De 5 beste bruiswatermachines die je moet kopen

1257

Er zijn ontzettend veel mensen die het lekker vinden om bruiswater te kopen. Nu is het alleen niet erg duurzaam en voordelig om iedere keer een nieuwe fles open te maken. Een alternatief is kiezen voor een bruiswatermachine. Dankzij een bruiswatermachine kan je namelijk bruiswater maken van je normale water uit de kraan. Mocht je zelf deze aankoop willen maken maar weet je niet precies waar je op moet letten bij het maken van je aankoop dan heb je geluk. We hebben hieronder namelijk de belangrijkste informatie voor je onder elkaar gezet. Dankzij deze informatie is het nagenoeg onmogelijk om en miskoop te maken. Tijd om je hier wat meer over te laten zien.  

Het belang van een bruiswatermachine  

Voordat we je meer laten zien over de beste bruiswatermachines is het van belang om eerst even te kijken naar dit product zelf. Waarom zou je namelijk een machine moeten kopen voor het maken van bruiswater? De voornaamste reden is dat het echt een stuk minder schadelijk is voor het milieu. Er zijn veel mensen die iedere week ontzettend veel plastic flesjes gebruiken. Zoals je weet is plastic erg slecht voor het milieu. Door over te stappen op een bruiswatermachine zal je in staat zijn om al dit plastic te besparen. Doordat je dit bespaart weet je zeker dat je een veel kleinere ecologische voetafdruk zal hebben. Met een volle tank kun je voor een ontzettend lange tijd vooruit als het aankomt op het laten bruisen van jouw water. Wil je duurzamer leven dan is dit echt een verstandige keuze om te maken. 

Daar komt ook nog eens bij dat het kopen van een bruiswatermachine je in staat stelt om veel tijd te besparen. Het zorgt er namelijk voor dat je niet meer zoveel flessen hoeft te kopen. Over de flessen betaal je vaak statiegeld, echter is dit niet voor de kleine flesjes. Deze kleine flesjes zijn dus in verhouding veel duurder. Dankzij een bruiswatermachine kan je op een zeer voordelige manier zorgen voor bruiswater. Aangezien het precies hetzelfde smaakt is dit echt een veel betere keuze voor bij jou in huis. Zo kan je van jouw normale kraanwater gewoon Spa rood maken. Hoewel je er natuurlijk niet rijk mee wordt zal het op de lange termijn wel degelijk zorgen voor aanzienlijk wat bespaarde euro’s. Je kunt het dan ook echt zien als een investering.  

De 5 beste bruiswatermachines – top 5  

Door de vele voordelen is het geen verkeerd idee om zelf ook een bruiswatermachine te kopen voor bij jou in huis. Het is echter alleen wel zo dat er veel verschillende merken te vinden zijn als het aankomt op het kopen van een bruiswatermachine. Ook is het zo dat er veel onderscheid zit tussen de verschillende producten. Om je volledig op weg te helpen hebben we hieronder de beste 5 bruiswatermachines van dit moment voor je onder elkaar gezet. Dankzij deze selectie weet je precies waar jij voor kunt kiezen.  

Sodastream Jet Sparkling Water Maker Starter Kit

Als je veel koolzuurhoudende dranken drinkt dan is de SodaStream Jet ook een goede keuze om te overwegen. Dit is de enige bruiswatermachine voor thuisgebruik is compatibel met zowel de 130 liter als de 60 liter CO2-cilinders. Dus wat je behoeften ook zijn, deze beste bruiswatermachine voldoet er zeker aan. Het maakt gebruik van twist-lock technologie die het efficiënt maakt. Het is ook zeer eenvoudig te gebruiken, je hoeft alleen maar het bijgeleverde flesje in de bruiswatermachine te steken. Vervolgens geniet je binnen dertig seconden van je koolzuurhoudende drankje. Dit flesje is veilig te gebruiken en te hergebruiken. Tevens is hij aan te merken als BPA-vrij, hier hoef je je dus geen zorgen over te maken. Inbegrepen in de verpakking is een mini-CO2-carbonator om je eerste drankje mee te maken. Je krijgt ook een korting op je eerste aankoop van een 60-liter carbonator. Dit apparaat heeft geen batterijen of elektriciteit nodig om te werken. Hij is superslank en past in iedere ruimte. Het mooie ontwerp zal ook wat leven toevoegen aan je ruimte. 

