Fuze review: Voor-en nadelen van deze software

26

fuze

Online Meeting software, het wordt in breed perspectief een sterk veranderende wereld steeds belangrijker. En dus moet je verbonden zijn, iets dat je door talloze aanbieders kunt laten verzorgen. Fuze is daar een van en behoort bij de beste providers op dit gebied. Het biedt een wereldwijd cloudplatform voor onder andere HD-videobellen, vergaderen, chatten, het delen van inhoud en biedt een compleet contactcenter. De aanbieder heeft meer dan tien jaar ervaring en kent het klappen van de zweep. Bovendien weet het best gecompliceerde technologieën gemakkelijk in gebruik te houden. Niet voor niets kunnen veel gebruikers zich vinden in de omschrijving dat deze aanbieder het meest complete maar tegelijk ook meest eenvoudige platform is dat beschikbaar is. En dat laatste klopt als een bus. De alles-in-één-oplossing die het kan bieden staat voor de nieuwe manier van communicatie. Lees hier meer over deze provider, al sinds 2006 actief.

Over Fuze

Fuze is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in cloud communicatie. Het is wereldwijd actief en het biedt een cloud gebaseerd platform voor wat men noemt unified communications. Fuze biedt spraakcommunicatie voor onder meer bellen, vergaderen, chatten en videoconferenties. Daarmee maakt het bedrijf doorlopende samenwerking mogelijk. Het biedt simpelweg de mogelijkheid om altijd en overal op naadloze wijze met elkaar te kunnen communiceren. Het bedrijf werd in 2006 als ThinkingPhones gesticht en heeft zich sindsdien wereldwijd bewezen. Niet voor niets wordt het wereldwijd toegepast en nog steeds ontdekken meer bedrijven de veelzijdigheid van het gebruik van de software van dit bedrijf. Behalve dat deze provider software efficiënte communicatie biedt, staat het zeker ook voor de gevraagde veiligheid en is je privacy gewaarborgd.

Eigenschappen

Fuze biedt een platform waarin je alle tools vindt die je nodig hebt om te kunnen vergaderen, bellen en dat dienst kan doen als contactcenter. Voor vergaderen biedt het een HD-audio videoconferentie optie, geschikt voor maximaal duizend deelnemers. Je gebruikt het dynamische scherm en deelt inhoud. Je gebruikt deze optie op zowel desktop als mobiel. In het contactcenter worden UCaaS en CCaaS gecombineerd om zo maximale productiviteit te waarborgen. Je krijgt de beschikking over een volledig geïntegreerd contact center, als een as a service oplossing die handig gebruikt maakt van de Unified Communications as a Service van de provider. En altijd is sprake van kristalhelder geluid. Bellen? De provider biedt een zeer innovatief en cloud gebaseerd bedrijfstelefoonsysteem met onder andere video- en schermshare functie, om slechts iets van de vele voordelen van bellen met deze aanbieder te benoemen.

Voor- en nadelen

Eindgebruikers en beheerders krijgen bij deze provider altijd een naadloze oplossing, dit middels een intuïtieve single application en het feit dat de aanbieder meer dan tien jaar ervaring heeft, zie je in alles terug. Voordeel is dat de provider je lokale dekking biedt, maar aan de andere kant ook gewoon wereldwijde dekking kan bieden. Fuze heeft intelligente cloud architectuur en het grootste voordeel is wellicht dat je alles op een uniform platform hebt als het gaat om communicatie en samenwerkingsbehoefte. Voordeel is toch ook wel het feit dat deze aanbieder door verschillende partijen is aangewezen als toonaangevend, als onbetwist marktleider. Dan weet je dus zeker dat je zaken doet met een specialist die ervaring combineert met expertise. Het grootste voordeel is echter het gemak waarmee je met deze aanbieder werkt.

