De beste 5 20.000 mAh powerbanks van 2022

7027

Vind jij het ook zo vervelend als je telefoon op het midden van de dag leeg is? Dit kunnen wij maar al te goed begrijpen, je bent dan ook zeker niet de enige. Om te voorkomen dat je jouw telefoon voor de rest van de dag niet meer kunt gebruiken is het handig om een powerbank te kopen. Mocht je op zoek zijn naar een powerbank met een hoge capaciteit dan kom je al snel uit bij een 20.000 mAh powerbank. Aangezien er best wel wat komt kijken bij het maken van deze aankoop hebben we besloten om de belangrijkste informatie uiteen te zetten. Door dit artikel goed door te nemen zal ook jij in staat zijn om binnen no time bij een goede 20.000 mAh powerbank uit te komen.

Het belang van een 20.000 mAh powerbank

Voordat we gaan kijken naar de beste 20.000 mAh powerbanks die je op dit moment kunt vinden is het handig om toch even stil te staan bij het product zelf. Het doel van powerbanks is om jouw gadgets van stroom te voorzien als deze op zijn. Deze draagbare accu’s zijn vooral handig als de batterij van je telefoon of laptop leeg is en je geen toegang hebt tot een stopcontact. Reizigers vinden powerbanks om dezelfde reden dan ok super handig, al helemaal bij een grote capaciteit als die van de 20.000 mAh powerbank. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over hun batterij. De powerbanks hebben vaak speciale lichtsignalen die hun stroomvoorziening aangeven. Een ander groot voordeel van powerbanks is de draagbaarheid. Ze zijn niet te zwaar om mee te nemen, ook niet als je op reis gaat. Je kunt ze gemakkelijk meenemen als je naar het buitenland gaat. Je kunt ook ook een powerbank in je tas stoppen zonder dat dit veel ruimte in beslag zal nemen.

Een ander groot voordeel van een 20.000 mAh powerbank is het feit dat ze zijn voorzien van meerdere oplaadpoorten. Dit maakt het mogelijk om verschillende apparaten op hetzelfde moment op te laden. Als je met de hele familie op reis bent en iedereen hun telefoon tegelijkertijd moet opladen dan komt dit natuurlijk goed van pas. Powerbanks kunnen tot zes poorten hebben, zodat iedereen in het gezin zijn of haar gadgets in één keer kan opladen. Powerbanks kunnen ook nog eens gebruikt worden voor alle mogelijke soorten merken, zolang het netsnoer compatibel is met de draagbare lader. Zelfs tablets en draagbare spelcomputers kunnen compatibel zijn met deze stroombron. Dit maakt het een handige aanwinst om te kopen.

Top 5 20.000 mAh powerbanks

Goed, een 20.000 mAh powerbank is dus echt handig om in huis te halen. Nu kom je natuurlijk wel voor het volgende dilemma te staan: welke powerbank zou ik moeten kiezen? Dit is nog niet zo makkelijk om te beantwoorden, er zijn namelijk echt ontzettend veel modellen om voor te kiezen. Gelukkig hebben we het wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder een selectie te maken met de beste 20.000 mAh powerbanks die je op dit moment maar kunt vinden. Kies je zelf voor een van de onderstaande apparaten dan ben je echt voorzien van de best mogelijke kwaliteit die je maar kunt vinden.

Xtorm Core Powerbank Power Delivery

Met de Xtorm Core Powerbank Power Delivery + Quick Charge 20.000mAh maakt u zich nooit zorgen over een lege batterij wanneer je net de deur achter je dicht hebtgetrokken. De batterijcapaciteit van 20.000mAh maakt het mogelijk om je smartphone ongeveer 4 keer volledig op te lade. Deze powerbank heeft 3 USB-poorten waarmee het mogelijk is om 3 apparaten tegelijk op te laden. Je kunt de USB-C-poort niet alleen gebruiken om je powerbank snel op te laden, maar ook om een Apple-apparaat snel op te laden door middel van Power Delivery. De benodigde Lightning kabel wordt niet standaard meegeleverd, deze moet je dus nog wel even los kopen. de andere USB-A-poorten ondersteunen Quick Charge. Deze zijn dus ideaal voor het opladen van telefoons met Android

Voordelen

  • Door de Quick Charge- of Power Delivery functies zijn je telefoons erg snel vol
  • Met zijn capaciteit van 20.000mAh kun je jouw smartphone ongeveer 4 keer volledig opladen

Het kopen van een 20.000 mAh powerbank is door de informatie uit dit artikel al een stuk makkelijker dan voorheen. Door middel van een 20.000 mAh powerbank ben je in staat om jouw apparaten altijd weer van stroom te voorzien. De grote capaciteit zorgt ervoor dat je jouw telefoon meerdere keren op kunt laden, wel zo handig als je op vakantie bent. Wanneer je kiest voor een van de powerbanks die we in onze selectie hebben genoemd weet je zeker dat ook jij een aanwinst in handen zult hebben waar je echt ontzettend veel plezier van zult hebben. Neem zeker even een kijkje bij de andere artikelen op deze site als je de best mogelijke producten wilt kopen. Er is namelijk nog veel meer te ontdekken!

Mophie Powerstation 20.000 mAh

Laat je niet misleiden door de lieve naam van deze 20.000 mAh powerbank. Het is namelijk een merk wat echt een ontzettend goede kwaliteit weet te leveren. Met een Mophie Powerstation ben je in staat om jouw telefoon altijd weer van stroom te voorzien, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Met een capaciteit van 20.000 mAh is het mogelijk om je telefoon tot 4 keer volledig op te laden, afhankelijk van de accucapaciteit van het apparaat. De stroombank heeft 3 USB-aansluitingen. Dit maakt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk op te laden. De LED-lampjes geven aan hoeveel stroom de vermogensbank nog heeft. Door de handige lampjes weet je precies wanneer het tijd is om hem aan de oplader te hangen.

Voordelen

  • Met een capaciteit van 20.000mAh kun je je smartphone ongeveer 4 keer volledig opladen
  • Dankzij de 3 oplaadpoorten kun je tot wel 3 apparaten tegelijk opladen

Azuri powerbank met 2 USB poorten

Mocht je niet zoveel zin hebben om de hoofdprijs te betalen voor een nieuwe 20.000 mAh powerbank dan hoeft dit ook helemaal niet. Wanneer je namelijk kiest voor deze optie dan weet je zeker dat je een super goede 20.000 mAh powerbank in huis zult hebben. Dit maakt het mogelijk om al jouw apparaten snel en eenvoudig op te laden. Zoals je wel aan de naam kunt zien zijn er twee aansluitopties te vinden op deze powerbank. Mocht je tablet of laptop dus ook leeg zijn dan kan je deze naast je telefoon aan de oplader leggen. Door het compacte design is het super makkelijker om deze externe accu mee te nemen. Hierdoor is het dan ook gelijk een goede aanwinst voor de mensen die van plan zijn om te gaan reizen.

Voordelen

  • Door het compacte design is de 20.000 mAh powerbank makkelijk mee te nemen
  • De powerbank voelt stevig aan door de sterke behuizing

LifeGoods 20000 mah Powerbank

Dit is ook echt een ontzettend goede powerbank om te kiezen als je van plan bent om jouw telefoon eenvoudig op te laden. Door de hogere capaciteit is het mogelijk om je telefoon meerder keren op te laden. Mocht je van plan zijn om lang in het vliegtuig te zitten dan komt dit dus zeker van pas, je hoeft niet meer bang te zijn om zonder batterij te zitten. Door de sterke materialen voelt hij erg sterk aan en gaat hij lang mee. Dit zorgt ervoor dat je een aanwinst in handen hebt waar je voor een lange tijd plezier van zult hebben. Niet voor niets dat zoveel mensen kiezen voor deze handige powerbank voor het opladen van alle mogelijke apparaten.

Voordelen

  • De moderne uitstraling maakt de 20.000 mAh powerbank mooi om te zien
  • Door de sterke materialen zal de powerbank erg lang meegaan

Trust Urban Primo Power Bank 20.000mAh Black

Als je op zoek bent naar een goede 20.000 mAh powerbank voor het opladen van alle mogelijke apparaten dan zal je met deze optie niet de fout in kunnen gaan. De Trust Urban Primo Power Bank 20.000mAh Black is in staat om jouw telefoon binnen no time weer vol te krijgen. Met een volledig opgeladen powerbank kun je jouw smartphone tot 4 keer volledig opladen, afhankelijk van de grootte van de batterij van je apparaat. Zijn er nu 2 apparaten leeg? Geen probleem, want de noodlader heeft 2 USB-poorten. De LED-lampjes geven aan hoeveel stroom je nog hebt. Zo weet je precies of je de powerbank even aan de oplader moet leggen voordat je de deur uit gaat. Deze 20.000 mAh powerbank wordt geleverd met een micro USB-kabel. Controleer dus even goed of je apparaat dezelfde ingang heeft. Zo weet je zeker dat hij het goed zal doen.

Voordelen

  • Met een capaciteit van 20.000mAh kun je jouw smartphone ongeveer 4 keer volledig opladen
  • Dankzij de 2 oplaadpoorten kan je wel twee apparaten tegelijk opladen
Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten