De 5 beste pluizentondeuses voor je kleding

8098

Wanneer je een leuke outfit hebt wil je natuurlijk wel zeker weten dat je er ook echt piekfijn bij zal lopen. Dit betekent dat je natuurlijk niet zit te wachten op allerlei pluisjes op je kleren. Mocht je ervoor willen zorgen dat je al jouw pluisjes van je trui of broek makkelijk kunt verwijderen dan is het geen verkeerd idee om een pluizentondeuse in huis te halen. Zoals je wel aan de naam kunt zien is een pluizentondeuse echt bedoeld voor het verwijderen van alle mogelijke soorten pluisjes. Benieuwd wat de voordelen zijn van een pluizentondeuse en welke soorten modellen er op dit moment allemaal te vinden zijn? Lees dan snel verder, we hebben het hieronder allemaal voor je op een rijtje gezet!

Het belang van een pluizentondeuse

We gaan straks kijken naar de beste pluizentondeuses die er op dit moment gevonden kunnen worden. Maar voor het zover is zullen we eerst stil moeten staan bij het product zelf. We zien namelijk dat er nog altijd veel mensen zijn die niet precies weten wat ze van deze aanwinst kunnen verwachten. Ieder kledingstuk krijgt te maken met pluisjes, dit is nu eenmaal zo. Gelukkig kan je met een pluizentondeuse ervoor zorgen dat jouw pluisjes in mum van tijd zullen verdwijnen van je kleren. Een pluizentondeuse is een speciaal apparaatje wat je over je kleding moet halen. Vervolgens zullen de kleine mesjes alle losse pluisjes meenemen. Dit zorgt ervoor dat je na een paar minuten scheren het oppervlak weer glad hebt gekregen. Over het algemeen zorgt een pluizentondeuse voor een langer resultaat. Dit houdt in dat je het niet iedere dag hoeft te doen, scheelt je dus gelijk een hoop tijd en moeite.

Je kunt over het algemeen kiezen voor een tweetal verschillende soorten tondeuses. Je hebt de handmatige en de elektrische.  Handmatige scheerapparaten zijn over het algemeen zachter voor stoffen en zijn verkrijgbaar in varianten zonder messen extra zacht zijn voor delicate stoffen. Bovendien heb je bij deze pluizentondeuses geen batterijen nodig, hierdoor hoef je je ook niet zorgen te maken over hoeveel stroom jouw tondeuse eigenlijk nog heeft. Elektrische scheerapparaten voor stoffen zijn daarentegen meestal sneller en efficiënter. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan snelheden en bladmaten waaruit je kunt kiezen. Dit maakt het mogelijk om altijd weer uit te komen bij de pluizentondeuse die perfect past bij wat je al die tijd al zocht.

Top 5 pluizentondeuses

Met een pluizentondeuse weet je dus zeker dat je jouw kleding op de best mogelijke manier schoon kunt houden. Dit maakt het dan ook echt een handige aanwinst om in huis te halen. Deze verscheidenheid maakt het er niet bepaald makkelijk op om een keuze te maken. Mocht je niet zoveel zin hebben om de hele stad te doorzoeken dan hoeft dit ook niet. We hebben het namelijk wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder een selectie te maken met de beste pluizentondeuses die er op dit moment gevonden kunnen worden.

LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor deze pluizentondeuse. Met dit handige product ben je in staat om alle pluisjes snel en eenvoudig van die wollen trui van je af te halen. Ook kan je hem gebruiken voor het schoonmaken van de meubels bij jou in huis.  Door de accu met een levensduur van ruim 60 minuten is het mogelijk om voor een langere tijd vooruit te kunnen zonder dat je hem gelijk hoeft op te laden. Dit maakt het zeker geen verkeerde optie om voor te gaan. ook weet je zeker dat hij lang mee zal gaan door de keuze voor sterke materialen.

  • Door het grote messen oppervlak zullen alle pluisjes worden meegenomen
  • Je kunt deze pluizentondeuse ook gebruiken voor onder andere meubels of textiel

Cecotec Ontpluizer

Ben je op zoek naar een pluizentondeuse voor een lage prijs dan zal je met dit model niet de fout in kunnen gaan. Deze pluizentondeuse maakt het mogelijk om alle soorten pluisjes van je kleding af te halen. Deze tondeuse is voorzien van een goede accu. Dit zorgt ervoor dat je niet meer met een of andere draad aan de haal hoeft te gaan. Is hij leeg dan kan je hem binnen no time eer opladen. Hij is ook voorzien van een handig bakje voor het opvangen van alle mogelijke soorten pluisjes. Door de voordelige prijs is dit een prima optie voor alle mensen die niet zoveel zin hebben om de hoofdprijs te betalen.

Voordelen

  • Door de goede accu kan je hem lang gebruiken voor hij leeg is
  • Deze pluizentondeuse ligt erg prettig in de hand tijdens het scheren

Philips Ontpiller GC026

We gaan even terug naar een merk wat we al kort hebben benoemd. Het is nu eenmaal echt zo dat Philips prima pluizentondeuses weet te leveren. Hierdoor zal je er dan ook niet de mist mee in kunnen gaan. Met de Philips Ontpiller GC026 / 30 ben je in staat om jouw kleding op de meest eenvoudige manier weer helemaal pluisvrij te maken. Deze pluizentondeuse verwijdert de pluis uit alle soorten kleding. Ook is het mogelijk om je dekens en tapijten schoon te maken. Deze verscheidenheid komt natuurlijk goed van pas, je weet namelijk nooit echt wanneer je hem nodig zou kunnen hebben. De pluizentondeuse werkt op twee AA-batterijen. Deze krijg je gewoon bij je aankoop. hierdoor kun hem direct in gebruik nemen als je dit graag wilt.

Voordelen

  • Het is mogelijk om de pluizentondeuse ook te gebruiken voor dekens en kussens
  • Door de meegeleverde batterijen kan je hem gelijk gebruiken

Severin CS 7976

Hoewel dit een merk is wat minder mensen zullen kennen is het alsnog een goede optie om te overwegen als je zelf een pluizentondeuse in huis wilt halen. Met de Severin CS 7976 zal je dan ook echt niets te klagen hebben. Hiermee ben je in staat om jouw kleding te ontdoen van alle mogelijke soorten pluisjes . Beweeg het metalen rooster van het apparaat over kleding, meubels of gordijnen om alle pluisjes af te scheren. Deze pluizentondeuse is ook geschikt voor wollen oppervlakken. Heb je dus een lekkere sjaal die wel erg veel begint te pluizen dan kan je deze gewoon schoonmaken. Hiervoor hoef je alleen maar de kunststof ring om het apparaat heen te klikken om te zorgen voor genoeg afstand tussen het rooster en de stof. Dit zorgt ervoor dat de stof niet zal beschadigen. Alle pluisjes vallen in de uitneembare opvangbak, dit maakt het mogelijk om het gelijk weg te gooien.

Voordelen

  • Door de kunststof ring kan je hem ook gebruiken op wollen oppervlaktes
  • De speciale opvangbak kan na het gebruik eenvoudig geleegd worden.

Philips GC028

We beginnen met een merk wat iedereen wel zal kennen. Philips staat natuurlijk bekend om de ontzettend hoge kwaliteit die zij altijd weer weten te leveren. Met de Philips GC028 / 70 weet je zeker dat je in staat bent om alle mogelijke soorten pluisjes van je kleding te verwijderen. En dankzij de scheerkop met een groot oppervlak gaat dat nog sneller. Je hoeft alleen maar de pluizentondeuse over de stof te bewegen. Vervolgens komen alle pluisjes gelijk in het apparaat terecht. Voor kwetsbare stoffen is het mogelijk om gebruik te maken van de verstelbare beschermkap. Zo zal je altijd weer zorgen voor het best mogelijke resultaat tijdens het scheren. Hij werkt zowel op een accu als op een draad, dit maakt het mogelijk om hem altijd weer optimaal in gebruik te nemen.  Door de opvangbak kan je hem ook nog eens makkelijk legen. Voor het schoonmaken kan je gebruik maken van de speciale reinigingsborstel  die je bij je aankoop krijgt.

Voordelen

  • Het is mogelijk om de pluizentondeuse zowel draadloos als met draad te gebruiken
  • Door de meegeleverde borstel kun je jouw pluizentondeuse gelijk schoonmaken
Marleen Janssens
Marleen Janssens
Ik ben een 37-jarige spring-in-het-veld die op zelfstandige basis werkt als schoonheidsspecialiste . Naast de dagelijkse huishoudelijke taken speel ik wel eens padel en ga ik regelmatig eens en glaasje drinken met vriendinnen.

Gerelateerde berichten