Voordelen 

  • Deze bruiswatermachine is voorzien van een strak design 
  • Door de speciale twist-lock technologie kun je optimaal aan de slag 

Iedereen die van bubbels in zijn drinken houdt zou moeten beschikken over een bruiswatermachine. Dankzij een bruiswatermachine weet je namelijk zeker dat je altijd weer zorgt voor een prima glas met spa rood. We hopen dat je door middel van de informatie uit dit artikel beter weet waar je op moet letten bij het maken van deze aankoop. Zolang je kiest voor een van de selecties die we vandaag naar voren hebben gebracht weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit die je uiteindelijk in handen zult hebben.  

KitchenAid KSS1121OB

Dit is een merk wat echt bekend staat om de uitzonderlijk hoge kwaliteit die zij iedere keer weer weten te leveren. Dit is met deze bruiswatermachine dan ook niet anders. Door de hoogwaardige kwaliteit ben je voorzien van een bruiswatermachine die echt ontzettend lang mee zal gaan. De KitchenAid KSS1121OB is vervaardigd met een premium gegoten metalen behuizing en is zeer duurzaam. Hij is niet alleen robuust, maar ook mooi om te zien. Daar komt ook nog eens bij dat hij wordt verkocht in een verscheidenheid van acht kleuren - Contour Silver, Empire Red, Onyx Black, White, Cobalt Blue, Tangerine, Aqua Sky en Green Apple. Voor starters of voor zware gebruikers is er ook de optie van een 30 liter carbonfles of een 60-liter carbon tank met vulinhoud. Hiermee kun je gelijk aan de slag om jouw product te gebruiken 

Het proces van het voorzien van koolzuur van deze unit is zeer eenvoudig. Zodra je fles op zijn plaats zit, druk je de hendel naar beneden. Net als bij een snelheidsmeter laat de koolstofteller je weten hoe koolzuurhoudend je drankje is. Het heeft vier instellingen, dus het is een vrijwel automatisch proces. De bijgeleverde fles is BPA-vrij. Ook dit is dus weer veilig in gebruik. Hij is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Dit maakt het echt een uitzonderlijke optie om te kiezen voor bij jou in de keuken. Een prima optie om voor te gaan.  

Voordelen  

  • KitchenAid KSS1121OB is vervaardigd met een premium gegoten metalen behuizing 
  • Deze bruiswatermachine wordt gemaakt in ruim acht verschillende kleuren 

Drinkmate 410-02-3z Beverage Carbonation Maker

Hoewel dit een minder bekend merk is als het aankomt op het kopen van een bruiswatermachine is het alsnog een goede optie om te overwegen. De Drinkmate 410-02-3z heeft namelijk een mooie afwerking en ziet er geweldig uit. Het leuke is dat je met deze bruiswatermachine echt kunt kiezen voor een kleur naar keuze: wit, zwart of rood. Met deze sodamaker is het mogelijk om ieder soort drinken van koolzuur te voorzien. Dit in tegenstelling tot verschillende modellen die je beperken tot alleen koolzuurhoudend water. Elke vloeistof die je kunt bedenken kan voorzien worden van koolzuur. Dit komt goed van pas voor de mensen die bijvoorbeeld ook hun alcoholische drankjes willen voorzien van wat meer koolzuur. De gepatenteerde afneembare fizz infuser is voorzien van twee ontgrendelingsknoppen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel kooldioxide je in jouw drankje wilt hebben.  

Net als de bovenstaande opties heeft dit product geen elektriciteit of batterijen nodig. Hierdoor verbruik je dus helemaal niets wanneer je jouw bruiswatermachine gebruikt. Deze frisdrankautomaat wordt geleverd met een BPA-vrije fles en is veilig in gebruik. Deze fles is gemarkeerd om je te laten weten wat de maximale inhoud is die erin kan worden gedaan. Zelfs als je nog nooit in je leven een bruiswatermachine hebt gebruikt kun je hier nu wel mee aan de slag. Bij aankoop krijg je ook gelijk een fles met koolzuur om te gebruiken. Dit zorgt er dus voor dat je niet lang hoeft te wachten voor je jouw bruiswatermachine in gebruik kunt nemen. Een prima bruiswatermachine voor een zeer lage prijs in verhouding met enkele andere merken, wat wil je nog meer hebben?  

