Frost Intelligence Systeem

Ben je op zoek naar een ruime variant diepvries tafelmodel? Dan is de Inventum vrijstaande vriezer VR600 een uitstekende keuze voor jou. Dit stijlvolle moderne model heeft een ruime inhoud van maar liefst 98 liter, en beschikt over drie ruime transparante vakken. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte en kun je tal van producten krijt in de vriezer. Het apparaat heeft een invriesvermogen van 6,5 kg per 24u en beschikt over het geavanceerde Frost Intelligence Systeem, waardoor je weinig werk hebt aan dit apparaat. Dankzij deze technologie is de vriezer namelijk gemakkelijk schoon te maken, hoef je het haast nooit te ontdooien en heb je dus geen omkijken aan dit apparaat.

De Inventum VR600 diepvries tafelmodel is dankzij het compacte formaat en lichte gewicht makkelijk te verplaatsen indien gewenst. Ook heeft de tafelmodel vriezer een deur die zowel aan de linker-, als rechterkant bevestigd kan worden, waardoor je de vriezer gemakkelijk zonder problemen in elke plek in je woonruimte kunt plaatsen. Het apparaat beschikt ook over een bewaartijd bij stroomuitval van maar liefst 11 uur, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken tijdens een korte stroomuitval. Het apparaat is ten slotte zeer gebruiksvriendelijk en heeft een erg lange levensduur.

Voordelen
- Frost Intelligence Systeem
- Draairichting deur aanpasbaar
- Bewaartijd van 11 uur

Nadelen
- Niet erg energiezuinig
- Geen snelvriesfunctie

De Severin GS 8858 - Tafelmodel vriezer - Wit

De Severin GS 8858 diepvries tafelmodel is een zeer fraaie vriezer die van alle gemakken is voorzien. Het apparaat past dankzij het moderne en strakke design in vrijwel elk interieur. De vriezer beschikt over een inhoud van 80 liter en heeft 3 ruime transparante vriesvakken, waardoor de vriezer voldoende ruimte biedt voor tal van producten, en alsnog lekker compact blijft. Met behulp van de stijlvolle metalen handgreep kun je de vriezer gemakkelijk open en dicht doen. Ook kun je ervoor kiezen om de deuropening om te wisselen, met behulp van de deurscharnieren.

De Severin GS 8858 is met name een uitstekende keuze dankzij het zeer energiezuinige karakter van de vriezer. Zo verbruikt het apparaat slechts 104kWh op jaarbasis en behoort het apparaat daarmee tot een van de zuinigste diepvries modellen van het moment. Hierdoor kun je flink op je energiekosten besparen op jaarbasis en ontlast je tegelijkertijd het milieu. Het apparaat beschikt daarnaast over een bewaartijd van 14 uur, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken indien je stroom ooit uitvalt.

Voordelen
- Zeer energiezuinige vriezer
- Draairichting verwisselbare deur
- Bewaartijd bij stroomuitval is 14 uur

Nadelen
- Geen speciale vriesfuncties

De Liebherr GP 1486-20 - Vriezer

De GP1486 20 vriezer van het merk Liebherr komt als beste uit de kleine diepvriestkast modellen test en scoort dan ook goed op tal van factoren. Dit tafelmodel vriezer met een inhoud van maar liefst 103 liter heeft ondanks de grote inhoud, zeer compacte afmetingen, waardoor je het apparaat gemakkelijk in smalle ruimtes kunt plaatsen en eenvoudig kunt verplaatsen indien gewenst. Het diepvries tafelmodel heeft een strak modern design, waardoor de vriezer uitstekend geplaast kan worden in elk type interieur.

De GP1486 20 kleine diepvrieskast beschikt over 4 grote transparante lades waarin je flink wat kwijt kunt. Wat deze diepvries extra bijzonder maakt is de SuperFrost techniek, waardoor je met dit exemplaar extra snel producten kunt invriezen. Hierdoor blijven je producten langer vers. Je kunt de vriezer daarnaast geheel naar wens bedienen met behulp van de overzichtelijk MagicEye met LCD display en een digitaal temperatuurdisplay. Deze display is verwerkt in de deur van de diepvries. Hierdoor heb je altijd een optimaal overzicht en inzicht in de temperatuur en het verbruik van je diepvries. De GP1486 20 vriezer staat ten slotte bekend als een zeer kwalitatieve vriezer met een zeer lange levenduur, waardoor je jarenlang je vriezer kunt blijven gebruiken.

Voordelen
- Beschikt over geavanceerde SuperFrost techniek
- Draairichting verwisselbare deur
- LSD Display in deur

Nadelen
- Redelijk prijzig

Marleen Janssens
Marleen Janssens
Ik ben een 37-jarige spring-in-het-veld die op zelfstandige basis werkt als schoonheidsspecialiste . Naast de dagelijkse huishoudelijke taken speel ik wel eens padel en ga ik regelmatig eens en glaasje drinken met vriendinnen.

Gerelateerde berichten