De 5 beste senseo machines voor thuis toegelicht

14

Wil jij snel en gemakkelijk een lekkere kop koffiezetten? Dan is een senseo machine een uitstekende keuze. Met een senseo apparaat maak je in een hand omdraai een zeer goede koffie. Maar welke senseo machine is de beste? Er zijn tal van verschillende soorten exemplaren verkrijgbaar, het vinden van de beste senseo is daarom vaak een lastige opgave. Bekijk daarom goed de verschillende eigenschappen en kijk wat voor jou van belang is. Neem daarnaast een kijkje bij de best geteste modellen van dit moment. De onderstaande senseo apparaten zijn allen uitvoerig getest en zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor weet je altijd zeker dat je een uitstekend apparaat kiest

Philips Senseo Quadrante HD7865/60

Maak een heerlijke kop volle senseo smaak koffie met de krachtige Philips Senseo Quandrante HD7865/60. Dit apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je binnen no-time een heerlijk lekkere kop koffie maakt. Het apparaat is gemakkelijk in hoogte verstelbaar dankzij de lekbak die in hoogte verstelbaar is. Hierdoor past vrijwel elk kopje of elke mok onder het apparaat. Het apparaat heeft een groot waterreservoir van 1,2 liter, waardoor je het apparaat niet voortdurend hoeft bij te vullen. Zorg er echter wel voor dat je het reservoir en het apparaat zelf geregeld ontkalkt. Hiermee voorkom je dat kalk zich gaat ophopen en eventueel een blokkade veroorzaakt.

De Philips HD7865/60 senseo machine biedt tal van unieke eigenschappen en mogelijkheden. Zo beschikt de senseo machine over een geavanceerde koffieboosttechnologie, waardoor je met dit apparaat zorgt voor een uitstekende water distributie en aroma sensatie. Ook kun je met dit apparaat tal van verschillende pads gebruiken om daarmee snel en eenvoudig jouw favoriete drankje te bereiden. Het apparaat is gemaakt van hoge kwaliteit materialen, waardoor het apparaat een zeer lange levensduur heeft. Hierdoor kun je jarenlang heerlijke senseo blijven drinken en jouw favoriete drankjes blijven maken. De senseo machine heeft daarnaast een erg stijlvol design, en past hierdoor in vrijwel elk interieur.

Voordelen
- Instelbaar op je mok of kop
- Geavanceerde koffieboosttechnologie

Nadelen
- Niet zeer duurzaam
- Het apparaat dient geregeld ontkalkt te worden

De Philips Senseo Original Intesity Select HD6554/10

De meest bekende senseo machine is ongetwijfeld de Philips Senseo Original Intensity Select. Dit apparaat is een echte klassieker onder de senseo apparaten. Het populaire apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en zet binnen slechts een minuut jouw favoriete kopje senseo koffie. De senseo machine is uitgerust met de geavanceerde koffieboosttechnologie, waardoor water gelijkmatig via 45 gaatjes verdeeld wordt. Ook beschikt het apparaat over de bekende Crema Plus technologie, dat zorgt voor een zijdezacht laagje crèma.

Het apparaat heeft een simplistische en elegante uitstraling, waardoor je met dit senseo apparaat zorgt voor een echte eyecatcher in je keuken of woonruimte. De senseo machine is compact van formaat en licht van gewicht, waardoor je het apparaat gemakkelijk verplaatst en eventueel kunt opbergen. Het apparaat warmt snel op en is gemakkelijk bij te vullen dankzij het verwijderbare waterreservoir. Zorg ervoor dat je het apparaat geregeld ontkalkt voor een zo optimaal mogelijke werking. De Philips Senseo Original Intensity Select is ten slotte van zeer goede kwaliteit, waardoor het apparaat jaren mee gaat en je dus duizenden kopjes koffie met het apparaat kunt blijven zetten met het apparaat.

Voordelen
- Laag energieverbruik
- Gemakkelijk in gebruik

Nadelen
- Klein waterreservoir
- Niet instelbaar op je mok of kop

Philips Senseo Quadrante HD7865/00

Ben je op zoek naar een echte krachtpatser onder de senseo apparaten? Kies dan voor de Philips Senseo Quadrante. Met deze senseo machine zet je in minder dan een minuut één of twee kopjes heerlijke Senseo koffie. Het apparaat is gemakkelijk in hoogte verstelbaar, zodat al jouw favoriete kopjes onder het apparaat passen. De senseo machine heeft een gemakkelijk verwijderbaar waterreservoir met een inhoud van 1,2 liter, dat geschikt is voor ongeveer 8 kopjes koffie. Zorg ervoor dat je het reservoir geregeld ontkalkt. Hiermee voorkom je dat eventueel kalk zich gaat ophopen en het water hierdoor minder snel door de pads kan stromen.

