De 5 beste WiFi printers van 2022

342

Een printer is natuurlijk onmisbaar voor bij jou in huis. Van tijd tot tijd is het nu eenmaal noodzakelijk om kopietjes te kunnen maken. Ben je op zoek naar een printer die je super eenvoudig in gebruik kunt nemen dan is een wifi printer een van de beste opties om voor te kiezen. Door middel van de wifi printer ben je namelijk in staat om ook te printen vanaf je mobiele telefoon. Nu is het wel zo dat er ontzettend veel mogelijke opties zijn om voor te kiezen. Dit maakt het voor veel mensen lastig om de knoop door te hakken. Om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je aankoop hebben we besloten om de belangrijkste informatie hieronder voor je op een rijtje te zetten. Door dit goed door te lezen kom je binnen no time uit bij de wifi printer die past bij wat je zocht.

Het belang van een wifi printer

Voordat we gaan kijken naar de beste wifi printers die er op dit moment te bestellen zijn zullen we er verstandig aan doen om eerst even te kijken naar de belangrijkste voordelen die je zal ondervinden bij het kopen van deze printers. Je moet namelijk wel weten wat je eigenlijk aan een wifi printer hebt voor bij jou in huis of op kantoor. Door het ontbreken van draden hebben wifi printers het voordeel dat ze overal te gebruiken zijn. Dit kan nuttig zijn voor de mensen die hun printer ergens mee naartoe willen nemen. Bedrijven met mobiele werknemers, zoals gezondheids- en veiligheidsinspecteurs hebben al helemaal veel profijt bij een wifi printer. Met deze printer zijn ze namelijk in staat om alle soorten bonnen, dossiers en bevindingen af te drukken. Dit zorgt ervoor dat je niet helemaal terug hoeft te gaan naar kantoor.

Aangezien een wifi printer over het algemeen licht en draagbaar is, kunnen werknemers de printer overal plaatsen waar ze nodig zijn. De printers bieden grote ruimtebesparende oplossingen voor verbeterd printcomfort en maken het mogelijk om meerdere mensen te verbinden op één apparaat, dit maakt het nog makkelijker om snel te printen als je dit wilt. Deze printers zijn ook nog eens ontworpen om het printen vanaf je mobiele telefoon met een druk op de knop mogelijk te maken. Wanneer je de wifi printer eenmaal hebt ingesteld krijg je namelijk een knop te zien voor het printen. Druk je hierop dan maakt jouw telefoon gelijk verbinding met de printer en ben je in staat om te beginnen met het printen. Dit maakt een wifi printer een van de beste investeringen om te maken.

Top 5 beste wifi printers

Goed, je weet nu wat het voordeel is van een wifi printer. Wat je alleen nog niet weet is voor welke modellen je op dit moment allemaal kunt kiezen. Zoals we al kort hebben vermeld zijn er veel opties om voor te kiezen. We hebben het vandaag wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder een selectie voor je te maken met de beste wifi printers die er op dit moment gekocht kunnen worden. Al deze printers zijn voorzien van een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Hierdoor weet je zeker dat je een goede aanwinst in huis zult halen.

HP Envy Pro 6432 all-in-one kleureninkjetprinter

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor de HP Envy Pro 6432 all-in-one printer. Deze wifi printer is aan te merken als een 4-in-1 printer. Dit houdt dus weer in dat hij print, scant, kopieert en faxt. Met de automatische documentinvoer zal je tot wel 35 pagina’s tegelijk kunnen scannen. Wil je snel kunnen werken op kantoor dan komt dit natuurlijk goed van pas. De printer gebruikt 2 cartridges, een zwarte en een 3-in-1 kleurenpatroon. De cartridge bevat alle basiskleuren. Dit zorgt ervoor dat je geen losse aparte cartridges hoeft te bestellen voor de printer. De printer is ook weer voorzien van HP Instant Ink, dit zorgt ervoor dat je voor weinig geld kunt printen. Door deze voordelen is het een prima wifi printer om te overwegen. HP stelt zeker niet teleur!

Voordelen

 • Dankzij de automatische documentinvoer kan er gelijk een stapel papier gescand worden
 • Deze printer is ook weer voorzien van HP Instant Ink voor jouw cartridges

We hopen dat je dankzij dit handige artikel beter in staat bent om een wifi printer te kopen voor bij jou in huis. Door middel van een wifi printer weet je zeker dat je altijd weer in staat bent om te printen vanaf jouw mobiele telefoon of tablet. De selectie die we in dit artikel hebben laten zien maakt het mogelijk om nooit meer een miskoop te maken. Het kan natuurlijk zijn dat je nog meer aankopen op de planning hebt staan. In dit geval is het handig om zeker even te blijven hangen op deze site. Er zijn namelijk meer handige artikelen te vinden die je zeker even door zou moeten nemen!

HP LaserJet Pro M118dw

De HP LaserJet Pro M118dw is een zwart-witte laserprinter. Deze printer is met name bedoeld voor kleine tot middelgrote kantoren, al kan je hem natuurlijk ook gewoon in huis zetten als je merkt dat je toch wel vaak moet printen Dankzij de hoge capaciteit van 28 pagina's per minuut (ISO) en een papiercapaciteit van 250 vel is deze printer ideaal voor de grotere klussen. Daar komt bij dat de wifi printer gebruik maakt van een toner. Deze hoef je minder snel te vervangen, hierdoor ben je op de lange termijn dus aanzienlijk minder geld kwijt voor het printen. Je kunt draadloos printen vanaf je PC, smartphone of tablet via WiFi direct, Google Cloud Print of Apple AirPrint. Dit maakt het dan ook een zeer goede wifi printer voor in huis. Niet voor niets dat we hem op deze lijst hebben gezet.

Voordelen

 • De printsnelheid van de printer in zwart-wit is 28 pagina's per minuut en dus erg snel
 • De verbruikskosten per pagina zijn laag waardoor je veel geld kunt besparen
 • Je kunt je documenten eenvoudig printen vanaf AirPrint, Google Cloud Print of email

HP DeskJet 2724

Tijd om weer even terug te gaan naar het merk HP, het is nu eenmaal een van de beste merken om te kiezen. De HP DeskJet 2724 is een compacte alles-in-één inkjet printer voor bij jou in huis. Dankzij het compacte formaat is het makkelijk om deze printer kwijt te kunenn. De DeskJet 2724 maakt gebruik van 2 cartridges, een zwarte en een 3-in-1 cartridge. Hoewel je er geen foto’s mee kunt printen is het voor het printen van documenten echt een prima wifi printer. De printer is voorzien van HP Instant Ink. Deze service maakt het printen nog makkelijker. Het zorgt er namelijk voor dat je jouw cartridges gelijk in huis krijgt als ze op zijn. Voor de Apple fans is er een speciale ondersteuning voor de iPhone of iPad. Je kunt namelijk gebruik maken van Apple AirPrint.

Voordelen

 • Door het compacte design kan je deze wifi printer zonder problemen kwijt in huis
 • Je kunt je documenten draadloos afdrukken op deze printer via Apple AirPrin

Lexmark MC3326adwe

Hoewel dit merk iets minder bekend in de oren zal klinken is het nog steeds een goede keuze om te overwegen. De Lexmark MC3326adwe is de beste wifi printer voor op kantoor. Deze alles-in-één kleurenlaserprinter is in staat om echt alles aan te kunnen. Het dubbelzijdig kopiëren maakt het ook nog eens makkelijker om snel door te werken. Met de MC3326adwe print je niet alleen vanaf een PC of laptop, maar ook vanaf je smartphone of tablet door de speciale Wifi verbinding. De printer gaat automatisch in de slaapstand als je hem niet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het ook nog eens een zeer duurzame optie is om voor te kiezen.

Voordelen

 • Je kunt ook weer scannen, kopiëren en faxen naast het printen
 • De invoercapaciteit van 250 vellen is groot waardoor je niet vaak hoeft te vullen
 • Door de sterke kwaliteit materialen gaat deze wifi printer ontzettend lang mee

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

HP staat natuurlijk bekend om de ontzettend hoge kwaliteit die zij weten te leveren. Met de HP LaserJet Pro MFP M479fdw weet je dan ook zeker dat je een goede kwaliteit in handen zult hebben. Het is met deze wifi printen mogelijk om eenvoudig te printen via WiFi vanaf je laptop, tablet of smartphone. Deze laserprinter is in staat om te printen in wel 27 pagina's per minuut. Dankzij de automatische documentinvoer zal je jouw bestanden niet meer één voor één hoeven te scannen of te kopiëren. Dit maakt het een stuk makkelijker om door al die papieren heen te gaan. U kunt de printer bedienen met het kleuren touchscreen. Dankzij de papiercapaciteit van 300 vellen zal je hem nagenoeg nooit hoeven bij te vullen. Deze printer is ook nog eens beschermd dankzij de ingebouwde beveiligingsfuncties zoals een pincode.

Voordelen

 • Met deze handige 4-in-1 printer kan je naast printen ook scannen, kopiëren en faxen
 • De afdruksnelheid van de printer is 27 pagina’s en dus ontzettend snel
 • Dankzij de dubbelzijdige automatische documentinvoer kan je gelijk veel scannen
Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten