De 5 beste nagellakremovers van 2022 onder de loep genomen

21

Een nagellakremover is een vloeistof die gebruikt wordt om nagellak van de nagels te halen. Er zijn twee hoofdsoorten in nagellakremovers: acetonhoudend en ethylacetaat. Beide kunnen de nagels uitdrogen, maar acetonhoudende nagellakremovers zijn iets sterker en kunnen de nagels beschadigen. Ethylacetaat nagellakremovers bevatten vaak oliën die de nagels hydrateren.

Een nagellak remover zonder aceton

Overweeg een nagellak remover zonder aceton voor het verwijderen van nagellak. Het is een veilige, zachte en effectieve formule die ervoor zorgt dat je nagels geen last hebben van droogheid of uitdroging. Deze remover is geschikt voor alle soorten nagellak, zelfs voor de meest delicate en dunne nagellakken. Het is een vegan formule en het bevat geen parabenen, sulfaten of ftalaten.

Droge of uitgedroogde nagels

Een nagellak remover zonder aceton is ideaal voor gebruikers die lijden aan droge of uitgedroogde nagels. Als je op zoek bent naar een nagellakremover die geen aceton bevat, dan bestaan hier verschillende producten voor. Deze nagellak removers zijn speciaal ontwikkeld om nagellak snel en eenvoudig te verwijderen, zonder dat er schade aan je nagels of aan je nagelbed ontstaat.

Aceton vervangen

Om ervoor te zorgen dat de nagellak remover zonder aceton zo veilig en zo goed mogelijk is voor gebruik, wordt de aceton vervangen door een mildere en meer huidvriendelijke stof. Dit maakt een nagellak remover zonder aceton geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid. Ook bevat een nagellak remover zonder aceton meestal geen onaangename, sterke geur of ook geen irriterende werking. Je hoeft je geen zorgen te maken over schade aan je nagels, met een nagellak remover zonder aceton.

Een nagellakremover gebruiken

Om gebruik te maken van een nagellakremover, breng je gewoon wat van de remover op een watje of een katoenen balletje en veeg je hiermee over je nagels. Laat de remover even intrekken en je nagellak zal in een mum van tijd verdwenen zijn. Er bestaan ook speciale watten om even over je nagels te bevestigen, waardoor de nagellak remover kan intrekken en waardoor de nagellak er nadien makkelijk is af te halen. Op die manier kan je zeer snel en gemakkelijk je nagellak verwijderen.

Nagellakremovers met aceton, ethylacetaat of n-butylacetaat

Er zijn verschillende soorten nagellakremovers, maar de meeste bevatten aceton, ethylacetaat of n-butylacetaat.

Wat is het verschil tussen aceton- en ethylacetaat nagellakremovers?

Ethylacetaat nagellakremovers zijn iets milder dan acetonremovers en ze ruiken ook minder sterk. Acetonremovers werken sneller, maar ze kunnen de nagels uitdrogen en beschadigen.

Wat is het verschil tussen nagellakremovers met aceton en nagellakremovers zonder aceton?

Nagellakremovers met aceton werken sneller, maar ze kunnen de nagels uitdrogen en beschadigen. Nagellakremovers zonder aceton zijn milder en bevatten vaak oliën die de nagels hydrateren.

Is het gebruik van nagellakremovers schadelijk voor de nagels?

In sommige gevallen kan het gebruik van nagellakremovers inderdaad schadelijk zijn voor de nagels. Dit komt vooral door het gebruik van acetonhoudende nagellakremovers, die de nagels kunnen uitdrogen en beschadigen. Ethylacetaat nagellakremovers zijn iets milder en bevatten vaak oliën die de nagels hydrateren

GUAPÀ® - GUAPÀ - Gellak Plaklaag Remover Set

De GUAPÀ® Gellak Plaklaag Remover Set is een complete set voor het verwijderen van de gelplaklaag van nagels, en het schoonmaken van de nagelriemen. Het is een eenvoudig te gebruiken, snel en effectief gereedschap voor het verwijderen van gelnagels. Het is ontworpen om de gelnagel plaklaag eenvoudig te verwijderen zonder schade aan de nagel of het nagelbed te veroorzaken.

Dit is een uitstekende set die is ontworpen om gelplaklaag van nagels te verwijderen. Het is een uitstekende keuze voor mensen die willen dat hun nagels er netjes en schoon uitzien, en het is perfect voor het verwijderen van gelnagels of andere soorten kunstnagels. Het is eenvoudig te gebruiken en het heeft alles wat je nodig hebt om de plaklaag van je nagels te verwijderen.

Voordelen

 • Het product is van een goede kwaliteit
 • De pads die meegeleverd worden zijn gemakkelijk om te gebruiken
 • Het product haalt de plaklaag er goed af

Nadeel

 • Een bus met pompje zou handiger zijn

NAILPERFECT - Nail Perfect UV-Cleanser 100ml

De NAILPERFECT UV-Cleanser 100 ml is een plaklaag gellak verwijderaar die functies biedt om jouw nagels te schoonmaken en te revitaliseren. De formule is geschikt voor alle types nagels, zelfs de meest gevoelige. De UV-Cleanser is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig aan te brengen met een kwast of doek. Na gebruik voelt je nagel weer zacht en soepel aan.

De Nail Perfect UV-Cleanser is de perfecte oplossing voor het verwijderen van gellak en andere nagellakken. Het is een uniek product dat gellak en andere nagellakken eenvoudig verwijdert. Dit product is perfect voor iedereen die gemakkelijk en snel gellak en andere nagellakken wil verwijderen. Ook hardnekkige gellak kan hiermee gemakkelijk verwijderd worden. Bovendien zorgt de unieke formule ervoor dat de nagels en de nagelriemen geen uitdroging of beschadiging oplopen.

Voordelen

 • Deze nagellak remover werkt zeer goed
 • De nagels en de nagelriemen drogen niet uit

Het is gemakkelijk om te gebruiken

GUAPÀ® Gellak Nagel Verwijderaar Deluxury Kit voor alle Gel Nagels

De GUAPÀ® Gellak Nagel Verwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van gelnagels en gelnagellak. Het bevat een unieke formule die aceton, ethylacetaat en isopropyl alcohol bevat. Deze formule is veilig en zacht voor de natuurlijke nagels en huid. Deze GUAPÀ® Gellak Nagel Verwijderaar bevat 2 flesjes van 100 ml.

Dit product is geschikt voor alle soorten gelnagels en is ideaal om te gebruiken met een nagelvijl. Het kan ook worden gebruikt bij een nagelriem. Het is een uniek product dat ook geschikt is voor gelnagels.

Deze GUAPÀ® Gellak Nagel Verwijderaar is een complete kit voor het gemakkelijk en snel verwijderen van gelnagels en gellak. De kit bevat twee flessen van 100 ml, genoeg voor ongeveer 80 à 100 gelnagelbehandelingen. Deze gellak nagel verwijderaar is ook geschikt voor het verwijderen van glitternagellak en andere moeilijk te verwijderen nagellakken. De GUAPÀ® Gellak Nagel Verwijderaar Deluxury Kit is een uitstekende keuze voor diverse soorten gellaknagels. Het is een zachte en veilige gelnagellakremover die de nagels niet beschadigt.

Voordelen

 • De gellak remover is gemakkelijk om te gebruiken
 • De prijs is correct ten opzichte van de kwaliteit
 • Het product doet wat hij moet doen

Herome Nagellakremover Nagellakverwijderaar

De Herome nagellakremover zonder aceton reinigt effectief op milde wijze. Het is geschikt voor gebruik met gel- en acrylnagels en het bevat geen agressieve stoffen. Daarom is het ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het is verkrijgbaar in een fles van 120 ml, maar ook in andere hoeveelheden.

De Herome Nagellakremover verwijdert effectief nagellak en laat de nagels en de nagelriemen gehydrateerd achter. Het is ideaal voor het gebruik door iedereen die gevoelige nagels en nagelriemen heeft. Het is ook vriendelijk voor het milieu omdat het acetonvrij is.

Voordelen

 • De nagellakremover bevat geen aceton
 • Dit product is milieuvriendelijk
 • Het is een nagellakremover van een uitstekende kwaliteit
 • Geen gescheurde nagels met dit product

Nadeel

 • De prijs is voor sommige mensen duur ten opzichte van de hoeveelheid

Anchovy - Magische Gellak remover

De Anchovy Magische Gellak remover maakt uw nagels schoon en verzorgt ze in slechts enkele minuten tijd! De remover is veilig en gemakkelijk te gebruiken dankzij de unieke formule. Het pakket bevat twee nagellakremovers die ervoor zorgen dat jouw nagels er weer uitzien als nieuw!

Deze Magische Gellak remover is een unieke nagellakremover die geschikt is voor gevoelige nagels of nagelallergieën. Het pakket bij deze remover is voorzien van een nagelvijl, een bokkepootje en olie om de nagels te beschermen en verzorgen. De nagellak wordt snel en eenvoudig verwijderd, zonder ze te beschadigen of uit te drogen.

 Deze nagellak verwijderaar is ontworpen om snel en gemakkelijk gellak te verwijderen, zodat je weer frisse en mooie nagels kan hebben. Het gellak bokkepootje en de nagelvijl helpen bij het snel verwijderen van de gellak, terwijl de olie ervoor zorgt dat je nagels gehydrateerd blijven.

Voordelen

 • Dit pakket is handig in gebruik
 • Als je de nagellak er enkele minuten laat intrekken, gaat hij er zo af
 • Deze set is helemaal compleet, zodat je thuis direct aan de slag kan gaan

Nadeel

 • De nagellak remover heeft een slechte geur

Gerelateerde berichten