De 5 beste goedkope jacuzzi’s op een rij!

74

Wil jij ook wel eens lekker een frisse of juist warme duik nemen na een dag afzien? Dan behoor je zeker niet tot een minderheid. Want wie wil nu niet tot rust kunne komen na een zware dag werken? De vraag stellen is hem beantwoorden. De beste manier om snel te kunnen relaxen, is door te keizen voor een goedkope jacuzzi die in je tuin geplaatst kan worden. Een goedkope hottub of een goedkoop bubbelbad aanschaffen heeft echter nog wel meer voordelen te bieden voor de liefhebbers van ontspanning en genot. Welke dat zijn, leggen we in dit artikel uit. Maar eerst gaan we in op de vraag wat een jacuzzi of hottub precies is. Vervolgens lichten we de belangrijkste pluspunten van dit type bubbelbad uit. En ten slotte zoomen we in op onze eigen top 5 goedkope met goedkope maar zeer comfortabele jacuzzi’s. Want een hypermoderne en super ontspannende jacuzzi hoeft echt niet duur te zijn. Als je maar goed onderzoek doet en de juiste keuze maakt uit het enorme aanbod dat er tegenwoordig is!

Wat wordt er precies bedoeld met een jacuzzi?

Een jacuzzi wordt in de volksmond ook wel eens een hottub, whirlpool, spa of – gewoon in het Nederlands – bubbelbad genoemd. Typerend voor dit type bubbel- of zwembaden is dat ze heerlijk verwarmd kunnen worden (meestal tot 40 graden en soms tot wel 45 graden Celsius). Het zijn dus eigenlijk een soort subtropische baden. Een tweede standaard kenmerk van een goedkope hottub ofwel een goedkope jacuzzi, is dat ze speciale airjets of waterjets hebben, die zorgen voor een bubbelfunctie. Je kunt een jacuzzi dus altijd gebruiken als bubbelbad, naast de functie die dit type bad heeft als subtropisch zwembad.

De pluspunten van een jacuzzi voor thuisgebruik

De aanschaf van een goedkope jacuzzi of een goedkoop bubbelbad voor privégebruik gaat jou als gebruiker heel wat voordelen opleveren! De voordelen van een goedkope jacuzzi aanschaffen zijn legio. We noemen hier de belangrijkste plussen die een goedkope hottub je gaat opleveren. In de eerste plaats is een goedkope jacuzzi in je tuin of op je terras plaatsen prettig, omdat je niet meer de deur uit hoeft voor een lekkere bubbelsessie in een jacuzzi. Je vaak dure bezoekjes aan welnesscentra en/of zwembaden kun met een eigen goedkope jacuzzi in de tuin voortaan schrappen. En dat bespaart je niet alleen een hoop tijd (denk aan je zwemtas inpakken, reizen, omkleden en eventuele wachttijden bij de kassa), maar ook een flinke duit centen. Kortom: een goedkope jacuzzi is erg aantrekkelijk vanwege de tijdwinst en de financiële besparing die je doet. De tweede pre van privé een goedkope jacuzzi bij je woning plaatsen is dat je, als je het slim aanpakt, tijdens alle jaargetijden gebruik kunt maken van je goedkope hottub. Of het nu ijzig koud is in een strenge winterperiode of als het hard plenst in de herfst: met de juiste maatregelen kun je onder allerlei weersomstandigheden lekker genieten van het warme bubbelende water van jouw goedkope jacuzzi. Zo kun je tegen regenval een luifel als accessoire bijkopen om je tegen de regen te beschermen.

Of zet jouw goedkope bubbelbad gewoon onder je terrasoverkapping of plaats zelf een afdakje. Zo simpel is het om elke dag van een heerlijk warm en relaxte bubbelsessie te kunnen genieten! Ten derde noemen we als meerwaarde van de aankoop van een goedkoop bubbelbad het gegeven dat geregeld een jacuzzi nemen goed is voor je algemene gezondheid en weerstand. De bloedsomloop wordt er door gestimuleerd, wat goed is voor je hart, organen en hersenen. Verder zorgt het massagesysteem van een jacuzzi voor een totale body massage die zijn gelijke niet kent en je tot volledige relaxedheid brengt. Je huid profiteert optimaal van de watermassa, evenals je gemoedstoestand. Een goede bubbelbadsessie in een kwalitatief hoogstaande en voordelig geprijsde jacuzzi vermindert het stressniveau aanzienlijk en verheldert je geest. Hoe lekker is dat na een intensieve werkdag, om even je hoofd volledig leeg te maken en tot totale ontspanning te komen?

Sun Spa

Zoek je een prachtige en voordelige spa die geschikt is voor 6 personen? Dan kun je ongetwijfeld uit de voeten met deze prachtige Sun Spa jacuzzi voor 6 personen. DE specificaties van deze heerlijke Sun Spa jacuzzi zijn indrukwekkend gezien de voordelige prijs van dit bubbelbad. Zo beschikt deze hottub over maar liefst 130 micro bubbeljets, die een unieke en onovertroffen bubbelervaring opleveren. De watertemperatuur is eenvoudig op te voeren watertemperatuur tot 40 graden Celsius. De filterpomp helpt het water te zuiveren. Een ideaal bubbelbad voor de liefhebbers van voordelig relaxen!

Nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan even verder naar andere modellen goedkope jacuzzi's!

Zit jouw ideale goedkope jacuzzi er toch niet tussen in onze doordachte top 5 van meest voordelige hottubs? Niet getreurd! Er zijn nog tientallen andere scherpgeprijsde jacuzzi's op de markt verkrijgbaar, die ongetwijfeld in de smaak gaan vallen. De keuze is, zoals het cliché luidt, meer dan reuze. Dus kijk gerust verder op de website van gespecialiseerde zaken die bubbelbaden verkopen om het perfecte exemplaar te vinden. Succes en vergeet vooral niet om straks vaak en dus optimaal te genieten van de meest heerlijke bubbelmassages

Opblaasbare jacuzzi Artec

Zoek je een betaalbare, maar heerlijke opblaasbare jacuzzi, waar je met 2 tot 4 personen veel plezier van gaat beleven? Dan is de opblaasbare jacuzzi Artec een perfecte keuze voor jou! Deze heerlijke en scherpgeprijsde jacuzzi kost slecht 395 euro, maar betaalt zich dubbel en dwars terug door het hoge comfortgehalte. Met een compacte afmeting van 140 x 140 x 65 cm kun je deze jacuzzi overal kwijt en kan het grote genieten beginnen!

DreamStream Spa

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Dan presenteren we de DreamStream spa, een opblaasbare jacuzzi die zijn gelijke niet kent als het aankomt op onovertroffen bubbelcomfort. Typerend voor deze voordelig geprijsde hottub is het optimale badgenot waar je een hoop plezier van gaat beleven. Lekker bubbelen in een voordelig geprijsd gaat niet veel leuker worden dan in deze magistrale hottub! Want wat is een aankoopbedrag van slechts 369,95 euro nu eigenlijk? Deze goedkope jacuzzi heeft meerdere interessante voordelen te bieden voor kritische consumenten die van plezier en ontspanning houden

mSpa opblaasbare jacuzzi voor vier personen: voordeel en plezier!

Een andere goedkope jacuzzi die wij met stip op plek 2 zetten, is de relaxte mSpa opblaasbare jacuzzi voor vier personen, die te koop staat voor slechts 359,90 euro. Als je niet te veel geld wilt besteden aan een hottub van topkwaliteit, is deze goedkope jacuzzi de beste keuze die je kunt maken! Een beter goedkoop bubbelbad dan dit model ga je niet snel vinden. Wat maakt deze jacuzzi zo uniek, naast de voordelige prijs? Het antwoord is simpel: de hottubpomp en de verwarming zijn geïntegreerd in de structuur van het bad, je beschikt over een handige afstandsbediening en je kunt deze snel verwarmen tot maar liefst 40 graden Celsius. Veel meer comfort kun je jezelf niet wensen toch? Fijn is verder de eenvoudige installatie van dit bubbelbad en de zeer eenvoudige en snelle installatie!

BluMill Avenli Jacuzzi London

Een goedkope, maar super comfortabele jacuzzi die we eigenlijk zonder twijfel op nummer 1 hebben gezet, is de goedkope jacuzzi BluMill Avenli Jacuzzi London. Goedkoper dan deze super relaxte opblaasbare jacuzzi ga je ze op dit moment niet vinden. Wan deze superrelaxte topjacuzzi kost slechts 349 euro. De BluMill Avenli is dan ook de goedkoopste topjacuzzi die wij hebben kunnen vinden. Gelukkig betekent de scherpe prijs van deze jacuzzi niet dat je inlevert op kwaliteit. Zo kan deze hottub voor vier personen binnen slechts een kwartier worden opgezet met een luchtpomp die deze jacuzzi automatisch opblaast!

Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten