De 5 beste tondeuses van dit moment bekeken

671

Mocht je nog geen tondeuse in huis hebben dan is het handig om hier verandering in te brengen. In tegenstelling tot wat mensen nog wel eens willen denken is een tondeuse namelijk niet alleen een product voor kappers, het is een product wat voor iedereen geschikt is. Wil je hier graag wat meer over te weten willen komen dan is het geen verkeerd idee om dit artikel even goed door te nemen. We laten je hieronder namelijk zien wat het belang is van een tondeuse en wat voor goede tondeuses er op dit moment allemaal te vinden zijn. Dankzij deze informatie zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Top 5 tondeuses

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het handig om zelf ook een kapperstondeuse te kopen. Nu zijn er alleen wel ontzettend veel opties om voor te kiezen. Deze verscheidenheid aan mogelijkheden maakt het er natuurlijk niet echt makkelijker op. Om je toch de goede weg op te sturen hebben we hieronder een selectie gemaakt met de beste 5 tondeuses die je op dit moment kunt vinden. Door te kiezen voor een van de onderstaande opties weet je zeker dat je een prima kwaliteit in handen zult hebben.

Philips Norelco BT7215

De Philips Norelco-producten zijn ook ideaal om te overwegen als je op zoek bent naar een uitstekende tondeuse voor bij jou in huis. De BT7215-model is de beste optie van deze lijn. Hoewel dit een tondeuse is die bedoeld is voor baarden, kan hij ook zonder problemen gebruikt worden voor het bijhouden van je kapsel. Het geïntegreerde stofzuigsysteem van deze tondeuse onderscheidt zich van de meeste andere trimmers op de markt. Hij zuigt ongeveer 90% van de geknipte haren op. Hij werkt met een hoge snelheid motor en ventilatorsysteem. Dit zorgt voor een krachtig afzuigsysteem dat de haren optilt en opzuigt tijdens het trimmen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je veel minder hoeft op te ruimen en dat je vloer niet helemaal onder de haren komt te liggen na afloop van de knipbeurt. Hij wordt geleverd met een handig zakje om de kammen en het tweede trimmerblad in op te bergen. De lift & trim technologie tilt de haren op om de knipbeurt nog beter te maken De zelf slijpende stalen messen zijn perfect gepositioneerd om elke haar effectief te knippen, waardoor huidirritatie geen probleem meer zal zijn.

Voordelen

 • Deze tondeuse zuigt de haren op als je bezig bent met het knippen
 • Door de relatief lage prijs is deze optie voor iedereen toegankelijk

Als jij er al een langere tijd over nadenkt om ook een tondeuse te kopen dan heb je middels deze informatie alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Het is een van de beste aanvullingen voor alle mensen die hun haar thuis bij willen houden. De diverse standen van een tondeuse maken het mogelijk om jouw haar echt weer netjes te maken. Blijf zeker even hangen op deze site als je nog veel meer verschillende producten wilt vinden die je zeker zou moeten kiezen voor bij jou in huis. Dankzij onze artikelen is het nooit meer nodig om een miskoop te maken.

Wahl 5 Star Balding

Beschikbaar bij deze verkopers

Alle mannen die kaal worden zouden voor dit product moeten kiezen. Deze Wahl 5 Star is de beste optie om je haar bij te houden als je kalend begint te worden. Andere tondeuses voor mannen mogen dan wel dicht bij elkaar knippen, maar geen enkel model knipt zo dicht bij je hoofdhoud als deze tondeuse. De stalen messen worden aangedreven door een sterke V5000 elektromagnetische motor. Deze mesjes zijn in staat om je haar tot op wel 0,1 mm te kunnen scheren. Dat is het dichtstbijzijnde dat je kunt gaan zonder het scheermes te grijpen. Voor sommigen voelt het misschien als een te grote tondeuse door de aanzienlijke omvang, echter is de maat vrij standaard. Aangezien hij vrij licht is kan je hem zonder problemen gebruiken om je kapsel mee bij te houden

Als je besluit om voor stoppels te kiezen dan hebben we goed nieuws. Deze tondeuse voor kale mannen wordt geleverd namelijk geleverd met twee beschermers: een 1/16″ en een 3/16″. Ook krijg je bij aankoop een klein flesje mes olie en een mesbeschermer. Belangrijk om te weten is dat deze messen echt scherp zijn. Als je gewend bent aan andere elektrische tondeuses, moet je echt voorzichtig zijn met deze optie. Je zal dus net als met de andere opties even moeten oefenen voordat je hem veilig in gebruik kunt nemen. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt wil je niet terug naar je oude apparaten.

Voordelen

 • Dankzij deze tondeuse is het mogelijk om tot we 0,1 mm te kunnen knippen
 • Bij aankoop van dit product krijg je een klein flesje mes olie en een mesbeschermer

Andis Master Clipper

Andis is een van de meest geliefde tondeuse merken onder de kappers over de hele wereld. Dit is dan ook de reden dat we de Andis Master Clipper hebben opgenomen op dit lijstje. De Master Clipper  is een van de meest duurzame tondeuses voor mannen met een chroomkleurig lichaam van aluminium. Hij is door de sterke motor in staat om ruim 14.000 slagen per minuut te leveren. Dit betekent dat je echt op een professionele manier te werk kunt gaan. De messen van deze clipper zijn gemaakt van koolstof-gecoat staal. Dit maakt het mogelijk om altijd weer te zorgen voor een goed resultaat bij het knippen. Je wilt er natuurlijk wel helemaal fris uitzien wanneer je klaar bent.

Dit is zeker niet het enige voordeel wat je zal ondervinden met deze speciale tondeuse. Hij is namelijk ook voorzien van een prettig handvat. Dit maakt het mogelijk om de overgangen net even wat strakker te maken. Je hebt hierdoor meer vrijheid om de lengte van de tondeuse aan te passen dan bij elke andere verstelbare tondeuse. Toch kun je dit gebruiken voor ieder soort kapsel, dit maakt het dan ook zo’n goede optie om voor te gaan. Zoals elke zware elektrische tondeuse heeft de Master de neiging om heet te worden en voelt hij misschien een beetje zwaar aan. Je moet ook in gedachten houden dat deze Andis tondeuse enige oefening vereist om goed gebruikt te worden. Dit is echt niet zo lastig als je zou denken, ook jij kunt hem op een prettige manier in gebruik nemen.

Voordelen

 • Deze tondeuse is voorzien van sterke koolstofstalen messen voor een goed resultaat
 • Dit product is te herkennen aan het elegant design en aan de aluminium behuizing
 • Dit is een merk wat is goedgekeurd door kappers en wat overal wordt gebruikt

Remington HC4250 Shortcut Pro

De snoerloze Remington HC4250 is de beste tondeuse die je kunt kiezen als je geen zin hebt in een draad die in de weg hangt bij het knippen De Shortcut Pro is niet alleen aan te merken als snoerloos, maar hij is ook nog eens waterdicht. U kunt de onderdelen van de tondeuse eenvoudigweg wassen, dit maakt het echt een stuk eenvoudiger om alles schoon te maken. Je zou hem zelfs kunnen gebruiken voor onder de douche. Door de hoge kwaliteit materialen weet je zeker dat je voorzien bent van een aankoop waar je echt ontzettend lang plezier van zult hebben.

Deze uitstekende innovatieve optie voor mannen wordt geleverd met een zeer specifiek roestvrijstalen mesje. Het mesje heeft namelijk een gebogen vorm en volgt de vorm van je hoofd bij het knippen. Dit, in combinatie met het bredere ontwerp van het mes, zorgt ervoor dat je thuis sneller en gemakkelijker je haar bij kunt houden. Gebruik je hem zonder draad dan beschik je over 40 minuten aan levensduur van de Lithium-Ion batterij. De accu gaat zonder problemen mee voor een aantal verschillende knipbeurten. Een ander voordeel dat je verschillende opzetstukken krijgt. Ook krijg je bij aankoop een reiszakje, tondeuse-olie en een schoonmaakborstel. Dit is een van de beste elektrische tondeuse voor mensen die veel onderweg zijn. Met deze optie zal je niet de fout in kunnen gaan.

Voordelen

 • Bij aankoop krijg je speciale olie, een borstel en een aantal opzetstukken
 • Je kunt deze draadloze tondeuse ook onder de douche gebruiken
 • Door de waterdichtheid is het makkelijk om dit product schoon te maken

1. Oster Classic 76

Oster Classic 76 is een ware professionele tondeuse. Hij wordt door sommigen beschreven als de Harley Davidson op het gebied van haartrimmers. Dit komt natuurlijk door het mannelijke uiterlijk en de grote kappen die er op zitten. Dit is een zware tondeuse met een vintage uiterlijk. Hij is gemaakt van de beste kwaliteit materialen en is voorzien van hoogwaardige afneembare mesjes. De Classic 76 wordt geleverd met een universele motor met één snelheid. Deze motor staat garant voor een professionele knipbeurt. Je moet de messen verwisselen als je verschillende kniplengtes wilt gebruiken Je kunt uiteraard nog steeds beschermers gebruiken, maar de verwisselbare messen zijn wat de 76 tot een bijzonder product haalt. Vind je het teveel werk om deze mesjes te vervangen dan is dit zeker niet de tondeuse voor jou.

De Oster 76 is zonder twijfel de beste tondeuse die je op dit moment kunt vinden. Hij is getest in vriescondities. Tijdens deze test bleek dat de mesjes ook op koude en natte haren zonder problemen gebruikt kunnen worden. Wat kun je nu verwachten van de levensverwachting van dit product? Door de ontzettend hoge kwaliteit is dit een tondeuse waar je echt jarenlang plezier van zult hebben. De sterke behuizing maakt hem een echte winnaar op het gebied van duurzaamheid. Een klein nadeel is wel dat je de messen apart moet aanschaffen als je bepaalde standen wilt realiseren voor jouw haar. Bovendien is deze tondeuse nogal volumineus en heeft hij de neiging om luidruchtig te worden. Zolang je dit niet erg vindt het is het echt de beste optie om te kiezen. Niet voor niets dat we hem op de eerste plaats hebben gezet.

Voordelen

 • Deze tondeuse is voorzien van een zeer krachtige motor en beschikt over goede mesjes
 • Het klassiek ontwerp en de sterke behuizing maakt het een mooi apparaat om te zien
 • Door de verschillende mesjes kan je altijd op een professionele manier te werk
Marleen Janssens
Marleen Janssens
Ik ben een 37-jarige spring-in-het-veld die op zelfstandige basis werkt als schoonheidsspecialiste . Naast de dagelijkse huishoudelijke taken speel ik wel eens padel en ga ik regelmatig eens en glaasje drinken met vriendinnen.

Gerelateerde berichten