Het beste scheerapparaat voor intieme zone getest

6625

Miljarden mensen wereldwijd oefenen in het verwijderen van lichaamshaar – en doen dat al duizenden jaren. Een van de redenen voor het verwijderen van lichaamshaar voor zowel vrouwen als mannen is hygiëne. Esthetiek is een van de redenen waarom meer en meer mensen zich richten op intiem scheren. Een gladde en soepele huid geeft een verzorgde indruk.

De verschillende soorten intieme scheerapparaten

Natte scheerapparaten maken het mogelijk om snel en gemakkelijk de haren te verwijderen zonder elektriciteit. Scheren kan onder de douche, scheerschuim of scheergel zijn niet nodig. Om een gladde en pijnloze scheerbeurt te krijgen, is het belangrijk dat je de mesjes van het natte scheermesje regelmatig verwisselt.

Elektrische intieme scheerapparaten bieden je een snelle en gemakkelijke scheerbeurt. Het scheren gebeurt via het scheerhoofd dat af en toe vervangen moet worden. Huidirritatie komt minder vaak voor dan bij een natte scheerbeurt.

De nat-droge scheerapparaten horen ook tot de elektrische scheerapparaten. Ze kunnen zowel voor nat als droog scheren worden gebruikt.

Philips BRL175/00 SatinShave Prestige Intimate Shaver

De Philips Satinshave vinden wij het beste scheerapparaat voor intieme zone. Met de speciaal ontworpen bevestiging voor de bikinilijn kun je je bikinilijn trimmen en de gevoelige zones van het lichaam scheren. De geïntegreerde batterij-indicator geeft aan wanneer je de batterij van het scheerapparaat moet opladen en laat je weten wanneer het opladen klaar is.

Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kun je het scheerapparaat ongeveer 40 minuten gebruiken. Het intieme scheerapparaat wordt geleverd met een huidspanningsmiddel om het scheren te vergemakkelijken. Daardoor werk deze Ladyshave tot 75 procent efficiënter dan andere intieme scheerapparaten. In moeilijk bereikbare of gebogen gebieden is de SatinShave ontworpen om zelfs de fijnste haren te verwijderen.

Dit intieme  scheerapparaat voor zorgt voor  een gladde, gladde en comfortabele scheerbeurt zonder irritatie of snijwonden. Met het snoerloze, op batterijen werkende toestel kun je zowel droog als nat scheren. De antislipgreep in de S-vorm is ontworpen om een goede grip te garanderen tijdens het intieme scheren.

De  verende scheerfolie zorgt ervoor dat het scheerapparaat langs de contouren van je lichaam glijdt. De trimpunten voor en achter de scheerfolie zijn afgerond om verwondingen en krassen tijdens het scheren te voorkomen

De mogelijkheden op een rijtje

Met de speciaal ontworpen bevestiging voor de bikinilijn kun je je bikinilijn trimmen en de gevoelige zones van het lichaam scheren. De geïntegreerde batterij-indicator geeft aan wanneer je de batterij van het scheerapparaat moet opladen en laat je weten wanneer het opladen klaar is.

Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kun je het scheerapparaat ongeveer veertig minuten gebruiken.

Bijgeleverde onderdelen

 • Het intieme scheerapparaat wordt geleverd met een huidspanningsmiddel om het scheren te vergemakkelijken. Het werkt tot 75 procent efficiënter dan andere intieme scheerapparaten. In moeilijk bereikbare of gebogen gebieden is de SatinShave ontworpen om zelfs de fijnste haren te verwijderen.
 • Je kunt het SatinShave intieme scheerapparaat gebruiken om eelt te verwijderen, dankzij de bijgeleverde bevestiging. De grote, roterende schijf verwijdert eelt effectief en precies, waardoor je voeten zacht en fluweelzacht worden.
 • een scheerhoofd voor de bikinilijn
 • een bikinitrimrimpelkam
 • een oplaadkabel
 • een reinigingsborstel

Besluit

Tot slot is het Philips-damescheermodel uitstekend geschikt voor dames die hun haar willen knippen en scheren dankzij de trimhulpstukken. Het ontwerp is ook perfect voor gebruik in het water dankzij de ergonomische handgreep.De belangrijkste voordelen zijn:

 • trimmerbevestiging en beschermkap
 • kan worden gebruikt op een natte/droge huid
 • ergonomische greep
 • werkt op batterijen
 • redelijke prijs.

Grundig LS 7140 Selection

De kenmerken van de Grundig LS 7140 zijn aantrekkelijk. De focus ligt hier zeker op het feit dat het product waterdicht is, zodat het zonder problemen onder de douche kan worden gebruikt.

Het apparaat is ook uitgerust met een antibacterieel titanium scheerfolie om een zo goed mogelijke hygiëne tijdens het scheren te garanderen.

Het  is uitgerust met een blauwe led-indicator voor het opladen van de batterij om precies aan te geven hoeveel van de 45 minuten van de levensduur van de batterij nog over is.

Het scheerapparaat is voorzien van een hanger, waardoor het praktisch is om het op te bergen.

Wat vinden de gebruikers

 • Veel gebruikers merkten daar op dat het apparaat zorgt voor aantrekkelijke resultaten bij het scheren.
 • Bovendien werkt het nat scheren goed werken en is het  zacht voor de huid.
 • De bediening is overtuigend zijn dankzij de ergonomische handgreep
 • De Grundig LS 7140 Selection kan worden geclassificeerd als een aantrekkelijk geprijsd product.

Besluit

Er bestaat weinig twijfel over de kwaliteit van de Grundig LS 7140 Selection. We zijn er zeker van dat het hier niet echt fout kan gaan en dat je zeker moet overwegen er een te kopen. Het scheermes is bijzonder aantrekkelijk en superieur aan de concurrentie vanwege het waterdichte ontwerp.

Hilde Debie
Hilde Debie
Ik ben een 46-jarige hobbykok en de mama van 2 fantastische pubers. Naast mijn full-time job als sales manager ben ik een fervente hobbykok met een liefde voor de Italiaanse keuken. Als product tester bij Techgeek krijg ik de kans om de laatste nieuwe kookaccessoires uit te testen en te reviewen.

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022