De 5 beste draadloze koptelefoons van 2022

618

Wil je goed van je muziek kunnen genieten dan is het kopen van een goede koptelefoon een van de beste investeringen die je maar kunt maken. Mocht je niet zoveel zin hebben om met een draad aan de haal te gaan dan zou een draadloze koptelefoon een prima aanwinst zijn voor bij jou in huis. Met een draadloze koptelefoon zal je namelijk op een volledig draadloze manier naar jouw muziek kunnen luisteren. Wil je zeker weten dat je met de juiste koptelefoon thuiskomt dan heb je geluk. In dit artikel hebben we namelijk de belangrijkste informatie over deze handige aankoop voor je op een rijtje gezet.

Het belang van een draadloze koptelefoon

Verderop in dit artikel hebben een handige selectie voor je met de beste draadloze koptelefoons die je op dit moment allemaal kunt vinden. Echter is het toch handig om eerst even te kijken naar de belangrijkste voordelen die je zal ondervinden wanneer je kiest voor het bestellen van een draadloze koptelefoon. Een van de voordelen van draadloze koptelefoons is natuurlijk dat je je kunt ontdoen van het draad. De draad stoort je niet tijdens het doen van huishoudelijke taken, het luisteren naar muziek, wandelen of andere activiteiten. Daar komt bij dat het niet meer nodig is om je telefoon in je zak te houden tijdens het luisteren op je koptelefoon. Je hoeft namelijk alleen maar de Bluetooth aan te zetten om hem te verbinden, zo makkelijk kan het zijn.

Een ander voordeel is dat een draadloze koptelefoon vaak beschikt over een erg goede geluidskwaliteit. Een draadloze hoofdtelefoon van hoge kwaliteit maakt het dan ook echt mogelijk om optimaal van jouw muziek te kunnen genieten. De draadloze hoofdtelefoon heeft een uitstekende kwaliteit geluid. De kwaliteit is voornamelijk afhankelijk van de zender van het geluid en van de omgeving en de afstand tussen de gebruiker van de hoofdtelefoon en het aangesloten apparaat. Het hangt ook af van de grootte, de kwaliteit, het type van de drivers en zelfs het ontwerp van de hoofdtelefoon. Door een beetje goed te shoppen zal ook jij in staat zijn om uit te komen bij een draadloze koptelefoon die niet al te duur is en die beschikt over een goede kwaliteit. Voor je het weet wil je echt niet meer terug naar je standaard oortjes of koptelefoon.

Top 5 draadloze koptelefoons

Je hebt nu een beter beeld gekregen over de voordelen van een draadloze koptelefoon. Nu je dit weet is het handig om eens te kijken naar de beste draadloze koptelefoons die je op dit moment kunt vinden. Er zijn echt super veel mogelijk om voor te gaan, het is dan ook echt zo dat er veel merken te vinden zijn. Gelukkig staan wij voor je klaar om je te helpen bij het maken van deze aankoop. Zo hebben we hieronder een handige selectie voor je gemaakt. Dankzij deze selectie weet je precies wat de beste draadloze koptelefoons zijn die je op dit moment kunt vinden. kies je voor een van deze koptelefoons dan ben je echt voorzien van een ontzettend goede aankoop.

Sony WH-CH710N

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor deze uitstekende draadloze koptelefoon, ook weer van het bekende merk Sony. Met de Sony WH-CH710N hoofdtelefoon is het mogelijk om op een draadloze manier naar je muziek te luisteren. Gebruik Bluetooth om de hoofdtelefoon draadloos aan te sluiten op je telefoon of tablet. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer aan de haal hoeft te gaan met kabels, echt een stuk makkelijker natuurlijk. Met een volledig opgeladen batterij is het mogelijk om tot wel 35 uur lang muziek af te spelen. Dankzij de snelle oplaadfunctie heb je na 10 minuten opladen genoeg stroom om een uur lang muziek te luisteren. De actieve ruisonderdrukking zorgt er ook nog eens voor dat je minder last hebt van de geluiden om je heen. Wat wil je nog meer hebben?

Voordelen

 • Het is eenvoudig om je muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet met Bluetooth.
 • Dankzij de snel laad functie is hij erg snel vol tijdens het opladen.
 • Je brengt gelijk een verbinding tot stand door de speciale NFC ondersteuning

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel een goed beeld hebt gekregen bij het bestellen van een nieuwe draadloze koptelefoon. Met behulp van een draadloze koptelefoon ben je in staat om altijd weer te genieten van jouw favoriete muziek. Aangezien je niet meer vast zit aan een draad is het echt een stuk makkelijker om mobiel te blijven tijdens het luisteren. Mocht je bijvoorbeeld gaan spoten of hardlopen dan zal dit zeker van pas kunnen komen. Wil je nog meer goede producten bestellen voor bij jou in huis? Blijf dan zeker even hangen op deze site, er zijn namelijk genoeg andere artikelen te vinden die je zeker even door zou moeten nemen. Middels onze site kan je altijd weer goede producten bestellen voor bij jou in huis!

