De 5 beste massage pistolen voor je lichaam

31

Ben je veel tijd en geld kwijt aan massages voor je spieren? Dan is een massage pistool misschien wel de uitkomst voor jou. Met een massagepistool kun je namelijk gericht pijnlijke spieren aanpakken zonder dat je hier een masseur voor nodig hebt. Dit kleine apparaatje kun je namelijk gewoon zelf gebruiken. Dit is ideaal als je vaak pijnlijke spieren hebt of als je gewoon even zin hebt in een massage.

Een massagepistool is een klein apparaatje met een zachte rubberen kop. Als je het apparaatje aanzet, zal het een kleine beweging maken waardoor de kop snel op een neer gaat. Hiermee masseer je dus een spier op een snelle manier. Je kunt hiermee knopen in je spieren gemakkelijk en snel loshalen. Ook zitten er vaak meerdere opzetstukken bij die speciaal gemaakt zijn voor een bepaalde spier. Hierdoor kun je vaak comfortabel je hele lichaam masseren.

Waarom een massage pistool kopen?

Een massage pistool wordt door verschillende soorten mensen gebruikt die last hebben van hun spieren. Door de snelle beweging maak je de spier en het weefsel daaromheen eigenlijk los. Dit kan dus erg fijn voelen als je stijve of pijnlijke spieren hebt. Ook kan de pijn hierdoor snel verminderen. Je verbetert ook de bloedsomloop in de spier en zorgt er hierdoor voor dat de afvalstoffen sneller afgeleverd kunnen worden.

Na een intensieve workout kun je ook even een massage pistool gebruiken om ervoor te zorgen dat je spieren goed kunnen herstellen. Je spieren zullen minder snel vast gaan zitten en je zult ook minder last hebben van spierpijn na het sporten. Het voordeel van een massage pistool is dat je het gewoon zelf kunt gebruiken. Het is dus niet meer nodig om naar een masseur te gaan. Ook kun je heel gericht een spier aanpakken door de kleine kop. Als je last hebt van een vervelende spier, kun je deze dus heel precies masseren. Je hoeft dus nooit meer lang rond te lopen met een pijnlijke spier

Silvergear Professionele massage gun

Dit kleine massage pistool masseert eigenlijk elk gedeelte van je lichaam wat je gemasseerd wil hebben. Door de 4 opzetstukken kun je zelf kiezen op welke manier je een spier masseert. Zo heb je een bol en een platte schijf waarmee je grote spieren globaal kunt masseren. Het opzetstuk met de u-vorm is vooral geschikt voor stijve spieren in je rug en met het kogeltje kun je de kleinste plekjes uitgebreid masseren.

Dit massage pistool heeft 6 snelheidsniveaus. Het is een klein en compact apparaatje dat je makkelijk mee kunt nemen. Ook zit er een oplaadbare batterij in die je kunt opladen als deze leeg is. Het apparaat is dus draadloos te gebruiken. Op dit apparaat zitten maar een paar knoppen waarmee je de snelheid kunt aanpassen. Erg makkelijk in gebruik dus!

Voordelen

+ Klein en compact

+ 6 Snelheidsniveaus

+ 4 opzetstukken

Nadeel

  • Kan maar 1 uur gebruikt worden bij volle batterij

MusclePro Massage gun

Het Muscle Pro Massage gun heeft een luxe en modern uiterlijk en heeft eindeloos veel standen. Hiermee kun je echt iedere spier van je lichaam masseren op een manier die jij wilt. Door de 8 opzetstukken kun je zowel grotere gedeeltes masseren als kleine triggerpoints. Voor iedere stijve spier vind je met dit apparaat een oplossing.

Dit massage pistool heeft 30 verschillende snelheden die je makkelijk kunt aanpassen op het touchscreen display. Met de eerste 10 snelheden kun je je spieren warm maken of jezelf een lichte massage geven. Snelheden tussen de 10 en 20 geven een iets zwaardere en diepe massage. Met de laatste 10 snelheden kun je een diepe bindweefselmassage doen.

Je kunt met dit apparaat ongeveer 4 uur achter elkaar blijven masseren voordat hij opgeladen moet worden. Het apparaatje is erg licht en kan daarom gemakkelijk meegenomen worden. Je krijgt er dan ook een reistas bij waar je alle opzetstukken in kunt bewaren.

