De 5 beste stuitkussens van toegelicht

105

Breng jij veel tijd op je bureaustoel door? Dan is het mogelijk dat je door je langdurige zithouding pijn in je rug krijgt of spierpijn. Als gevolg hiervan kun je last krijgen van stijve spieren en zelfs beknelde zenuwen. Daardoor kun je last krijgen van je schouders, nek, wervelkolom en onderrug, benen, heupen of stuitje. Dat heeft natuurlijk een negatieve invloed op je gezondheid.

Gelukkig ligt de verlichting van deze klachten binnen handbereik in de vorm van een stuitkussen. Een stuitkussen is een kussen met een wig (stuituitsparing), die aan de achterkant van het kussen zit. Hierdoor wordt de druk op je stuitje wanneer je zit, verminderd. De speciale vormgeving van een traagschuim stuitkussen draagt bij aan een natuurlijke en goede zithouding. Verder biedt het ergonomische ontwerp van een stuitkussen je optimale ondersteuning en verlicht niet alleen de druk op het stuitbeen, maar ook van het heiligbeen, je nekspieren, schouders, onder- en bovenrug en je heup- en bilspieren.

Een traagschuim stuitkussen is multifunctioneel qua toepassing. Je kunt het ook thuis, op reis, tijdens een zwangerschap, meditatie of bij yoga-oefeningen gebruiken.

Stuitkussen blauw merkloos

Nog zo’n topproduct voor weinig geld. Dit comfortabele gelkussen biedt jou altijd op elke zitplek de juiste ondersteuning. Zeg maar vaarwel tegen rugpijn of pijn in je billen.

Wat zijn de voordelen van het stuitkussen blauw merkloos?

 • Op elk zitvlak toepasbaar
 • Zit langdurig zonder pijnklachten
 • Stimuleert de drukpunten
 • Verbetert de zithouding

Dit is wat anderen erover zeggen

Dit kussen is een absolute aanrader. Het zit heel erg fijn en is vriendelijk geprijsd.

Nadelen

Dit product scoort overwegend 4 en 5 sterren en geen enkele negatieve review. Het is echter in vergelijking met andere stuitkussen wat aan de zware kant

Dual Comfort Cushion Lift Hips Up

Dit dubbele comfortabele zitkussen zorgt door de voor balans in je bekken en verlicht druk op de heupen en je stuitje. Het positioneert je wervelkolom in een neutrale stand. Hierdoor ervaar je een comfortabelere en betere zithouding. Hert kussen past zich moeiteloos aan jouw lichaam aan.

Wat zijn de voordelen van het Dual Comfort Cushion Lift Hips Up

 • Bevordert een optimale zithouding
 • Past zich aan jouw lichaamsvormen aan
 • Ontlast je stuitje
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Brengt je bekken in evenwicht
 • Zorgt voor een neutrale stand van de ruggenwervel

Dit is wat anderen erover zeggen:

Dit kussen overtreft de verwachtingen. Een helpend en handig product. Het kussen zorgt ervoor dat je goed rechtop zit.

Nadelen

Dit product scoort overwegend 4 en 5 sterren en geen enkele negatieve review.

Wigkussen merkloos

Dat je voor een dubbeltje prima op de eerste rang kunt zitten, bewijst dit merkloze kussen. Het is niet alleen zeer gunstig geprijsd, je krijgt zonder problemen maar liefst vijf! jaar garantie op dit fijne wigkussen. Het kussen is perfect om je lichaam tijdens een zittende houding te ontlasten, ongeacht in welke stoel je plaatsneemt. Het kussen is zo ontworpen dat je stuitje als het ware boven het zitvlak van de stoel zweeft. Je hele wervelkolom wordt op die manier ontlast.


Wat zijn de voordelen van het wigkussen merkloos?

 • Voorkomen en verhelpen van gewrichtsklachten
 • Ontlast je stuitje
 • Neemt eenvoudig de vorm van je benen aan
 • Vijf jaar garantie

Op dit kussen geldt een proefperiode van 30 dagen én heb je maar liefst vijf jaar garantie. Retourneren is gratis.

Dit is wat anderen erover zeggen:

Dit kussen voldoet aan de verwachtingen en is goed van kwaliteit. Het is een fijn kussen om op te zitten.

Nadelen

Dit product scoort overwegend 4 en 5 sterren en geen enkele negatieve review

Best Life ergonomisch stuitkussen Mont Blanc

Kun je moeilijk langere tijd achter elkaar op je stoel zitten? Krijg je misschien last van je stuitje of wil je gewoon permanent je zithouding tijdens het (thuis-)werken verbeteren? Als je langdurig dezelfde zithouding aanneemt, kun je pijn aan de benen, heupen, rug of stuitje ervaren.
Met het Best Life ergonomisch stuitkussen Mont Blanc voorkom je deze vervelende klachten en wordt je zithouding direct verbeterd. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een evenredige drukverdeling over je benen. Daardoor kun je in het vervolg weer comfortabel, klachtenvrij en langdurig zitten. Dit stuitkussen is verder uitermate geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap of na de bevalling.


Wat zijn de voordelen van het Best Life ergonomisch stuitkussen Mont Blanc?

 • Verbetering van je zithouding
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Verlicht rugpijn en pijn in benen en stuit
 • Zorgt voor een neutrale stand van de ruggenwervel
 • Op elke harde ondergrond toepasbaar
 • Geschikt na operatie of ongeval of zwangerschap
 • Vervaardigd uit BL Comfort Foam

Best Life garandeert haar klanten voelbaar resultaat en blijvende kwaliteit. Daarom is er een proefperiode van 30 dagen én heb je maar liefst twee jaar garantie. Retourneren is gratis.

Dit is wat anderen erover zeggen:
Dit kussen is perfect qua omvang en grootte. Ook de dikte is prima. Het zit zeer comfortabel, stevig maar toch zacht. De verdeling van de druk is prima en het kussen past zich automatisch aan het lichaam aan. Een topkussen voor een prima prijs

PLIXIO® Wigkussen van BestMen

Verricht je veel zittend werk? Heb je daardoor vaak last van spierpijn of van je rug? Dan is het BestmenPLIXIO® Wigkussen de perfecte oplossing. Met dit wigkussen ben je van een comfortabele zitting én juiste zithouding verzekerd. Dit wigkussen kan je overal gebruiken. Niet alleen op kantoor. Ook. In de auto, op school of als je met het openbaar vervoer reist. Met dit wigkussen heb je overal de juiste zithouding.

Het PLIXIO® Wigkussen van BestMen corrigeert automatisch je zithouding, waardoor je vanzelf de juiste zithouding leert aan te nemen. Het wigkussen traint je rugspieren en stimuleert de bloedsomloop. Hierdoor worden de heupen, de wervelkolom en het stuitbeen ondersteund. Zo wordt en blijf je pijnvrij en is dit wigkussen op lange termijn de oplossing voor je klachten zoals rugpijn en gewrichtsklachten.

Wat zijn de voordelen van het PLIXIO® Wigkussen van BestMen?

 • Corrigeert en verbetert de zithouding
 • Verlicht rug- en heuppijn en pijn aan de stuit en de benen
 • Zorgt voor een neutrale stand van de ruggenwervel
 • Versterkt de rugspieren
 • Stimuleert de bloedsomloop

Dit is wat anderen erover zeggen:
Dit traagschuim stuitkussen oogt mooi en zit aangenaam. Door het handvat aan de zijkant kun je het makkelijk meenemen. De hoes is geperforeerd, wat de hygiëne ten goede komt. Je kunt de hoes eraf halen om te wassen. Dit wigkussen biedt het nodige zitcomfort. Een echte aanrader.

Hilde Debie
Hilde Debie
Ik ben een 46-jarige hobbykok en de mama van 2 fantastische pubers. Naast mijn full-time job als sales manager ben ik een fervente hobbykok met een liefde voor de Italiaanse keuken. Als product tester bij Techgeek krijg ik de kans om de laatste nieuwe kookaccessoires uit te testen en te reviewen.

Gerelateerde berichten