Skullcandy Crusher

6

Skullcandy brengt de boom in huismet zijn goedkope koptelefoon van 65 euro. De Crusher is uitgerust met de Sensation55 driver technologie van het bedrijf, die ervoor zorgt dat de hoofdtelefoons letterlijk trillen, voelt het alsof je rondloopt met een grote subwoofer op je hoofd. Maar het gerammel van de hersenen dient een groter doel: het voegt nog meer kracht toe aan een toch al diepe bas signatuur.

Plastic, plastic en nog eens plastic is wat je kunt verwachten als je een paar van de Crushers koopt. Het ziet er op het eerste gezicht een beetje goedkoop uit, maar Skullcandy verbetert de presentatie met kleine details, zoals kleine decoratieve doodshoofden en mooie stiksels. De bovenkant van de hoofdband is gemaakt van een mat, wit plastic met Skullcandy gespeld in glanzend witte letters, terwijl de onderkant mat zwart is.

Zoals veel hoofdtelefoons op de markt vouwen de oorschelpen van de Crushers naar binnen, waardoor een compacte vorm ontstaat die gemakkelijker in het meegeleverde stoffen zakje kan worden gestopt. De hoofdtelefoon is verkrijgbaar in zwart, wit en rood. Voor een extra 10 euro kunnen gebruikers met een meer exotische smaak de slangenprint en Realtree Camo varianten bekijken.

Pluspunten:
-Duurzame bekendheid
-Betaalbaar
-Instelbaar vibratie effect verdiept de bas

Minpunten:
-Frame ziet er een beetje goedkoop uit
-Baseffect kan muziek vervormen bij hoog volume

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022