De Beste VPN om te kopen voor Netflix

107

Iedereen vindt het heerlijk om zich te vestigen voor een marathon-streamingsessie, maar soms kan het voelen alsof er niets meer te zien is na een van deze langdurige binges. Als je dit punt van beschamende frustratie hebt bereikt, zou je moeten overwegen om in een VPN te investeren.

VPN’s zijn uiterst nuttige beveiligingstools die bescherming bieden voor uw identiteit en gegevens, maar dat is niet alles. Ze kunnen ook worden gebruikt om inhoud te bekijken die normaal gesproken op uw locatie wordt geblokkeerd. Dit betekent dat je alle extra films en shows op Nederlandse Netflix kunt kijken die normaal gesproken niet buiten Nederland toegankelijk zijn. Dit is vooral handig op dit moment, omdat iedereen op zoek is naar meer entertainmentopties.

Jouw Netflix is ​​niet mijn Netflix

Het is gemakkelijk aan te nemen dat de videostreamingdiensten die we dagelijks gebruiken overal op aarde hetzelfde zijn, maar dat is gewoon niet waar. Met name wat beschikbaar is op streamingdiensten, kan van land tot land enorm verschillen.

Dat komt doordat streamingdiensten zoals Netflix afspraken maken met andere mediabedrijven om films en tv in specifieke markten te leveren. Dat voelt misschien als een beetje een ruwe deal voor Netflix-abonnees. Ze betalen voor een abonnement, dus zouden ze niet alle zoete, zoete video-inhoud moeten krijgen die Netflix biedt? Maar dat is gewoon niet het geval. Je hebt alleen recht op de shows in het land waar je je account hebt aangemaakt.

Beste VPN voor Netflix

NordVPN

NordVPN is momenteel de beste VPN voor Netflix, simpelweg omdat het altijd met de service werkt en de hoogste snelheden biedt met consistente betrouwbaarheid. Met een enorm netwerk van wereldwijde servers deblokkeert NordVPN met gemak talloze Netflix-regio’s (zie de onderstaande lijst). Hoewel de meeste VPN’s moeite hebben om consistent hoge snelheden te bieden voor HD-streaming, levert NordVPN dat.

Met NordVPN’s netwerk van 5400 servers verspreid over 59 locaties, kun je gemakkelijk een snelle server bij jou in de buurt vinden. Al deze servers draaien in RAM-disk-modus voor verbeterde beveiliging en om ervoor te zorgen dat er geen gegevens op een server worden opgeslagen. Omdat NordVPN legaal is gevestigd in Panama, kan het een strikt beleid voeren zonder logboeken. Het is een van de weinige VPN’s zonder logboeken die onafhankelijk is gecontroleerd.

Voor Netflix-streaming is NordVPN de beste prestatie. Het ondersteunt alle grote Netflix-bibliotheken over de hele wereld en heeft speciale apps voor alle soorten streaming-apparaten, van computers, telefoons en tablets tot Android TV-boxen, Smart TV’s en meer. Ze bieden zelfs een speciale app voor het gebruik van een VPN met FireStick.

NordVPN-prijzen beginnen bij $ 3,71 per maand en worden geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie. Aangezien maandelijkse facturering vrij duur is, biedt het meerjarenplan de beste prijs-kwaliteitverhouding, als je die toezegging kunt aangaan.

Surfshark

Surfshark is waarschijnlijk de goedkoopste VPN voor Netflix die je nog steeds erg goed werkt. Surfshark, officieel gelanceerd in 2018, biedt een veilige, krachtige VPN die toegang biedt tot alle grote Netflix-regio’s. En naast de lage prijs, onderscheidt Surfshark zich ook door je een onbeperkt aantal verbindingen te geven. Hierdoor stream je Netflix op elk apparaat (het hele gezin!) Zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je verbindingslimiet overschrijdt.

Surfshark is een geweldige optie voor alle soorten streaming. Naast Netflix-ondersteuning kun je deze VPN ook gebruiken voor Disney Plus, BBC iPlayer, Hulu en vele andere services. Het is een geweldige VPN voor Amazon Prime met een speciale Firestick-app in de Amazon Store.

In navolging van NordVPN heeft Surfshark onlangs het WireGuard-protocol in hun service geïntegreerd. Met de WireGuard-servers van Surfshark haalde ik snelheden van 397 Mbps. Dit betekent dat Surfshark meer dan voldoende bandbreedte levert voor HD-streaming op al je apparaten.

Maar voor iedereen die zich zorgen maakt over weer een duur stuk software om te installeren, heeft Surfshark een van de beste prijzen op de markt – die ongeveer $ 2,49 per maand kost – en 30 dagen geld terug.

Met premium snelheden en ondersteuning voor alle soorten apparaten is Surfshark ook een geweldige VPN voor Kodi-streaming. Net als onze andere top Netflix VPN’s heeft Surfshark een groot netwerk met meer dan 3.200 servers in 65 landen. Dit grote netwerk zal veel Netflix bibliotheken en streamingdiensten over de hele wereld ontgrendelen.

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022