De Beste VPN om te kopen voor Nederland

166

beste vpn nederland

Nederland is al lang een populaire bestemming om verbinding mee te maken als je een VPN in het buitenland gebruikt.

Er zijn ook genoeg redenen om een ​​VPN binnen het land te gebruiken! Recente wijzigingen in de Nederlandse wetgeving hebben aanleiding gegeven tot enige bezorgdheid over de privacy, en als deze trend zich voortzet, kunnen de voorheen lakse digitale bewakingswetten plaatsmaken voor opdringerige praktijken.

Tegenwoordig is het hebben van een VPN in Nederland erg aantrekkelijk – en bijna verplicht als je ervoor wilt zorgen dat je online aanwezigheid wordt beschermd. Maar hoe kom je met zoveel providers in de buurt op de perfecte service voor jouw behoeften?

In dit artikel hebben we de beste VPN voor Nederland op een rijtje gezet.

Waarom heb ik een VPN nodig in Nederland?

Vóór mei 2018 waren de twee belangrijkste doelen van VPN’s in Nederland gerelateerd aan het deblokkeren van buitenlandse inhoud en extra bescherming.

De implementatie van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 kan nu aan de opsomming worden toegevoegd. Kortom, deze wet gaf de Nederlandse overheid veel meer macht voor surveillance en dataretentie. Het is op 1 mei 2018 volledig in werking getreden en als de wetgeving op die weg doorgaat, kan Nederland veranderen in een ongunstige locatie voor de privacybewuste mensen.

Schending van het auteursrecht is een andere zaak die instellingen serieus nemen. Nu het downloaden van auteursrechtelijk beschermde inhoud voor eigen gebruik niet langer legaal is, wordt het gebruik van een VPN voor verschillende peer-to-peer-activiteiten geadviseerd.

Voor Nederlandse expats zijn VPN’s ook handig als het gaat om het kijken naar nationale tv in het buitenland. Zo kun je alle NPO-livestreams deblokkeren en genieten van je favoriete kanalen, ongeacht je huidige locatie.

NordVPN

NordVPN is mijn eerste keuze voor de beste VPN voor Nederland. Deze geweldige provider biedt een allround eersteklas service om uw internetervaring te beschermen en te verbeteren. De provider doet bovengemiddeld werk om de wereld te bestrijken met zijn servers, met meer dan 5.500 servers in Nederland en 58+ andere landen.

Alle verbindingen die deze servers bieden, worden beschermd door versleuteling op overheidsniveau, een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. Bovendien is het blokkeren van advertenties en malware beschikbaar.

Online privacybescherming is ook goed vertegenwoordigd bij NordVPN, aangezien ze een onafhankelijk gecontroleerd en strikt beleid zonder logboeken volgen en bereid zijn cryptocurrency te accepteren in ruil voor hun geweldige diensten.

De verbindingssnelheden van NordVPN zijn buitengewoon snel en bieden meer dan voldoende bandbreedte om videostreams, snel bewegende spelacties en het delen van grote bestanden te verwerken.

De app-ondersteuning van de provider omvat de belangrijkste apparaatplatforms dankzij aanbiedingen voor de Amazon Fire-, Android-, Android TV-, iOS-, Linux-, macOS- en Windows-apparaatplatforms.

Chrome- en Firefox-gebruikers kunnen profiteren van de browserextensies van de provider. Bovendien beschermt routerbeveiliging de rest van uw apparaten met internetfunctionaliteit. Maximaal 6 apparaten kunnen tegelijkertijd verbinding maken met een enkele set inloggegevens.

Altijd actieve klantenondersteuning omvat 24/7 ondersteuningschat, e-mailondersteuning en een doorzoekbare ondersteuningsbibliotheek. De service kost ongeveer $ 3,71 per maand en wordt geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Surfshark

Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-provider die de bank niet kapot maakt, kijk dan eens goed naar Surfshark.

Het wereldwijde servernetwerk van de provider is meer dan 3.200 servers sterk en die servers bevinden zich in meer dan 65 landen, waaronder Nederland. Dat is bijna het dubbele van het aantal servers dat vorig jaar deze keer beschikbaar was.

Al deze servers leveren verbindingen die zijn beveiligd met versleuteling van overheidskwaliteit, evenals een kill-schakelaar en IPv6 / DNS-lekbescherming. Een “Multi-Hop” -serveroptie leidt uw internetverbinding via een paar VPN-servers, wat zorgt voor dubbele sterke codering en anonimiteit.

De provider volgt een “no server connection logs ever” -beleid en beschermt ook uw privacy door een Bitcoin-betalingsoptie aan te bieden.

De no-data-caps-verbindingen van Surfshark zijn snel genoeg voor elke internetactiviteit, of het nu gaat om HD-streaming, het delen van grote bestanden of het spelen van de nieuwste snel bewegende first-person shooter.

Surfshark biedt uitgebreide app-ondersteuning, met Android, iOS, Linux, macOS, Windows en Amazon Fire native app-opties. Chrome- en Firefox-browserextensies zijn ook beschikbaar, evenals uitgebreide routerondersteuning.

Het ongebruikelijke beleid van de provider voor onbeperkte gelijktijdige gebruikers zou aantrekkelijk moeten blijken te zijn voor eigenaren van kleine bedrijven of Brady Bunch-esqe-families die VPN-bescherming nodig hebben voor grote aantallen gebruikers.

Surfshark kost ongeveer $ 2,49 per maand, en het biedt een 24/7 ondersteuningschat, een contactformulier en een doorzoekbare ondersteuningsbibliotheek, allemaal gelijk aan altijd beschikbare klantenondersteuning.

Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022