De Beste VPN voor China bekeken

24

Simpel gezegd, als je een bezoek aan China plant, is het een heel goed idee om een VPN te bemachtigen voordat je vertrekt. De internetcensuur in het land – of de ‘Grote Firewall van China’ zoals het nu bekend is geworden – is zodanig dat toegang krijgen tot al je favoriete sites, services en apps terwijl je daar bent onmogelijk is zonder een werkende China VPN.

Zowel bezoekers als inwoners gebruiken VPN’s in China – en nu steeds meer in Hong Kong – en ze zijn van onschatbare waarde geworden om toegang te krijgen tot beperkte online inhoud. En dan hebben we het niet over enkele obscure sites die je sowieso niet zou gebruiken – het land heeft krachtpatsers zoals Facebook, YouTube, Google, Twitter en nog veel, veel meer geblokkeerd. In dit artikel hebben we vijf eersteklas werkende Chinese VPN’s uitgekozen voor jouw gebruik.

Waarom je een VPN voor China nodig hebt

Omgaan met dit niveau van censuur van het net is verre van eenvoudig, maar sommige VPN’s zijn bereid het probleem aan te pakken, met bewezen methoden om de uptime te behouden in een moeilijk online klimaat. Het is duidelijk dat je in dit opzicht op zoek moet naar een bekwame provider en uit onze aanbevolen keuzes de beste VPN voor China moet kiezen.

Het moet echt alle juiste vakjes aanvinken. Om te beginnen is klantenondersteuning van hoge kwaliteit een must met VPN’s in China – het is niet ongebruikelijk dat je wat hulp nodig heeft om je naar de beste servers te leiden die je kunt gebruiken. Zorg er dus voor dat uw keuze een 24/7 live chatservice heeft. Let ook op een groot aantal beschikbare servers, betrouwbaar hoge verbindingssnelheden en strenge beveiliging en privacy.

NordVPN

Als het gaat om merk- en serverdekking, laat NordVPN de meeste concurrentie achter zich. We beschouwen deze provider als de beste vpn voor China. Je hebt het waarschijnlijk gezien dat reclame maakt voor zijn hoogwaardige service op tv, podcasts en YouTube, en het heeft een netwerk van meer dan 5.000 servers opgebouwd. Gelukkig heeft het ook de middelen om dat allemaal te ondersteunen.

NordVPN heeft een heel team toegewijd aan het omzeilen van het blokkeren van websites in landen als Saoedi-Arabië, Iran en, ja, China. Het controleert actief de connectiviteit en voert vervolgens alle nodige acties uit om nieuwe blokkades te omzeilen.

Het is dat soort toewijding om de Great Firewall te omzeilen die Nord zo’n aantrekkelijke optie maakt. Het heeft servers in nabijgelegen gebieden, zoals Japan en Hong Kong, verduisterd, en de Double VPN-functie voor verdere anonimiteit is nog steeds beschikbaar in Taiwan. Die lokale servers zouden meer stabiliteit en snelheid moeten betekenen wanneer je inlogt vanuit China.

Ondersteuning via livechat is uitstekend – handig als je problemen ondervindt. Het begint vanaf $ 3,71 per maand, en als je nog steeds een beetje twijfelt of NordVPN geschikt voor je is, is er een 30 dagen geld-terug-garantie.

Surfshark

Houdt je niet van het idee om te veel uit te geven aan uw nieuwe China VPN? Dan verwelkom je de opname van Surfshark in onze countdown – het ondermijnt de rest echt dankzij de prijzen van slechts $ 2,50 per maand. Maar dat betekent niet dat je concessies hoeft te doen aan kwaliteit.

Grotendeels dankzij zijn voordelige prijs en gebruiksvriendelijke interface, is Surfshark, gevestigd in de Britse Maagdeneilanden, de laatste tijd echt gestegen in onze ranglijst. En het heeft zeker ook zijn Firewall of China-vechtreferenties verbeterd.

Zoals elke goede VPN heeft Surfshark tegenwoordig veel servers – meer dan 3.000 zelfs – waardoor het een uitstekende keuze is voor het wijzigen van een locatie naar een IP-adres ergens anders op de wereld. En als dat klinkt als iets dat ingewikkeld zou zijn om te doen, vrees dan niet … Surfshark is een van de beste om dingen eenvoudig en duidelijk te houden, met gemakkelijk te volgen knoppen en instructies, zoals de ‘Quick connect’-functie.

Als privacy en veiligheid in China uw grootste zorg zijn, dan voldoet Surfshark ook aan die vereiste. Het bevat OpenVPN UDP en TCP, IKEv2-beveiligingsprotocollen, AES-256-codering en een kill-schakelaar voor het geval uw verbinding mislukt. Er is ook een privé-DNS en een dubbele VPN-hop voor extra beveiliging.

Ondanks de lage prijzen stelt Surfshark zijn service beschikbaar voor een onbeperkt aantal gelijktijdig verbonden apparaten. Zeer indrukwekkende waarde.

Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten

bol3daagse 2022bol3daagse 2022