De 5 beste voetmassageapparaten: voor elk wat wils!

40

Je voeten behoren tot de meest belangrijke ledematen van je lichaam. Waarom? Heel simpel: je hebt ze dagelijks nodig om mee te lopen. Alleen al om die reden is het erg belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Lopen met pijn is namelijk verre van fijn! Een van de manieren om goed voor je voeten te zorgen is het geregeld bezoeken van een pedicure, om je eelt en andere ongemakken te verwijderen. Maar naast de zorgen van een professionele pedicure kun je ook zelf het nodige doen voor een optimale voetverzorging. Door een kwalitatief goed voetmassage apparaat te kopen, kun je jouw voeten in een optimale conditie houden. Maar hoe vind je een goed voetmassageapparaat?

Wat is het beste voetmassage apparaat met water dat momenteel te koop staat? En welke kenmerken heeft het betere voetmassage apparaat? In dit blog hebben onze specialisten een top 5 samengesteld van de beste voetmassageapparaten die er zijn. Kies ook voor de best mogelijke voetverzorging en koop een voetmassage apparaat dat volledig voldoet aan jouw, overigens terechte, hoge eisen! Onze top 5 is zorgvuldig samengesteld, met oog voor uiteenlopende wensen als het gaat om het vinden van het beste voetmassage apparaat voor elke specifieke wens. Maar eerst zoomen we kort in op de voordelen die goede voetmassageapparaten te bieden hebben.

De belangrijkste voordelen van een voetmassage apparaat

De aankoop van een voetmassage apparaat heeft de nodige voordelen. In de eerste plaats is een voetmassage apparaat een perfecte manier om na een dag hard werken, na het hardlopen of een lange wandeltocht je voeten het comfort te bieden dat ze verdienen. Niet voor niets kopen veel mensen massageapparaten voor hun voeten om lekker tot ontspanning te komen. Wat bijvoorbeeld heerlijk is, is een voetenbadje nemen terwijl je lekker een boek leest of naar de televisie of Netflix kijkt. Naast de ontspannende effecten van voetmassageapparaten, heeft dit type voetenbadjes ook diverse gezondheidsvoordelen. Voetmassageapparaten die van bubbels gebruikmaken of van vibratie, verbeteren de bloeddoorstroming in je voeten. Daarbij helpen de voetmassagebaden om je voeten en onderbenen vitaal te houden. Hier kunnen eventueel toekomstige huidproblemen of voetproblemen voorkomen worden.

Ten slotte is een grote plus van voetmassageapparatuur de flinke keuze die er op de markt is. Er zijn tal van voetmassageapparaten verkrijgbaar, zoals elektrisch aangestuurde massageapparaten, handmatige modellen en voetenbadjes die je met je teen of met een afstandsbediening kunt instellen. Variatie is er ook qua methode. Zo zijn er badjes die werken via watermassage, warmte, massagebadjes met compressors en via vibratie of kneedkoppen. Ook qua je prijs is er genoeg keuze, beginnend met bedragen van ca. € 50 tot zeer geavanceerde die wel € 300 kosten. Er is dus voor elk wat wils! Wat volgens ons de vijf beste voetmassageapparaten zijn, kun je hieronder lezen. Doe je voordeel met ons advies, dan heb je straks de beschikking over een perfectvoetmassageapparaat.

Circulation Maxx Leg Revitaliser Voetmassage

Ten slotte mag het voetmassage apparaat Circulation Maxx Leg Revitaliser Voetmassage niet ontbreken in een serieuze top 5 over heerlijke kleine voetmassagemachines. Zoek je een voetmassage apparaat dat uniek is in zijn soort en veel andere masssageapparaten met vlag en wimpel verslaat? Dan mag je de Circulation Maxx Leg Revitaliser Voetmassage niet negeren! De Circulation Maxx Leg Revitaliser is gericht op maximale spierstimulatie. Dit massageapparaat wordt gebruikt als een hulpmiddel dat ontworpen is op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische spierstimulatie technologie.

En dat merk je tijdens de massages die je kunt instellen
naar eigen wens en behoeften. Voor minder dan 100 euro kun je met dit massageapparaat de bloedcirculatie van je benen aanzienlijk verbeteren en een enorme boost geven. Maar door de meegeleverde elektronisch pads kun je ook je knieën, rug, schouders en je nek perfect behandelen als je last hebt van spierklachten of van een vervelende, zeurende pijn in je gewrichten of spieren. Dit model is voorzien van maar liefst 25 verschillende therapieprogramma's, zodat je elke gewenste training of oefening perfect uit kunt voeren. ZO ben je verzekerd van een optimaal resultaat!