Sennheiser RS 127

Als je in het bijzonder op zoek bent naar een draadloze koptelefoon die je kunt gebruiken voor je tv dan is dit echt de beste optie die je maar kunt kiezen. Met de Sennheiser RS 127 weet je zeker dat jij echt optimaal kunt genieten van jouw favoriete tv-programma of film. Het is mogelijk om deze koptelefoon eenvoudig aan te sluiten op je televisie, home cinema set, versterker of een andere audiobron met een 3.5mm of 6.3mm audioaansluiting om draadloos te luisteren naar geluid. Dankzij het open ontwerp zal je voorzien zijn van een natuurlijk geluid. De hoofdtelefoon heeft een bereik van 150 meter, dit maakt het dus mogelijk om even weg te lopen als je dit wilt. Wel zo handig als je een snack uit de keuken wilt halen. Wanneer je klaar bent met luisteren kun je jouw draadloze koptelefoon ophangen om hem op te laden.

Voordelen

 • Je kunt deze draadloze koptelefoon ook gebruiken voor bij het tv kijken
 • Door de speciale oplader laadt de koptelefoon op wanneer je hem ophangt

Sony WH-CH700N

Met de Sony WH-CH700N hoofdtelefoon zal je ook een super goede draadloze koptelefoon in huis hebben. Gebruik Bluetooth om de hoofdtelefoon draadloos aan te sluiten op uw telefoon of tablet. Zo heb je geen last van kabels die je beperken in je bewegingsvrijheid. Ga je vaak hardlopen dan komt dit natuurlijk goed van pas. Met een volledig opgeladen batterij is het mogelijk om tot wel 35 uur lang muziek te spelen. Dankzij de snelle oplaadfunctie heb je na 10 minuten opladen genoeg sap voor een uur. Dit maakt het een prima optie voor de mensen die nog wel eens vergeten om hem aan de lader te leggen.

Voordelen

 • Dankzij de snel laadfunctie kun je hoofdtelefoon na 10 minuten opladen 1 uur lang gebruiken.
 • Het mooie design maakt dit een erg bijzondere koptelefoon om te zien
 • Door de sterke kwaliteit materialen gaat deze draadloze koptelefoon lang mee

Sony WH-1000XM3

Sony is ook een erg goed merk als het aankomt op de productie van alle mogelijke soorten hoogwaardige draadloze koptelefoons. Met de Sony WH-1000XM3 draadloze hoofdtelefoon zal je beschikken over een lange batterij die wel 38 uur mee kan gaan. Door middel van Bluetooth is het mogelijk om jouw telefoon eenvoudig te koppelen voor je muziek. Zo kun je geheel draadloos alle muziek streamen die je maar wilt horen. Als je de instelbare ruisonderdrukking inschakelt zal je geen last hebben van alle geluiden om je heen. Dit maakt het echt een stuk makkelijker om even de rust op te zoeken. Hij is ook nog eens voorzien van Smart Listening via de app. Dit maakt het mogelijk om de ruis onderdrukking geheel automatisch te regelen. Met het frequentiebereik van 4 tot 40.000 Hz kun je luisteren naar Hi-Res-audio. Hierdoor hoor je ook alle details in het nummer terugkomen.

Voordelen

 • Je kunt je muziek makkelijk streamen via Bluetooth vanaf je smartphone
 • Door de relatief voordelige prijs is dit een goede draadloze koptelefoon om te kiezen
 • De Smart Listening-functie past het niveau van de ruisonderdrukking aan je activiteit aan

Sennheiser Momentum Wireless

Dit is natuurlijk een merk wat echt bovenaan staat als het aankomt op draadloze koptelefoons. Door de ontzettend hoge kwaliteit ben je voorzien van een erg lange levensduur. Met de Sennheiser Momentum Wireless is het dan ook niet zo lastig om van je muziek te genieten. Je kunt de hoofdtelefoon draadloos via Bluetooth aansluiten op je smartphone of tablet. Dankzij het aptX Bluetooth-profiel is de muziek echt van de hoogst mogelijke kwaliteit die je kunt vinden. Ondervindt je veel last van omgevingsgeluiden en ruis? Schakel dan de ruisonderdrukking in. Dankzij deze speciale techniek heb je geen last van storende geluiden. Dit maakt het mogelijk om echt nog beter op te gaan in het nummer wat je aan het luisteren bent. Omdat de ruisonderdrukking aan te merken is als personaliseerbaar kun je precies bepalen hoeveel omgevingsgeluid je wilt dempen. Via NFC kun je de hoofdtelefoon snel aansluiten op je smartphone.

Voordelen

 • Dankzij het aptX Bluetooth-profiel kun je draadloos muziek van hoge kwaliteit streamen
 • Je kunt het niveau van de ruisonderdrukking zelf aanpassen voor deze koptelefoon
 • Door de NFC ondersteuning kan je jouw draadloze koptelefoon snel koppelen
Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten