De 5 beste scheerapparaten van dit moment

731

De kans is aanzienlijk groot dat jij op zoek bent naar een goed scheerapparaat, er is namelijk een reden dat je bij deze site terecht bent gekomen. Als het aankomt op het kopen van een scheerapparaat zijn er veel opties om voor te kiezen. Dit maakt het er natuurlijk niet echt gemakkelijker op. Aangezien je wel een handje hulp kan gebruiken hebben we in dit artikel het nodige op een rijtje gezet wat van belang kan zijn bij het kopen van een scheerapparaat. Dankzij de onderstaande informatie weet je zeker dat je alles uit jouw aankoop zult halen. Op die manier zal je nooit meer thuis kunnen komen met een miskoop

Het belang van een goed scheerapparaat

Voordat we ingaan op de beste scheerapparaten die je op dit moment kunt vinden is het van belang om te kijken naar de voordelen van een scheerapparaat. Er zijn veel voordelen die je zal ondervinden bij het gebruik van een scheerapparaat. In principe zou iedere man een scheerapparaat moeten gebruiken bij het scheren. Het gebruik van een scheerapparaat is namelijk echt een stuk eenvoudiger dan een scheermes. Bij het gebruik van een scheermes komt er een hoop werk bij kijken. Daar komt bij dat een normaal scheermes ook nog  eens veel geld kost. Je moet namelijk losse mesjes kopen en je moet ook nog eens beschikken over scheerschuim. Op de lange termijn kan dit echt snel oplopen. Hoewel een scheerapparaat een hogere aanschafprijs heeft zal je dit er makkelijk uithalen.

Het is ook nog eens zo dat een scheerapparaat zowel droog als nat gebruikt kan worden, afhankelijk van het type scheerapparaat natuurlijk. Wil je jouw scheerapparaat onder de douche gebruiken dan moet je er zeker van zijn dat jouw scheerapparaat geschikt is voor onder de douche! Is jouw scheerapparaat niet waterbestendig dan kan je hem alleen droog op de huid gebruiken. Het gebruik van een scheerapparaat is ontzettend eenvoudig en kan door iedere man worden gedaan. Ook met een scheerapparaat is het mogelijk om te zorgen voor een strak resultaat bij het scheren. Dit maakt het een van de beste aanwinsten die je als man zijnde maar kunt maken.

Top 5 scheerapparaten – welke moet ik kiezen?

Het zal je niet verbazen dat er nogal wat verschillende soorten scheerapparaten te vinden zijn. Het is door de verscheidenheid aan opties wel een beetje lastig om een keuze te maken. Aangezien we jou optimaal willen ondersteunen bij het maken van een aankoop hebben we hieronder een selectie voor je gemaakt. Deze top 5 scheerapparaten staan bekend om de uitzonderlijk goede kwaliteit die zij weten te leveren. Met een van deze apparaten zal je voor een lange tijd kunnen zorgen voor een strak resultaat bij het scheren.

Remington F5-5800 Foil Shaver

Als je een iets lager budget hebt dan is dit scheerapparaat van Remington een uitstekende optie om voor te kiezen. De Remington F5-5800 Foil Shaver kan draadloos of met snoer worden gebruik. Dit zorgt ervoor dat je altijd weer op een manier kunt scheren die je zelf prettig vindt. Wanneer je ervoor kiest om draadloos te scherne zal je 60 minuten vooruit kunnen. Is hij nu toch leeg dan is het mogelijk om hem snel op te laden met behulp van de snelle laadfunctie. Dit zorgt ervoor dat je niet lang zal hoeven te wachten voordat je hem weer in gebruikt kunt nemen. De F5-5800 heeft een scheerkop die kan draaien en buigen rond de contouren. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer zal hebben van wondjes tijdens het scheren.

De speciale Intercept Shaving Technology die tussen de folie zit om langere haren voor te snijden zorgt altijd voor een gladde scheerbeurt. Het is super eenvoudig om jouw scheerapparaat schoon te maken, dit product van Remington is namelijk aan de merken als een afwasbare elektrische scheerapparaat. Je kunt hem dus zonder problemen even onder de kraan houden. Hij is niet zo goed als de bovenstaande opties, maar als we kijken naar de voordelige prijs dan hebben we echt niets om over te klagen. Ook het design van dit scheerapparaat voldoet aan al onze verwachten. Heb je dus een iets lager budget dan zal je met dit scheerapparaat echt niet de fout in kunnen gaan. ideaal voor alle mannen die voor het eerst een elektrisch scheerapparaat kopen.

