De Beste VPN voor iPhone bekeken

13

Aan de slag gaan met de beste VPN-service voor de iPhone betekent niet noodzakelijk dat je alleen maar op zoek gaat naar de best beoordeelde VPN-app in de App Store. Er is veel meer om rekening mee te houden dan app-beoordelingen. Van beveiliging tot het deblokkeren van geografische beperkingen, van de vele iOS VPN-opties die er zijn, wil je zeker weten dat je keuze de juiste functies heeft.

Voor degenen die niet zeker weten wat een VPN is, volgt hier een korte uitleg. Een VPN, of virtueel privénetwerk, werkt door uw signaal via een andere server te laten stuiteren met behulp van een toegewezen IP-adres. Dat alles betekent dat je iemand anders lijkt te zijn, ergens anders. Hoewel dat geweldig is voor anonimiteit en veiligheid, betekent dit ook dat je overal kunt lijken waar je maar wilt.

Dus op je iPhone, waar je ook bent, of met welke netwerkverbinding je ook bent – of het nu mobiel of wifi is – je kunt ontspannen wetende dat je veilig bent.

Hoe kies je de beste VPN voor iPhone?

De meeste VPN-services werken op verschillende platforms en hebben iOS- en iPadOS-apps, dus het vinden van de beste VPN voor apparaten komt in feite neer op het vinden van de beste VPN-service voor jouw behoeften.

Hoewel een goed ontworpen en functionele app de voorkeur heeft, zul je eigenlijk niet te lang in de VPN-app zelf blijven als je hem eenmaal hebt geïnstalleerd. In plaats daarvan zou uw focus waarschijnlijk moeten liggen op de privacy- en beveiligingsfuncties die uw VPN-service mogelijk maakt (aangezien dat een van de belangrijkste redenen is om er een te gebruiken), evenals op snelheid, het aantal servers en locaties, klantenondersteuning en natuurlijk , prijs.

Zoals met de meeste dingen in het leven, krijg je bij de meeste VPN-services waar je voor betaalt, maar zelfs de beste opties zijn niet super duur. De meeste kosten slechts een paar euro per maand als je zich wilt abonneren op de lange termijn en gratis proefversies of geld-terug-garanties betekenen dat je geen enkel risico loopt om erachter te komen of een dienst geschikt voor je is.

We hebben een volledige lijst met keuzes, maar onze drie beste VPN-opties op dit moment zijn onder meer NordVPN en Surfshark.

NordVPN

NordVPN is een van de meest spraakmakende VPN-services en is al heel lang een populaire keuze – en met goede reden. Het biedt eersteklas beveiliging, tal van functies en brengt alles samen in een redelijk betaalbaar pakket.

NordVPN heeft bijna 5.500 servers beschikbaar om te gebruiken die verspreid zijn over bijna 60 verschillende landen. In tegenstelling tot vele anderen, kiest NordVPN ervoor om 2048-bits codering te gebruiken om dingen zo veilig mogelijk te houden, en dat komt bovenop de standaardfuncties zoals DNS-lekbescherming, een kill-schakelaar en meer. De iOS-app is goed beoordeeld en eenvoudig te gebruiken. Het heeft ook een Mac-app en een Store-app voor uw desktop- en laptopbehoeften.

Een ding dat de reputatie van NordVPN ondermijnde, was een gecompromitteerde server in 2018. Na het te hebben onderzocht en de bevestiging van Nord, werd begrepen dat het een enkele server was met beperkte informatie.

Het bedrijf biedt plannen met een heleboel verschillende plannen, variërend van een maand tot drie jaar. Je kunt ervoor kiezen om voor slechts één maand toegang te betalen, of je kunt kiezen voor een abonnement voor één of twee jaar en de kosten per maand verlagen tot slechts $ 4.

Surfshark

Hoewel Surfshark een van de meest betaalbare VPN’s voor iPhone en iPad is, is het nog steeds een van de beste qua functies en gebruiksgemak. Het heeft een eenvoudige iOS- en iPadOS-app die ook goed wordt beoordeeld.

Er zijn minder servers dan sommige andere services (hoewel nog steeds meer dan 1.000) en ze zijn verspreid over 60 verschillende landen, maar met Surfshark kun je er een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd op aansluiten. Dat is een enorm voordeel, aangezien je een van uw gadgets niet hoeft los te koppelen om een andere aan te sluiten.

Surfshark is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en vereist geen gegevensopslag of rapportage. Surfshark stelt ook duidelijk in zijn privacybeleid dat het geen IP-adressen, browsegeschiedenis, sessie-informatie, gebruikte bandbreedte, verbindingstijdstempels, netwerkverkeer of andere soortgelijke gegevens verzamelt die ertoe kunnen leiden dat ze weten wie je bent of wat je aan het doen bent. naar online.

Het wordt geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie, waardoor je genoeg tijd hebt om het uit te proberen en te kijken of het de VPN-service voor jou is of niet. Bekijk ook zeker onze Surfshark-recensie. Het bedrijf heeft onlangs zijn prijsstructuur gewijzigd, waardoor je nu 24 maanden toegang krijgt voor slechts $ 59,76 in totaal, wat neerkomt op ongeveer 8 cent per dag. Na de eerste twee jaar wordt het voor deze prijs jaarlijks verlengd.

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022