De Beste VPN voor iPad bekeken

47

Aangezien Apple bekend staat om het maken van zeer veilige apparaten, denk je misschien niet instinctief aan het downloaden van een VPN voor je iPad.

Hoewel de iPad op veel verschillende manieren veilig is, kan deze nog steeds worden beïnvloed door toenemende online bedreigingen. Door een iPad VPN te downloaden, kunt je anoniem browsen op internet en veiligere openbare Wi-Fi-netwerken gebruiken.

beste vpn voor ipad

Maar VPN’s zijn niet alleen handig om de online beveiliging te verbeteren. Je kunt ook streamingplatforms en websites op uw iPad deblokkeren als deze niet beschikbaar zijn in uw eigen land of wanneer je naar het buitenland reist. Een top-VPN verbetert ook de prestaties van uw iPad door onaangenaamheden zoals bandbreedtebeperking en DDoS-aanvallen te helpen stoppen.

Als je naar de App Store gaat en ‘VPN’ typt, ziet je honderden resultaten voor deze services. Je vraagt ​​zich dus misschien af ​​welke je wilt downloaden. In dit artikel maken we een overzicht van de beste VPN voor iPad die momenteel beschikbaar is.

Wat maakt een goede iPad VPN?

Wanneer je een iPad VPN kiest, moet je er allereerst voor zorgen dat deze je uitstekende privacy- en beveiligingsfuncties kan bieden. Dat betekent krachtige codering en een uitgebreid privacybeleid om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

De meeste iPad VPN-gebruikers zullen echter ook goede streamingondersteuning willen. Door een goede selectie servers wereldwijd te hebben en de mogelijkheid om geografische beperkingen van streamingproviders te omzeilen, zal het allerbeste een hele nieuwe wereld van kijkmogelijkheden openen.

Ten slotte wil je ook een gepolijste interface die past bij de onnavolgbare eenvoud van iOS. We houden van VPN’s die op het eerste gezicht eenvoudig zijn, maar het gemakkelijk maken om toegang te krijgen tot extra functies – en onze topkeuze ExpressVPN combineert krachtige beveiliging, streaming en aangename esthetiek als geen andere provider die we hebben getest.

Er zijn echter een aantal uitstekende iPad VPN’s die een uitdaging vormen voor de titel, en hieronder zullen we uw twee beste opties voor het beveiligen van uw iPad bespreken.

NordVPN

nordvpn korting 1

NordVPN is waarschijnlijk de bekendste VPN die er is, en misschien heb je zelfs een advertentie voor deze service op je tv of tussen YouTube-video’s zien verschijnen. Maar Nord is niet zomaar een begrip; het is ook een fantastische VPN-optie voor iPad.

De iOS-app is een van de gemakkelijkst te gebruiken en je kunt de snelste beschikbare VPN-server vinden door gewoon op de Quick Connect-knop te drukken. Je kunt vanuit de app ook een van de 5.000 wereldwijde servers van Nord kiezen, hetzij via de standaard kaartinterface, hetzij uit een lijst.

Vanuit veiligheidsoogpunt is NordVPN buitengewoon indrukwekkend. Met de functie Double VPN wordt uw internetverkeer beveiligd door twee VPN-servers (niet alleen de gebruikelijke). En als je zich zorgen maakt dat je het slachtoffer wordt van toenemende cybercriminaliteit, zult je blij zijn te vernemen dat NordVPN in staat is malware en hinderlijke advertenties te blokkeren.

NordVPN kost ongeveer $ 4 per maand en je krijgt een 30 dagen geld-terug-garantie.

Als NordVPN-gebruiker heb je ook toegang tot een no-logging-beleid, sterke versleuteling, browserextensies, een DNS-lektest, Onion over VPN, honderden P2P-servers, de mogelijkheid om populaire streaming-sites zoals Netflix te deblokkeren, een kill switch, 24/7 ondersteuning en andere functies.

Surfshark

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke VPN-app boordevol functies voor uw iPad, hoeft je de bank niet kapot te maken. Surfshark is toevallig een van de beste iPad VPN’s die momenteel beschikbaar zijn, maar een premium abonnement kost je minder dan $ 3 per maand.

Met Surfshark op je iPad kun je verbinding maken met meer dan 3200 VPN-servers over de hele wereld. En je kunt tv-programma’s en films streamen op platforms zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus, Hulu, BBC iPlayer en meer, ongeacht uw geografische locatie.

Net als NordVPN biedt Surfshark een uitgebreide cyberbeveiligingstool (CleanWeb genaamd) die malware, phishing, trackingdiensten en advertenties blokkeert. Er is ook een whitelisting-functie, een beleid zonder logboekregistratie, een ingebouwde kill-schakelaar, een camouflagemodus, 256-bits codering, verschillende protocollen en meer.

De kans is groot dat je niet alleen een iPad bezit en misschien andere apparaten wilt beveiligen met een VPN-service. Gelukkig heeft Surfshark ondersteuning voor een onbeperkt aantal apparaten. Maar toen we de service beoordeelden, dachten we dat de ondersteuningswebsite voor verbetering vatbaar was en dat het OpenVPN-protocol een beetje traag was. Maar voor het bedrag dat je uitgeeft, zijn het vrij kleine zeikpunten.

Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022