De 5 beste tandpasta’s die je kunt kopen!

33

Als je in een drogisterij of supermarkt rondloopt en het schap met tandpasta’s bekijkt, valt de enorme variatie aan soorten en merken direct op. Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan allerlei soorten tandpasta. Dat maakt het vinden van een goede tandpasta er natuurlijk niet gemakkelijker op. Want hoe groot het aanbod tandpasta’s ook is: de ene tandpasta is de andere niet. Om je te helpen bij het vinden van de beste tandpasta met fluoride, of juist een tandpasta zonder fluoride, hebben we hieronder een beredeneerde top 5 van goede tandpasta’s voor je opgesteld. Profiteer ervan en vind in no time een kwalitatief uitstekende tandpasta, die geheel voldoet aan jouw wensen en eisen!

Oral-B Pro-Expert

Een van de naarste problemen die je met je gebit kunt hebben, is het verschijnsel tandsteen. Tandsteen is de aanslag die zich in de loop van de tijd op je tanden afzet en die in de volksmond ook wel 'plak' wordt genoemd. Tandsteenaanslag wordt tegenwoordig bij tandartspraktijken aangepakt door de mondhygiënisten is voor veel mensen niet het leukste bezoekjes dat ze buitenshuis afleggen. En daarbij geldt natuurlijk ook dat mondhygiënisten verre van gratis zijn. Vaak moet je al snel 40 tot wel 80 euro aftikken voor een bezoek aan deze mondspecialist. En, bij ernstige tandsteen, tot wel twee of drie keer per jaar. Oral-B Pro-Expert biedt met haar speciale formule die Tinfluoride Complex heet, deze ellende een oplossing.

De ingrediënten werken preventief door tandsteenaanslag aan te pakken en te voorkomen, nog voordat deze zich op de tanden hecht. Natuurlijk is het nooit mogelijk om alle tandsteen te voorkomen, maar hoe minder plak op je tanden, hoe beter het is. Andere voordelen van Oral-B Pro-Expert zijn er ook. Zo werkt Oral-B Pro-Expert goed tegen tandbederf en de vorming van gaatjes in het tandglazuur. Verder worden tandvleesproblemen voorkomen door het gebruik van Oral-B Pro-Expert. En houd je van prachtige witte tanden zonder lelijke gele verkleuringen? Ook dan kies je slim als je gaat voor Oral-B Pro-Expert. Een meer progressieve en beter werkende tandpasta tegen tandsteenvorming vinden dan Oral-B Pro-Expert is eigenlijk niet mogelijk!

Maak je keuze en kies voor kwaliteit

Ongetwijfeld is er nog veel meer keuze aan soorten tandpasta's. Maar de genoemde vijf soorten tandpasta kun je zonder zorgen gebruiken als je een hoogstaande tandpastasoort zoekt die bij je past. Kun je echter niet vinden wat je zoekt? Kijk dan gerust verder, want het aanbod tandpasta's is enorm groot. Succes met je zoektocht in elk geval!

Aquafresh Intense White

Voor volwassenen van middelbare leeftijd of jongeren die vinden dat hun tanden te geel zijn geworden, biedt Aquafresh Intense White een oplossing. Aquafresh Intense White is speciaal ontwikkeld om je tanden witter en mooier te maken. Je hoeft met deze tandpasta niet meer naar de tandarts of naar een mondspecialist om een whiteningkuur voor je tanden te ondergaan. Gebruik gewoon Aquafresh Intense White en ontdek hoe je tanden al na een relatief korte tijd witter en frisser worden! Een glanzend wit gebit krijgen hoeft echt niet duur te zijn, zo bewijst Aquafresh Intense White. Dat zal best, horen we je denken, maar is dit niet gewoon een commercieel verkooppraatje? Het antwoord is eenvoudig: nee, dat is het niet. Er is namelijk door professionele tandartsen klinisch onderzoek gedaan naar de werking van Aquafresh Intense White. En volgens betrokken tandartsen leidt Aquafresh Intense White daadwerkelijk tot een mooier en witter gebit.

Aquafresh Intense White leidt echter niet alleen tot wittere tanden door de speciale 'white pearl-formule' van deze tandpasta, maar heeft gelukkig nog meer te bieden. Zo versterkt het de tanden op chronische basis. Ook is deze tandpastavariant goed voor het blijvend gezonder maken van je tandvlees. En, zo weten we allemaal: gezond tandvlees is dé basis voor een gezond en stralend gebit. Ten slotte is de heerlijk frisse smaak van Aquafresh Intense White een grote plus van onze nummer vier in dit lijstje. Natuurlijk wil je lekker ruiken als je anderen onder ogen komt. Na het poetsen met Aquafresh Intense White is dat geen zorgpunt meer, want je bent gegarandeerd van een van de friste tandpasta's die er zijn. Let wel op dat Aquafresh Intense White niet geschikt is voor gebruik door kinderen!

Prodent Woezel & Pip 0-5 jaar

Wil je je kinderen op een leuke manier verrassen met de leukste kindertandpasta die nu te koop is? Gun ze dan een of meer tubes Prodent Woezel & Pip. Deze kindertandpasta is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 0 jaar tot 5 jaar. Als rond de zes maanden de eerste tandjes van je zoontje of dochtertje tevoorschijn komen, kun je beginnen met tandenpoetsen. Prodent Woezel & Pip is dan de ideale optie. Het fluoridegehalte van deze goede tandpasta voor kinderen is extra laag, zodat ze geen tandschade kunne oplopen. Maar er zijn nog meer eigenschappen die Prodent Woezel & Pip ideaal maken om bij kindertandjes en melktandjes te gebruiken. In de eerste plaats is dat de milde smaak van deze kindertandpasta.

Prodent Woezel & Pip is niet scherp, maar aangenaam en mild van smaak. In de tweede plaats biedt Prodent Woezel & Pip kinderpasta een perfecte bescherming voor elk melkgebit. De ingrediënten zijn op een wetenschappelijke manier onderzocht en samengesteld, met als doel een zo optimale bescherming van kindertandjes. Ten derde wil het oog ook wat, zeker bij kinderen! De leuke tandpastatube met afbeeldingen van Woezel & Pip spreekt eigenlijk elk kind direct aan. Kinderen die eerst afkerig waren van tandenpoetsen, pakken de tube op en kunnen ineens geen genoeg meer krijgen van het poetsen van hun tandjes. Want dan zien ze natuurlijk Woezel & Pip weer terug! Last but not least is de hoge beschermingsgraad van Prodent Woezel & Pip kindertandpasta een groot pluspunt. Deze ideale tandpasta van Prodent beschermt niet alleen tegen gaatjes, maar versterkt ook het glazuur en zorgt zo sterke kindertanden die bestand zijn tegen de toekomst!

Sensodyne Rapid Relief

Op plek twee zetten we de tandpasta Sensodyne Rapid Relief. Deze uiterst goede tandpasta is met name ideaal als je een gevoelig en kwetsbaar gebit hebt. Gevoelige tanden verdienen extra zorg en aandacht. En met Sensodyne Rapid Relief krijgen ze die ook! Heb je tijdens maaltijden of tijdens het drinken last van je tanden als je iets kouds, warms of suikerrijke voedingsproducten eet? Dan heb je helaas gevoelige tanden en raden we je aan om Sensodyne Rapid Relief te gebruiken.

Sensodyne Rapid Relief zorgt ervoor dat er een sterke beschermlaag rond je tanden gevormd wordt. En dan specifiek op de plek waar je tanden en het tandvlees in elkaar overgaan, ofwel: de tandhalzen. Sensodyne Rapid Relief werkt snel. Vandaar ook de toevoeging 'rapid'. Al na 1 minuut begint de tandpasta zijn werk te doen en helpt deze je van de gevoeligheid af. Het vervelende gevoel verdwijnt snel, waardoor je weer alles kunt eten wat je wilt. Naast dit pluspunt is een tweede voordeel van Sensodyne Rapid Relief tandpasta de heerlijk frisse smaak. Je adem knapt er direct van op! Tenslotte is de snelle werking van Sensodyne Rapid Relief een reden dat deze tandpasta een plek verdient in onze top vijf

Prodent Cool Mint

Volgens onze experts is de beste tandpasta met fluoride van dit moment Prodent Cool Mint. Deze tandpastasoort is niet voor niets ook door de Consumentenbond verkozen tot het beste product van dit jaar. Prodent Cool Mint is om meerdere redenen de beste tandpasta die je op dit moment kunt kopen. De voordelen zijn meer dan interessant in vergelijking andere tandpastamerken en -soorten. In de eerste plaats zorgt Prodent Cool Mint, de naam geeft het al aan, ervoor dat je meteen een lekker fris ruikende adem hebt na het poetsen. Je adem ruikt na het tandenpoetsen heerlijk! Daarbij is een tweede voordeel dat de smaak van Prodent Cool Mint helemaal in orde is. Er zijn genoeg tandpasta's die kwalitatief bovengemiddeld zijn, maar geen lekkere smaak hebben. Prodent Cool Mint hoort daar gelukkig niet bij en heeft letterlijk een coole mintsmaak!

In de derde plaats is een fijn kenmerk van Prodent Cool Mint dat deze tandpastavariant ook door kinderen gebruikt kan worden. Deze goede tandpasta is geschikt voor alle leeftijdscategorieën. En dat is natuurlijk prettig, want het betekent dat je geen afzonderlijke tube met kindertandpasta - wat vaak ook prijzige tandpastasoorten zijn - voor je kinderen hoeft te kopen. Je bent dus voordelig uit én je hoeft niet op zoek naar een kindertandpasta! Een ander en vierde belangrijk kenmerk van Prodent Cool Mint is dat deze een juiste dosering fluoride bevat, die je tanden optimaal helpt beschermen. Deformule die in deze Prodent-tandpasta wordt gebruikt, heet Double Action. Dubbel actie dus, wat ten eerste inhoudt dat deze tandpasta beschermt tegen gaatjes en zuurstoffen en suikerstoffen afkomstig uit eten neutraliseert. Verder zorgt de fluoride ervoor dat je tandglazuur dikker en sterker wordt. Dit voorkomt de vorming van gaatjes in je glazuur en houdt je tanden in een betere conditie

Gerelateerde berichten