Voordelen

+ 8 opzetstukken

+ 30 snelheden

+ Touchscreen

+ Licht en makkelijk mee te nemen

Miliano Massage Gun Muscle Elite

Wil je zowel een hele lichte massage doen om je spieren op te warmen en een stevige massage om die knoop uit je schouder te krijgen? Dit apparaat kan het allemaal. Je kiest ten eerste een van de 6 opzetstukken uit die het beste past bij het lichaamsdeel dat je wilt masseren. Daarna kun je kiezen uit wel 30 verschillende snelheden. Hierdoor kun je heel zachtjes en licht een spier masseren, maar ook een hele diepe massage ontvangen.

Dit massage apparaat heeft een LCD-Display met touchscreen. Via het touchscreen kun je eenvoudig de snelheid van het apparaat bekijken en instellen. Ook zie je hier de batterijduur. Wanneer het apparaat helemaal opgeladen is, kun je er wel 5 uur mee doen.

Wil je het massage pistool direct voor of na het sporten gebruiken? Neem hem dan mee in de handige case die bijgeleverd wordt. Hiermee kun je gemakkelijk alle opzetstukken meenemen. Zo kun je jezelf overal masseren. 

Voordelen

+ 6 opzetstukken

+ 30 verschillende snelheden

+ Lange batterijduur

+ LCD-Display met touchscreen

Northwall Massage Gun Elite

Wil je een echte diepe massage met veel mogelijkheden. Dan is dit uitgebreide apparaat van Northwall ideaal. Dit apparaat komt namelijk met 6 opzetstukken die allemaal een andere functie hebben. hierdoor kun je comfortabel je hele lichaam masseren.

Dit apparaat masseert tot wel 80% dieper dan de meeste apparaten en is dus perfect voor een diepe massage voor spieren die helemaal vast zitten. Door de vele opzetstukken en 6 standen kun je ieder lichaamsdeel masseren op een manier die jij het fijnst vindt. Door de extra lange batterijduur hoef je niet bang te zijn dat hij zomaar uitvalt.

Met dit massage pistool kun je ook nog eens lekker ontspannen omdat hij weinig geluid maakt. Zowel voor als na een training kun je hiermee even een rustmomentje inlassen. Doordat hij zo stil is kun je deze ook in de avond gebruiken zonder dat er iemand wakker wordt.

Voordelen

+ Masseert tot wel 80% dieper

+ 6 opzetstukken

+ 6 verschillende standen + lange batterijduur

Sanbo Massage Gun Prime  

Deze Sanbo Massage Gun is gemaakt en wordt gebruikt door echte professionals. Hierdoor kun je de beste resultaten bereiken met dit massage pistool na een training of als je pijnlijke spieren hebt. Dit apparaat is namelijk ontwikkeld met behulp van echte fysiotherapeuten en wordt ook in verschillende praktijken gebruikt.

Dit massage pistool heeft een eigen ontwikkelde motor die  ervoor zorgt dat het apparaat tot wel 60% dieper masseert dan reguliere massage pistolen. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding in de spieren nog beter bevorderd wordt en dat afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Je kunt het apparaat instellen in 6 verschillende standen. Zo kies je zelf wat je fijn vindt voor ieder lichaamsdeel. Ook zitten er 5 opzetstukken bij.

Wil je echt optimaal gebruik maken van dit apparaat? Download dan ook de app waar je de handleiding en verschillende tips kunt lezen. Hier lees je bijvoorbeeld de voordelen van het apparaat en wanneer je deze het beste kunt gebruiken. Het apparaat is draadloos te gebruiken en eenvoudig op te laden.

Voordelen

+ Masseert tot 60% dieper door sterke motor

+ 5 opzetstukken

+ 6 verschillende standen

+ App met uitleg en tips

+ Ontwikkeld door fysiotherapeuten

Marleen Janssens
Marleen Janssens
Ik ben een 37-jarige spring-in-het-veld die op zelfstandige basis werkt als schoonheidsspecialiste . Naast de dagelijkse huishoudelijke taken speel ik wel eens padel en ga ik regelmatig eens en glaasje drinken met vriendinnen.

Gerelateerde berichten