Met slechts een klik op een speciaal aangemaakte link maak je mensen onderdeel van een Fuze bijeenkomst. De gasten hoeven niet allerlei moeilijke plug-ins of apps te downloaden. Pluspunt is zeker ook de mate van veiligheid en privacy dat geboden wordt. Ongeacht waar je communiceert, elk onderdeel wordt versleuteld. Over veiligheid gesproken. Elk jaar nieuw vinden er IT-beveiligingscontroles plaats. Dit niet door eigen mensen, maar door externe partijen. Vooral daardoor is het bedrijf in het bezit van onder andere HIPAA, SSAE16 SOC1 Type II en ook SSAE16 SOC2 Type II. En dat spreekt nadrukkelijk in het voordeel van de veelzijdige aanbieder. Het gehele platform is veilig, schaalbaar en zeer betrouwbaar in de wat men ook wel UCaaS-industrie noemt tegenwoordig. Over de uptime van deze aanbieder hoeft ook niemand zich zorgen te maken. Want die is 99,99 procent.

Technisch

Fuze ondersteunt apparaten die werken met Windows, iOS, macOS en Windows Mobile en kan op maat gemaakte technische oplossingen bieden voor jouw bedrijf. De aanbieder maakt het je gemakkelijk en integreert het met onder andere Office 365, GSuite en Microsoft Teams. En zo weet Fuze steeds te integreren met de bestaande beheertools en Fuze gebruikt het web, de Cloud en SaaS.

Prijs van Fuze Software


De prijs? Omdat de aanbieder maatwerk en de alles in een oplossing kan en ook graag wil bieden, is ook de prijs maatwerk. Wat wel zeker is, is dat het niet werkt met een gratis proefversie. Er is ook niet zoiets als een geen goed, geld terug optie. De betaalde diensten van de provider beginnen met een bedrag vanaf 20 euro per maand. Het is afhankelijk van het pakket dat je neemt en het maatwerk dat je wenst hoe hoog de prijs per maand zal worden. In het geval van deze aanbieder is het de investering in elk geval meer dan waard. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Klantenbeoordelingen

Gebruikers van de provider blijken ondertussen buitengewoon tevreden. Het is met name het gemak van de alles-in-één-oplossing wordt geroemd. Geroemd wordt zeker ook de gebruiksvriendelijkheid. Het wijst zich eigenlijk steeds allemaal vanzelf. Niet voor niets noemen toch veel gebruikers het ‘het meest complete en meest eenvoudige platform’. De spraakkwaliteit is ook iets waarmee Fuze zich volgens de gebruikers – en zij kunnen het weten- echt weet te onderscheiden. De online ondersteuning die geboden wordt is prima. Zo links en rechts klaagt er eens iemand over lang moeten wachten, maar dat houd je toch. Nadeel? Dat moet dan wel het feit zijn dat er geen gratis versie beschikbaar is en dat er geen proefperiode is waarin je deze provider mag testen. Maar dat is dan ook het enige. Door het niet aanbieden van een gratis proefperiode laat Fuze zien hoe overtuigd het is van het eigen product.

Conclusie

Fuze maakt doorlopende communicatie mogelijk. Ongeacht waar iemand zich bevindt. Daarmee is het een echte verbinder geworden. De aanbieder doet wat het belooft en maakt het mogelijk om altijd en overal, dus zowel lokaal als mondiaal, naadloos te communiceren en dat op elk apparaat. Dat doet het middels een platform dat zo simpel is om te gebruiken dat je het bijna niet gelooft. En altijd is de spraak helder en duidelijk. De conclusie is dan ook gerechtvaardigd dat de provider het beste biedt op het gebied van bellen, vergaderen en als contactcenter echt het neusje van de zalm is. Je bent als je het cloud platform gebruikt steeds veilig, je privacy is daadwerkelijk gewaarborgd en de online ondersteuning is ook nog eens prima. Daardoor krijgt deze aanbieder een hoog rapportcijfer, zoals het die ook van de eigen gebruikers krijgt. En dat is vaak het bewijs van wat een aanbieder nou eigenlijk biedt. De provider wordt bovendien door steeds meer partijen als leidend beschouwd. Dat zegt veel, zo niet alles.

Fuze is een degelijke maar zeker niet de beste webinar software. Wij raden daarom Webinargeek aan als #1 webinar programma

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022