De Senseo Quadrante beschikt over de geavanceerde koffieboosttechnologie dat het hete water via 45 aromagaatjes, gelijkmatig door de koffiepad verspreid. Hierdoor zorg je met dit apparaat voor een unieke en volle senseo smaak uit de koffiepad. Naast normale koffie kun je met dit apparaat ook tal van unieke recepten maken. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een melkvariant koffie maken met deze senseo machine, zoals bijvoorbeeld cappuccino of latte machiato, zonder hiervoor een senseo met melkreservoir te hoeven aanschaffen. Met dit apparaat blijf je voortdurend nieuwe smaken ontdekken en vind je ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete senseo koffie smaak.

Voordelen
- Groot waterreservoir
- Geavanceerde koffieboosttechnologie

Nadelen
- Niet zeer duurzaam
- Het apparaat dient geregeld ontkalkt te worden

De Philips Senseo Select CSA240/90

De Philips Senseo Select CSA240/90 is een uitstekend senseo apparaat voor milde, intense en espresso-recepten. Het apparaat beschikt over tal van handige functies en eigenschappen. Zo beschikt het apparaat bijvoorbeeld over een geheugenfunctie om een recept te onthouden dat precies naar jouw smaak is afgestemd. Ook heeft dit apparaat een laag energieverbruik en bestaat het apparaat uit diverse gerecyclede materialen. Hierdoor is het apparaat extra duurzaam.

Het apparaat is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor het apparaat in vrijwel elk interieur volledig tot zijn recht komt. De Philips Select senseo koffieapparaat is zeer gemakkelijk te bedienen. Pas simpelweg de positie van de koffietuit aan op jouw favoriete kop of mok en druk op de start knop. Het senseo koffieapparaat is ontworpen voor het zetten van een of twee koppen heerlijke koffie. Binnen een minuut is de koffie klaar en kun je genieten van een heerlijk kopje koffie in jouw gewenste sterkte. Je kunt enorm veel senseo variaties blijven uitproberen met dit apparaat. Probeer daarom verschillende soorten en ontdek wat jouw nieuwe favoriete senseo smaak wordt.

Voordelen
- Gemakkelijk in gebruik
- Gerecyclede materialen
- Stijlvol en minimalistisch design

Nadelen
- Dient geregeld ontkalkt te worden
- Redelijk klein waterreservoir

De Philips Senseo Eco-model HD6552/38

Het meest populaire, en de beste geteste senseo machine van dit moment is de Senseo Eco-model van het merk Philips. Dit stijlvolle exemplaar is gemaakt van gerecycled plastic en geproduceerd met een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk. Ook beschik het apparaat over een energie-efficiënte schakelaar die het senseo koffiezetapparaat automatisch uitzet na 5 minuten. Dit maakt de Senseo Eco-model HD6552/38 koffiemachine het meest duurzame senseo apparaat van dit moment.

Met de Senseo Eco-model HD6552/38 machine maak je gemakkelijk jouw favoriete kop koffie. Het senseo koffieapparaat levert het hete water via 45 aromagaatjes, en zorgt voor een gelijkmatig verdeling door elk senseo koffiepad. Ook beschikt dit apparaat over de geavanceerde Crema Plus-technologie, dat zorgt voor en een heerlijk zachte crèmelaag op elke koffie. Het apparaat heeft een stijlvol design, waardoor je met dit apparaat zorgt voor een mooie verschijning op elke keukentafel of aanrecht. Het apparaat is ook licht van gewicht, waardoor je het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen indien gewenst. Ten slotte is het senseo koffieapparaat ook nog erg snel. Zo zet je met dit apparaat 1 of 2 kopjes in minder dan een minuut. Hierdoor kun je met dit apparaat gemakkelijk koffie voor meerdere personen achter elkaar zetten.

Voordelen
- Duurzame aankoop dankzij gerecyclede materialen en energiezuinige opties
- Zeer snel en gemakkelijk in gebruik

Nadelen
- Redelijk klein waterreservoir

Gerelateerde berichten