Medisana FM 888 Voetmassage

Het voetmassage apparaat Medisana FM 888 Voetmassage staat garant voor een intensieve voetreflexmassage, die behoorlijk verslavend werkt. Zoek je een voetmassage apparaat, dat zorgt voor onvergetelijke massagemomenten? Dan kun je met de Medisana FM 888 Voetmassage je hart ophalen! Dit heerlijke voetenbadje zorgt voor zoveel comfort, dat je er direct door overweldigd bent en eigenlijk net meer anders wilt. Voor de scherpe prijs van 11 euro die voor dit massageapparaat gerekend wordt, kun je geen miskoop doen.

Met de Medisana FM 888 weet je zeker dat je de beste voetmassage krijgt die er bestaat! Het grootste voordeel van dit voetmassage apparaat is dat je de garantie hebt op een volledige ontspanning van je voetspieren en beenspieren! Met dit apparaat kun je kiezen uit twee maasageprogramma's en verder zijn er twee intensiteiten compressiemassages mogelijk om uit te kiezen. Optimaal comfort dus voor een aantrekkelijke prijs! Je spieren worden met dit soort massages optimaal verwend, terwijl ook je bloedsomloop een stimulans krijgt en je je na afloop van dit soort heerlijke massages een stuk ontspannender voelt! Al met al zijn er dus redenen genoeg om de aanschaf van een Medisana FM 888 te overwegen!

Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad - waterbad met eeltverwijderaar

Een voetmassage apparaat dat zeker ook de nodige aandacht verdient, is het
voetmassage apparaat met water Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad. Dit heerlijke waterbadje, waar 9 liter water in gaat, kost slechts 89 euro en wordt elektrisch aangestuurd. De temperatuur van dit voetmassage apparaat met water van Lifeproducts kan ingesteld worden tot maar liefst 48 graden. Hierdoor heb je de garantie op veel comfort en kun je je voeten heerlijk tot rust laten komen.

Het Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad is ideaal als je van eelt aan je voeten af wilt komen op een prettige, pijnloze manier. Het water wordt snel op temperatuur gebracht, zodat je binnen no time van een overheerlijke massage kunt genieten. Aantrekkelijk is dat dit voetenbadje gebruikt kan worden in combinatie met badzout en/of badolie, wat garant staat voor een nog heerlijker massage. De drie massagestanden waarover dit voetmassageapparaat beschikt zorgen ervoor dat je zelf de intensiteit van de massage kunt bepalen en dus optimaal comfort kunt regelen voor jezelf!

Dr. Ho – Circulation Promoter

Een goede nummer twee in onze lijst met kwalitatief goede voetmassageapparaten, is het fijne en gebruiksvriendelijke voetmassageapparaat Dr. Ho – Circulation Promoter. Dit elektrisch aangedreven massageapparaat is ideaal als je te kampen hebt met pijnlijk benen, zoals etalagebenen. De dr. Ho stimuleer de bloedsomloop in je benen en zorgt daardoor snel en effectief voor een verlichting van je pijn. Door regelmatig gebruik te maken van de Dr. Ho – Circulation Promoter merk je al snel dat de pijn in je benen en/of voeten gaat afnemen.

En dat is natuurlijk heerlijk! De DR. Ho, die 129 euro kost, heeft maar liefst tien weerstandsniveaus en drie verschillende massagestanden. Veel meer kun je je niet wensen! De meegeleverde massagepads kun je met een afstandsbediening gebruiken en qua tijd, massagesoort en dergelijke instellen. Fijn aan de Dr. Ho is dat dit apparaat ook goed helpt bij sportblessures aan je benen of als je last hebt van spanningshoofdpijn of nek-, hoofd- of rugklachten

Beurer FM60

Het volgens onze experts meest comfortabele voetmassageapparaat is de Beurer FM60 – Voetmassage. Dit apparaat is voorzien van achttien massagekoppen (9 voor elke voet) en geeft de gebruiker een onvergetelijke en zeer ontspannende Shiatsu–voetmassage. De 18 massageknoppen zorgen voor een subtiele en heerlijke massage van de voetzolen, specifiek de voetreflexzones. Het oppervlakte waar je je voeten op kunt zetten, is comfortabel en voelt aangenaam aan. De Beurer FM60 is gemakkelijk verstelbaar qua hellingshoek, door de in hoogte verstelbare onderpoten. De Beurer FM60 kan gemakkelijk met je voeten worden bediend en bijgesteld. En is, zoals het elk goed voetmassageapparaat betaamt, ook voorzien van een warmtefunctie: Aantrekkelijk is ten slotte ook de prijs van dit voetmassage apparaat, want hij kost je slechts zo'n 75 euro!

Gerelateerde berichten