De beste wasmachine verhogers van 2023

1157

Een wasmachine is natuurlijk een noodzakelijke aanwinst voor in huis. Zonder een wasmachine ben je veel te veel tijd kwijt om al jouw was weer schoon te kunnen krijgen. In sommige gevallen kan het handig zijn om een wasmachine verhoger aan te schaffen. Zoals je wel kunt zien is het met deze aanwinst mogelijk om jouw wasmachine net even wat hoger te kunnen zetten. We zien dat er een hoop onduidelijkheid bestaat als het aankomt op deze handige aankoop. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we hieronder alles op een rijtje gezet wat je moet weten over dit product. Zo zal ook jij binnen no time uit kunnen komen bij de wasmachine verhoger die perfect past bij wat je al die tijd al zocht.

Het belang van een wasmachine verhoger

We laten je straks meer zien over de beste wasmachine verhogers die je op dit moment kunt vinden. echter is het handig om eerst even te kijken naar de wasmachine verhoger zelf. Het is namelijk zo dat er nog altijd veel mensen zijn die niet precies weten wat voor soort product het is, laat staan wat je er eigenlijk mee kunt. Zoals je wel aan de naam kunt zien is een wasmachine verhoger bedoeld om jouw wasmachine net even wat hoger te zetten. Dit maakt het een handige aanwinst voor mensen die moeite hebben om te bukken. Mocht je bijvoorbeeld al wat ouder zijn of rugklachten hebben dan zal een wasmachine verhoger ervoor zorgen dat je geen moeite meer hebt om de wasmachine open te maken. Ook is het handig voor de mensen die een wasmachine op de grond zetten en die het trillen op de vloer wat willen verminderen.

Bij het kopen van een wasmachine verhoger is het echt van cruciaal belang dat je goed kijkt naar de maat die je koopt. Je wilt namelijk wel zeker weten dat je een sterk product in huis hebt voor het dragen van je wasmachine. Naast de maat zal je goed stil moeten staan bij het materiaal wat je kiest. Het beste is om te kiezen voor een speciale stalen variant met een dikke coating. Dit zorgt er namelijk voor dat je zo lang mogelijk plezier zult hebben van je aankoop. Over het algemeen is er maar een kleur om uit te kiezen. Hier heb je dus niet extreem veel keuze in. Gelukkig zijn eigenlijk alle wasmachines wit, met een witte wasmachine verhoger zal je dan ook zorgen voor een mooie uitstraling bij jou in de badkamer.

De top 5 wasmachine verhogers

Het was natuurlijk te verwachten dat er heel wat soorten wasmachine verhogers te vinden zijn op dit moment. Door de ze verscheidenheid is het belangrijk om echt goed na te denken over de wasmachine verhoger die je in huis wilt halen. Nu zijn er genoeg mensen die er niet op zitten te wachten om de hele stad te doorzoeken naar een goede aanwinst. Gelukkig hoeft dit ook niet meer. We hebben het namelijk wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder de beste wasmachine verhogers van dit moment voor je onder elkaar gezet. Kies je voor een van deze producten dan ben je voorzien van een ontzettend hoge kwaliteit.

Scanpart wasmachine verhoger 52x60x40cm

We blijven even stilstaan bij het merk van hierboven. Het is nu eenmaal echt zo dat dit een van de betere merken is om te kiezen voor bij jou in de badkamer. Met deze verhoger ben je in staat om jouw wasmachine of droger met 40 centimeter hoger te zetten. Dit maakt het makkelijker om je wasgoed uit je wasmachine te halen. De poten kunnen eenvoudig worden aangepast aan onregelmatige vloeren en zorgen tegelijkertijd voor een goede vibratiereductie. Deze was verhoger kan met alle wasmachines worden gebruikt, ongeacht de laadcapaciteit. Dit maakt het dan ook gelijk een van de betere opties om voor te kiezen. Hij is niet goedkoop, echter is hij door de sterke materialen de prijs meer dan waard.

Voordelen

  • De poten kunnen eenvoudig worden versteld voor ongelijkmatige vloeren
  • Met deze verhoger kan je jouw was veel makkelijker legen uit je wasmachine

Middels de informatie uit dit artikel heb je als het goed is een beter beeld gekregen over het kopen van een wasmachine verhoger. Het is echt een ontzettend handige aanwinst om te maken nu je middels een wasmachine verhoger veel makkelijker bij je was kunt. Mocht je last hebben van je rug dan zal dit zeker een prima aanwinst zijn. Wij raden je overigens aan om zeker even te blijven hangen op deze site als je nog veel meer te weten wilt komen over de beste producten die je op dit moment kunt kopen. Door onze site goed door te nemen is de kans vrij klein dat je ooit nog een miskoop maakt

Scanpart Laundry Riser 61x51x30cm

Met de Scanpart Laundry Riser 61x51x30cm heb je ook alweer een zeer goede aanwinst in handen. Het is met deze verhoger mogelijk om jouw wasmachine 30 centimeter hoger te zetten. Dit is natuurlijk ideaal, hierdoor hoef je niet meer zo laag te bukken bij het vullen en legen. De poten kunnen eenvoudig worden aangepast aan onregelmatige vloeren en zorgen ook voor een goede demping van de trillingen. Mocht de wasmachine in de buurt van de slaapkamer staan dan komt dit zeker van pas. Je zit er namelijk niet op te wachten dat je helemaal uit je bed wordt getrild wanneer je hem aan hebt staan in de avond. Deze wasmachine verhoger past onder alle wasmachines, dit maakt hem dus ook nog eens erg universeel. De keuze voor de sterke materialen zorgt ervoor dat dit een product is wat ontzettend lang mee zal gaan.

Voordelen

  • Door de speciale demping heb je geen last meer van trillingen
  • Door de sterke materialen ben je voorzien van een aanwinst die erg lang mee zal gaan

Wasmachine verhoger Angelo

Ook met deze wasmachine verhoger zal je voorzien zijn van een zeer handige aanwinst voor bij jou in huis. Het is mogelijk om deze verhoger te gebruiken in combinatie met alle mogelijke soorten wasmachines. Heb je last van je rug dan is dit echt een noodzakelijke aanwinst om te maken. Deze verhoger zorgt ervoor dat jouw wasmachine altijd weer veilig op de grond kan staan. De verhoging maakt het mogelijk om eenvoudig te zorgen voor de best mogelijke hoogte van de wasmachine. Hij kan een wasmachine van wel 150 kg tillen, meer dan genoeg voor nagenoeg alle mogelijke soorten modellen. Ook is het mogelijk om de pootjes te verstellen als dit nodig is voor jouw vloer. Zo weet je zeker dat hij altijd weer stevig zal staan.

Voordelen

  • Door de keuze voor staal is dit een erg sterke wasmachine verhoger om te kiezen
  • Door de sterke achterste plaat staat de verhoger sterk op de grond

VDD Wasmachine kast wasdroger

Ben je op zoek naar een verhoger die ook nog eens mooi staat bij jou in huis dan is dit een wasmachine verhoger waar je eigenlijk niet mee de fout in kunt gaan. Het is namelijk een verhoger die is voorzien van een kastje. Dit kastje kan je bijvoorbeeld gebruiken voor het opbergen van de handdoeken bi jou in de badkamer. Het is dan ook echt gelijk een multifunctioneel ontwerp wat je in staat stelt om heel wat ruimte te besparen. De deurtjes kunnen gewoon dicht, hierdoor zorg je ervoor dat je handdoeken en andere spulletjes niet meer te zien zullen zijn. Mocht het nodig zijn dan is het mogelijk om de legplank anders te monteren. Ook deze verhoger kan gebruikt worden in combinatie met alle mogelijke soorten wasmachines. Dit maakt het een van de betere opties om te kiezen voor in huis.

Voordelen

  • Door de kastjes heb je ook gelijk ruimte om je handdoeken kwijt te kunnen
  • Het is naast de witte optie mogelijk om te kiezen voor de zwarte verhoger

Hama Universeel Wasmachine Verhoger

Het merk HAMA staat echt bekend om de ontzettend goede kwaliteit die zij weten te leveren als het aankomt op een goede verhoger voor de wasmachine. Deze verhoger is met name geschikt voor de wasmachines die een voorlader hebben. Je kunt met deze verhoger namelijk een stuk eenvoudiger bij de was. Een groot voordeel van deze verhoger is het feit dat je hem met iedere mogelijke wasmachine kunt gebruiken. Deze universaliteit brengt met zich mee dat iedereen hem kan bestellen voor in huis. Hij is daarnaast voorzien van een handige open ruimte. Middels deze open ruimte heb je gelijk wat meer opbergruimte voor in huis. Door de sterke draagkracht is het mogelijk om ook zwaardere wasmachines een plekje te geven in de badkamer.

Voordelen

  • Je kunt deze wasmachine verhogen gebruiken voor ieder wasmachine
  • Door de open ruimte zal je gelijk meer opbergruimte hebben in de badkamer
Marleen Janssens
Marleen Janssens
Ik ben een 37-jarige spring-in-het-veld die op zelfstandige basis werkt als schoonheidsspecialiste . Naast de dagelijkse huishoudelijke taken speel ik wel eens padel en ga ik regelmatig eens en glaasje drinken met vriendinnen.

Gerelateerde berichten