Voordelen

  • Voor de prijs krijg je een uitstekend scheerapparaat in handen met veel functies
  • Dit scheerapparaat is voorzien van de speciale Intercept Shaving Technology

Kies je voor een van de scheerapparaten die we in dit artikel hebben benoemd dan zal het ook voor jou mogelijk zijn om op een prettige manier te scheren. Het is een van de betere investeringen die je maar kunt maken als man zijnde. Met een scheerapparaat is het nooit meer nodig om met losse mesjes en scheerschuim aan de haal te gaan. Dit is niet alleen een stuk handiger, maar het kost ook nog eens minder. Dankzij de informatie uit dit artikel weet je in ieder geval waar je voor kunt kiezen. Ook jij zal binnen no time over een goed scheerapparaat kunnen beschikken!

Philips Norelco Electric Shaver 8900

Aangezien het merk Philips een uitstekende kwaliteit weet te leveren hebben we nogmaals een scheerapparaat van deze producent gekozen. De Philips Norelco 8900 heeft scheerhoofden die in 8 richtingen bewegen om tot 20% meer haar te knippen. Dit maakt het net als bij de andere keuze van Philips mogelijk om echt iedere dag te zorgen voor het juiste resultaat bij het scheren. Door de Contour Detect-technologie zal je in staat zijn om 30% dichter op de huid te kunnen scheren. Dit roterende scheerapparaat maakt gebruik van watertechnologie en kan dus ook in de douche gebruikt worden.

Om er zeker van te zijn dat uw scheerapparaat nooit halverwege het scheren zal uitvallen, laadt de 8900 in één uur volledig op. Daar komt bij dat hij een indicatie geeft van het batterijniveau, zo weet je precies hoe lang je hem nog kunt gebruiken voordat je hem weer even aan de oplader moet leggen. Een leuke aanvulling is dat dit scheerapparaat is voorzien van een reisslot. Hierdoor zal hij niet zomaar aangaan wanneer je hem in je tas hebt zitten. Een prima optie die relatief betaalbaar is in verhouding tot enkele andere scheerapparaten die je op dit moment kunt vinden. Niet zo raar dat zoveel mensen kiezen voor dit product van Philips!

Voordelen

  • Met dit scheerapparaat kan je ook onder de douche scheren
  • Het is mogelijk om met dit Philips apparaat dichter op de huid te kunnen scheren

Panasonic ES-LV95-S Arc5 Electric Razor

Ben je op zoek naar een scheerapparaat wat altijd weer zal zorgen voor een gladde scheerbeurt dan is dit product van Panasonic een prima optie om voor te kiezen De Panasonic ES-LV95-S Arc5 beschikt over een vijfbladig scheersysteem met precisie scheerbladen die een hoek maken van 30 graden. Dit heeft als gevolg dat je kan zorgen voor een ongelooflijk gladde scheerbeurt. De 14.000 rondingen per minuut zorgen ervoor dat ook alle kleine haartjes eenvoudig verwijderd zullen worden. Hiermee zorg je ervoor dat je iedere dag weer fris op het werk zal verschijnen. Deze rondingen zullen er nooit voor zorgen dat je last krijgt van wondjes. Hier is namelijk r rekening mee gehouden met de productie van de mesjes. De speciale vorm van de mesjes zal ervoor zorgen dat alleen je haartjes worden geschoren, niet je huid zelf. Een gezicht vol met scheerwondjes ziet er immers niet bepaald mooi uit!

Of je jouw scheerapparaat nu nat of droog gebruikt, de draaibare kop van dit scheerapparaat glijdt soepel over je huid. Door de draaibare kop zal je tijdens het scheren geen last meer krijgen van wondjes in je gezicht en hals. Sensoren voor automatische vermogensaanpassingen, een reinigings- en oplaadsysteem, een pop-up trimmer en een speciaal LED systeem zijn ook allemaal inbegrepen in dit unieke scheerapparaat. Het enige nadeel wat we op kunnen noemen is dat de oplader er niet bepaald mooi uitziet. Gelukkig zal je deze toch niet zo vaak nodig hebben nu dit scheerapparaat een uitstekende batterij heeft met een lange levensduur.

Voordelen

  • Dit scheerapparaat is voorzien van een prima batterij met lange levensduur
  • Door het unieke scheersysteem kan je ook alle kleine haartjes meenemen tijdens het scheren

Braun Series 9 9290CC Electric Shaver

Ook dit merk zal bij veel mannen wel een belletje laten rinkelen. Braun's Series 9 9290CC is een nat en droog elektrisch scheerapparaat, afkomstig van een van de bekendste merken als het aankomt op scheerapparaten. Het wordt gezien als een van de meest comfortabele elektrische scheerapparaten die je op dit moment maar kunt vinden. De Series 9 is voorzien van de speciale SyncroSonic technologie die 160 keer per seconde rondgaat en zich aanpast aan je baard om meer vermogen te leveren waar dat nodig is. Het functionele ontwerp van het scheerapparaat vangt ook meer haartjes op in één beweging. Dit betekent dat het scheren sneller en minder irriterend is voor jouw huid. Wil je echt alles uit je scheerbeurt halen dan zal dit zeker van pas komen.

Een leuke aanvulling van dit scheerapparaat is de LED verlichting aan de voorzijde van het apparaat. Hier kan je namelijk op zien op welke stand hij staat. Dit maakt het net even wat makkelijker om op de juiste manier te scheren. Het authentieke design van dit scheerapparaat geeft het product een bijzondere uitstraling mee. Ook met dit scheerapparaat wordt je voorzien van een handig hoesje wat je kunt gebruiken om hem mee te nemen. Het is zeker niet een goedkope optie om voor te kiezen, echter weet je met dit scheerapparaat wel zeker dat je de beste kwaliteit in huis zult hebben. Weet wel dat hij aan de zware kant is. Dit zal niet echt een probleem zijn, tenzij je van plan bent om met de handbagage te reizen.

Voordelen

  • Met de SyncroSonic technologie is het mogelijk om je scheerbeurt te

Philips Norelco Electric Shaver 9300

Wij schatten de kans vrij groot in dat er nagenoeg niemand is die nog nooit van Philips heeft gehoord, het is nu eenmaal een van de beste merken als het aankomt op alle mogelijke huishoudelijke apparaten. Dit is dan ook niet anders voor een elektrisch scheerapparaat. De Philips Norelco 9300 is Philips meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe. Dit innovatieve apparaat is niet alleen voorzien van AquaTec-technologie voor een comfortabele scheerbeurt maar hij beschikt ook over 8 schuine scheerhoofden die tot 20% meer haartjes knippen. Het voordeel hiervan is dat je altijd kunt zorgen voor een glad resultaat. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat er allerlei haartjes overeind blijven staan nadat je klaar bent met je scheerbeurt.

Dit roterende scheerapparaat beschikt ook over scheerbladen die geschikt zijn voor een gladde scheerbeurt en over een SmartClean-systeem. Dit systeem maakt eenvoudig onderhoud mogelijk door het apparaat te reinigen, te smeren, te drogen en op te laden. Bovendien biedt dit moderne scheerapparaat verschillende snelheidsinstellingen die kunnen worden aangepast aan verschillende huidtypen en scheerbehoeften. Uiteraard speelt ook de uitstraling van het product een belangrijke rol. Dit scheerapparaat ziet er door de grote kop erg mooi uit. De combinatie tussen zwart en zilver geeft hem een luxe uitstraling mee. Met behulp van het handige hoesje is het super eenvoudig om jouw scheerapparaat op te bergen wanneer je hem even niet nodig hebt. Mocht je veel reizen dan komt dit zeker van pas.

Voordelen

  • Dit scheerapparaat is voorzien van de speciale AquaTec-technologie
  • Door het SmartClean-systeem is het super eenvoudig om hem schoon te maken
Marleen Janssens
Marleen Janssens
Ik ben een 37-jarige spring-in-het-veld die op zelfstandige basis werkt als schoonheidsspecialiste . Naast de dagelijkse huishoudelijke taken speel ik wel eens padel en ga ik regelmatig eens en glaasje drinken met vriendinnen.

Gerelateerde berichten