Voordelen 

  • Door de prima prijs kwaliteit verhouding is deze bruiswatermachine voor iedereen geschikt 
  • De fles van de bruiswatermachine laat je makkelijk zien hoeveel koolzuur er in zit

Sodastream Source Sparkling Water Maker Starter Kit

Op de tweede plaats staat ook weer een product van Sodastream, het is nu eenmaal een van de beste keuzes die je maar kunt maken als je op zoek bent naar een goede aanwinst. Bij deze handige set krijg je alles wat je nodig hebt om je drinken gelijk klaar te maken. Zo krijg je bij aankoop een carbonator. Dit is zoals we al hebben vermeld de fles die je gebruikt om het drinken van bubbels mee te voorzien. Deze fles heeft de mogelijkheid om tot 60 liter water te voorzien van koolzuur. En net als de vorige Soda Stream van hierboven heeft ook deze optie geen elektriciteit of batterij nodig om te werken. Dit maakt het echt een prima optie voor bij jou in de keuken. Dankzij de eenvoudige knop op de bovenkant van het product zal hij het drinken in slechts 30 seconden van koolzuur te voorzien. Ook is hij voorzien van drie indicatielampjes die je het niveau van je koolzuurgehalte aangeven.  

De 1-liter fles die bij deze beste sodamaker wordt geleverd is BPA-vrij. Dit maakt het weer een veilige optie om te gebruiken voor bij het drinken. Met een stijlvolle ontwerp zal je de uitstraling van jouw keuken aanzienlijk kunnen verbeteren. Er zijn twee kleuren om voor te kiezen, dit zijn het zwart en het wit. Hoewel het niet de meest voordelige optie is om te kiezen is het door de prachtige vormgeving toch een goede aanvulling voor jouw keuken. Vind je het niet erg om wat meer uit te geven dan is dit echt de beste bruiswatermachine voor bij jou in huis.  

Voordelen 

  • De 1-liter fles die bij deze beste sodamaker wordt geleverd is BPA-vrij 
  • Door het mooie ontwerp kan je hem prima in de keuken zetten 

Sodastream Source Sparkling Water Maker

Dit is het merk wat echt bovenaan staat als het aankomt op de bruiswatermachine. Sodastream is dan ook echt de standaard geworden. Dit model wordt verkocht in twee verschillende kleuren; zwart en wit. Dit zorgt ervoor dat de SodaStream Source prachtig zal staan bij jou in de keuken. Het is met deze bruiswatermachine niet eens nodig om te beschikken over stroom om je bruiswater mee te maken. Hoe kan dit precies vraag je je af? Aan de achterkant van deze sodamaker zit een flesgleuf. Hierin plaats je de bijgeleverde SodaStream-fles. Deze wordt gebruikt om uw drank te voorzien van de bubbels. Dit maakt het super eenvoudig om zelf je spa rood te maken. Zo heb je altijd iets anders dan dat standaard vlakke water. Met deze bruiswatermachine hoef je niet meer te gokken hoeveel koolzuur er in zit. Hij is namelijk voorzien van LED-indicatielampjes die het niveau aangeven. 

Dit is niet het enige voordeel wat je zal ondervinden met deze bruiswatermachine. Deze machine is namelijk aan te merken als BPA-vrij. Dit betekent dus dat je hem geheel veilig in gebruik kunt nemen, er komen geen schadelijke stoffen vrij bij het tappen. Hij zit ook stevig vast in het apparaat, maar is toch gemakkelijk te verwijderen en te vervangen. Deze sodamaker bied je de mogelijkheid om eenvoudig een glas spa rood te maken. Binnen 30 seconden is je fles al helemaal klaar. Door het mooie design weet je ook nog eens zeker dat hij mooi zal staan bij jou in de keuken. Dit maakt het echt een prima optie om ook te overwegen bij jou in huis.  

Voordelen 

  • Door de handige LED lampjes kan je zien hoeveel koolzuur er in zit 
  • Deze bruiswatermachine is in staat om je drankjes snel klaar te maken 
Hilde Debie
Hilde Debie
Ik ben een 46-jarige hobbykok en de mama van 2 fantastische pubers. Naast mijn full-time job als sales manager ben ik een fervente hobbykok met een liefde voor de Italiaanse keuken. Als product tester bij Techgeek krijg ik de kans om de laatste nieuwe kookaccessoires uit te testen en te reviewen.

Gerelateerde berichten