De 5 beste oplaadbare zaklampen bekeken

797

Lichtsterkte, verlichtingskwaliteit en reikwijdte zijn veruit de belangrijkste criteria waarmee een zaklamp kan worden beoordeeld. Ze vormen de kern van elke goede mobiele verlichtingsbron.

Lichtsterkte, verlichtingskwaliteit, bereik

Lichtsterkte op een afstand vanaf vijf tot vijftien meter of meer: is de helderheidswaarde in lux op het helderste punt van de lichtvlek.

Lichtkegel en kamerverlichting

hier gaat het in de eerste plaats om visuele indrukken. Hoe groot en helder is de lichtkegel in de optimale stand van de lamp en hoe goed verlicht de zaklamp de kamer?

Maximaal bereik

Je kunt deze waarde berekenen op basis van de gemeten lichtsterkte op een afstand van vijf tot vijftien meter. Als richtlijn wordt hier de zogenaamde ANSI-norm voor zaklampen gebruikt, die het bereik definieert als de afstand waarop de verlichtingssterkte op een verafgelegen oppervlak nog minstens 0,25 lux bedraagt.

Oplaadbare LED Zaklamp

Je kunt deze zaklamp zowel thuis als buitenshuis gebruiken. Ideaal hulpmiddel voor reizen, kamperen, 's nachts wandelen, fietsen, ...Stop deze tool in je zak en je zult nooit per ongeluk zonder licht vallen. De militaire zaklamp is voorzien van een oplaadbare 18650 batterij (2000 mAh), waardoor je de zaklamp meerdere uren kunt gebruiken zonder de batterij op te laden!

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

De zaklamp is schokbestendig en waterdicht.Ze is bestand tegen stoten en kan zelfs worden gebruikt als noodhamer om ruiten in te slaan.

Het licht van de lamp is buitengewoon scherp en kan in het donker tot wel 400 meter bereiken!

Een uitgebreide zoomfunctie kan de optische afstand bepalen. Er zijn verschillende helderheidsniveaus, evenals een SOS-signaalfunctie.

Technische eigenschappen

 • Deze zwarte aluminium zaklamp met een lichtbron van 2000 lumen weegt 150 gram
 • Ze is oplaadbaar en waterdicht
 • De verpakking bevat een zaklamp, een oplaadbare batterij en een opbergdoos met een harde schaal

Militaire Led Zaklamp - Oplaadbaar -

Deze zaklamp kan over een grote afstand licht geven en is dus geschikt voor verschillende activiteiten. Je kunt de zoomfunctie gebruiken om zelf de optische afstand in te stellen. Deze sterke zaklamp is onverwoestbaar en bestand tegen elke weertype omdat ze ook waterdicht is. De lamp is verkrijgbaar in een voordelige 2-pack.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

Je kunt de zaklamp bijvoorbeeld gebruiken op reis, bij stroomuitval, bij het kamperen, bij survival, bij nachtvissen, bij pech in het donker of bij klussen. Het ontwerp van deze zaklamp is ook compact, dus hij is gemakkelijk mee te nemen of ergens in huis neer te zetten. Het licht in de zaklamp is led-licht dat duurzaam is.

De zaklamp is oplaadbaar en wordt geleverd met een adapter voor het opladen

Dankzij de zoomfunctie kun je verre plaatsen verlichten. De handige zoomfunctie zorgt ervoor dat je het licht perfect naar je wensen kunt aanpassen.

De stevige militaire zaklamp is gemaakt van stevig aluminium en waterdicht, waardoor ze bijna onverwoestbaar is.

Technische kenmerken

 • de lamp heeft een diameter van 3,4 centimeter en een lengte van 13,5 centimeter
 • Ze is van aluminium en weegt maar 520 gram
 • De stralingshoek van de lamp is zestig graden

LED Zaklamp 5000 Lumen

Deze oplaadbare zaklamp met led-lampen en usb-oplaadbaar is zeer stevig en heeft met 1200 lumen helder en veel licht.

Beschrijving van de oplaadbare zaklamp

Met behulp van een inschuifbare kop kan de lengte van de zaklamp aangepast worden voor een groter bereik. Deze zak is stevig en duurzaam. Ze is voorzien van de nieuwste felle XHP50 LED. De oplaadbare zaklamp heeft een koperen reflector rondom de LED voor helderder licht

Deze zaklamp is schokbestendig en heeft een lange levensduur. Dankzij de ultieme grip kun je de oplaadbare zaklamp ook stevig vasthouden bij regen. Er is ook een lanyard die je rond je pols kunt vastmaken om de lamp niet te verliezen. Met deze heldere lamp kun je tot vijfhonderd meter ver zien.

De schokbestendige oplaadbare zaklamp heeft een lange levensduur. Ze is een onmisbaar hulpmiddel in verschillende situaties zoals: honden uitlaten, boeken lezen, nachtvissen, kamperen, pech. Deze oplaadbare tactische LED zaklamp KM-55 is schokbestendig en heeft een lange levensduur. Deze zaklamp is een onmisbaar ideaal hulpmiddel in veel situaties, zoals: honden uitlaten, boeken lezen, vissen, wandelen, kamperen, festivals, pech onderweg, autoreparaties en verkenningen.

Je kunt de batterij opladen met je eigen telefoonadapter en aansluiten op je computer, laptop of auto om op te laden. Wanneer de batterij vol of bijna leeg is, wordt dit op de indicator weergegeven. Het duurt ongeveer acht uur om de batterij volledig op te laden.

Technische kenmerken

 • De oplaadbare zaklamp met krachtige batterij heeft een led van 5000 lumen en een vermogen van twintig watt.
 • De lichtsterke is in te stellen in drie standen van 350 lumen, over zeshonderd tot 1200 echte lumen.
 • Je kunt ook gebruik maken van een SOS knipperlicht
 • De lamp meet 15,6 x 4 x 4 cm en heeft een versterkt glas

BIZZ Light Led-werklamp

Deze stevige oplaadbare zaklamp van geanodiseerd aluminium is te gebruiken als werk- en zaklamp en kan werkt op een oplaadbare batterij van maar liefst 2000mAh.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

De magnetische basis en de stalen pocketclip zorgen ervoor dat je de oplaadbare zaklamp handsfree kunt gebruiken. De standaard koplamp straalt met 160 lumen en kan dit gedurende vier en een half uur. De werklamp heeft 360 lumen en biedt je drie uur werkcomfort.

De spatbestendige en waterdichte lamp van geanodiseerd aluminium is volledig dimbaar. Ze heeft een krachtige magnetische basis.

De zaklamp meet 4,8 x 15 x 3,9 cm en weegt maart 157 gram

De oplaadbare zaklamp heeft een stralingshoek van 270 graden en een bereik van vijftien meter. De lamp heeft een werkspanning van 3,7 Volt en het lumen per spot variëren van vijfhonderd tot duizend lumen.

TravelMore Militaire led Zaklamp Oplaadbaar

Met deze oerdegelijke zaklamp kun je verder stralen dan ooit tevoren. Je kunt ermee tot 350 meter ver in het donker kijken. Het is een onverwoestbare zaklamp die in elke situatie en weersomstandigheid gebruikt kan worden.

De belangrijkste eigenschappen

Deze militaire oplaadbare zaklamp heeft een ultrahelder bereik tot 350 meter en is zichtbaar tot op een kilometer afstand. De optische afstand kan eenvoudig ingesteld worden met behulp van de zoomfunctie.

Deze zaklamp maakt gebruik van dezelfde led-technologie die gebruikt wordt door het Amerikaanse leger, de politie en sommige reddingsdiensten.

Ze is gemaakt van sterk aluminium. Het is is zelfs zo sterk dat je de lamp bij nood als noodhamer kunt gebruiken.

De waterdichte oplaadbare zaklamp is geschikt voor elke activiteit en kan dus gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Je kunt ze gebruiken bij stroomuitval, het kamperen, tijdens een survival, bij autopech …

Technische kenmerken

 • Deze zwarte militaire oplaadbare zaklamp van Travelmore wordt geleverd met een batterij, een oplader en een opbergkit
 • De lamp is tussen 136 en 156 millimeter lang, afhankelijk van het inzoomen
 • De voorkant heeft een diameter van 34 millimeter terwijl de achterkant 26 mm diameter heeft
 • De lamp van acht watt heeft een lichtintensiteit van duizend lumen en heeft vijf lichtstanden
 • De led-zaklamp weegt 372 gram
Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten