De 5 beste Nerf guns van in detail besproken

222

Nerf guns zijn al jarenlang een ontzettend populair speelgoed. Dit zijn plastic speelgoedpistolen die pijltjes kunnen schieten. Deze pijltjes zijn gemaakt van een zacht rubber, waardoor het geen pijn doet als een pijltje tegen je aankomt. Daarom zijn deze pistolen geschikt voor kinderen. Er spelen trouwens ook graag volwassenen mee. Met Nerf pistolen kun je zowel binnen- als buitenspelen. Je kunt hiermee verschillende spellen en wedstrijden spelen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Nerf gun?

Er zijn verschillende soorten Nerf guns in verschillende maten. Het is hierbij vooral erg belangrijk om rekening te houden met de leeftijd. Wil je een Nerf gun kopen voor een jonger kind? Dan kun je beter een kleiner model kopen. Deze kunnen kinderen namelijk beter vast houden en deze zijn ook minder zwaar. Er zijn ook grotere en zwaardere Nerf guns die beter geschikt zijn voor tieners en volwassenen. Deze guns kunnen de pijltjes vaak ook krachtiger afvuren. Voor kleine kinderen kan dit gevaarlijker zijn. Daarnaast hebben Nerf guns ook verschillende schietafstanden. Bepaalde guns hebben een lange schietafstand. Deze zijn dus vooral geschikt voor buiten. Wil je vooral binnen spelen met de Nerf guns? Dan is een kortere schietafstand waarschijnlijk gepaster. De pijltjes komen dan ook minder hard aan.

Nerf Elite 2.0 Echo Blaster

De Nerf Elite 2.0 is een handmatig Nerf geweer met een groot magazijn waardoor je snel meerdere pijltjes af kunt schieten op je tegenstanders. Dit geweer is daarom ook redelijk groot, maar heeft ook veel kracht erachter. Dit geweer heeft dus alles wat je nodig hebt.

Deze Nerf gun heeft geen motor en heeft dus ook geen batterijen nodig. In het magazijn passen 10 darts tegelijkertijd. Door een pompbeweging te maken laad je het pijltje in de juiste positie. Je kunt hiermee dus ook meerdere pijltjes tegelijk afschieten. In totaal zitten er 24 pijltjes bij inbegrepen. Je kunt dus meerdere keren het magazijn bijvullen. De pijltjes komen tot 27 meter ver.

Voordelen

+ Magazijn van 10 pijltjes, 24 pijltjes in totaal

+ Meerdere pijltjes achter elkaar afvuren door pompbeweging + Lange schietafstand

Nerf Ultra One Blaster

Een van de aller gaafste nerf guns is waarschijnlijk de Nerf Ultra One Blaster. Dit geweer is super groot en vuurt supersnel pijltjes af. In een gevecht heb je met dit geweer een erg groot voordeel door de snelheid en afstand die dit geweer kan bereiken.

Dit geweer heeft een ronddraaiende magazijntrommel waar wel 25 pijltjes tegelijk inpassen. Hierdoor hoef je veel minder snel nieuwe pijltjes in te laden. Door de automatische motor kun je snel meerdere pijltjes afvuren op je tegenstander. In dit geweer zit ook een opbergruimte waar je extra pijltjes kunt bewaren. Zo heb je het geweer supersnel herladen. Ook kunnen deze pijltjes ontzettend lange afstanden bereiken. Met 36 meter is dit het Nerf geweer dat de verste afstanden kan bereiken.

Door alle coole functionaliteiten van dit geweer, is het een redelijk groot en zwaar model. Dit model is dus vooral geschikt voor iets oudere kinderen. Anders kan het geweer al snel te zwaar worden. Door de lange afstanden kun je deze Nerf gun het beste buiten gebruiken.

Voordelen

+ Magazijn voor 25 pijltjes

+ Pijltjes worden automatisch geladen door motor

+ Schietafstand van 36 meter

+ Opbergruimte voor pijltjes

Nadeel

-          Batterijen niet inbegrepen

Nerf Elite 2.0 Phoenix CS 6

Ben je al een echte Nerf fan en ben je op zoek naar een automatisch en groot geweer? Dan is de Nerf Elite 2.0 Phoenix CS 6 echt iets voor jou. Dit automatische geweer is uitgebreid en groot en heeft verschillende functies. Voor de ervaren Nerf fan is dit echt een droomgeweer. Je kunt er supersnel en makkelijk pijltjes mee afschieten.

Dit Nerf geweer heeft een ingebouwde motor en werkt op batterijen.  Dit betekent dat de pijltjes automatisch in de goede plek geladen worden wanneer er een afgevuurd wordt. Om de motor te starten houdt je een knop ingedrukt. Je kunt daarna gewoon de trekker overhalen om een of meerdere pijltjes af te vuren. Er passen 6 pijltjes tegelijk in het magazijn. Je krijgt er in totaal 12 pijltjes bij.

Deze Nerf gun heeft ook een vizier op de bovenkant. Hierdoor kun je nog beter op je doelwit schieten. Dit vizier is ook afneembaar. Zo kun je altijd de omgeving goed in de gaten houden. Dit geweer is weer ideaal voor buitengebruik omdat de pijltjes wel 27 meter ver geschoten kunnen worden. Ook is het geweer redelijk groot en dus minder gepast voor hele jonge kinderen.

Voordelen

+ Pijltjes worden automatisch geladen door motor

+ een of meerdere pijltjes snel afvuren

+ Afneembaar vizier

+ Lange schietafstand

Nadeel

-          Batterijen niet inbegrepen

Nerf Elite 2.0 Trio TD3

Ben je op zoek naar een klein en compact geweer dat je ook zo weer opgeborgen hebt? Dan is de Nerf Elite 2.0 Trio echt iets voor jou. Veel van de Nerf guns zijn namelijk erg groot, maar dit model kun je makkelijk in een hand houden. Ondanks de kleine maat heeft dit geweer toch een behoorlijke kracht. Tijdens een gevecht valt dit pistool minder op en kun je makkelijker een verrassingsaanval doen.

In dit geweer kun je 3 pijltjes tegelijk plaatsen. Dit is minder dan bij de meeste grotere Nerf guns. Je kunt een pijltje afschieten door de trekker over te halen. Om het volgende pijltje te laden hoef je alleen maar de hendel naar beneden te trekken. Hierdoor kun je ook snel alle pijltjes tegelijk afvuren. In totaal zitten er 6 pijltjes bij dit geweer. Je kunt dus twee keer achter elkaar 3 pijltjes afvuren.

Ondanks het kleine formaat kan dit geweer tot wel 27 meter ver schieten. Dit lijkt misschien een goed geweer voor binnen te gebruiken, maar onderschat de kracht ervan niet! De maat van dit geweer zorgt er wel voor dat jongere kinderen het makkelijker kunnen gebruiken. Op deze nerf gun kun je ook verschillende accessoires toevoegen.

Voordelen

+ Mogelijkheid om meerdere pijltjes snel na elkaar af te vuren

+ Lange schietafstand

+ Klein en compact

Nadeel

Door de kleine maat passen er maar 3 pijltjes in het magazijn

Nerf Elite 2.0 Schokwave RD 15

Wil je supersnel meerdere pijltjes afschieten naar je tegenstanders? Dan moet je de Nerf Elite 2.0 Schokwave hebben. Deze Nerf gun schiet ver en snel de pijltjes af en is zowel geschikt voor binnen als buiten. Door het stevige en grote model kun je eindeloos blijven spelen.

Deze Nerf gun heeft een ronde trommel waar de pijltjes ingeladen kunnen worden. Er kunnen 15 pijltjes ingeladen worden. Wanneer een pijltje afgevuurd wordt, zal de trommel ronddraaien en het volgende pijltje in de juiste positie plaatsen. Door een pompbeweging te maken schiet je een pijltje af. Als je blijft pompen zullen de 15 pijltjes zich snel achter elkaar afvuren. Er zitten in totaal 30 pijltjes bij het geweer. Je kunt het geweer dus twee keer achter elkaar inladen met 15 pijltjes.

Dit Nerf geweer schiet de pijltjes ook erg ver af, namelijk wel 27 meter. Dit is dus een perfect geweer om buiten te gebruiken. De aanbevolen leeftijd voor dit geweer is 8+. Je kunt dit geweer ook gebruiken met een schoudersteun of loopverlenging.

Voordelen

+Magazijn met 15 pijltjes

+ Mogelijkheid om meerdere pijltjes snel na elkaar af te vuren

+ Lange schietafstand

Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten