De 5 beste micro SD kaarten van dit moment

589

Nagenoeg iedereen heeft wel een SD kaart in huis. Dit komt voornamelijk door het feit dat je wel in staat wilt zijn om al jouw media op te slaan. Van een fotocamera tot aan een tablet, er zijn veel producten die een dergelijke kaartje kunnen gebruiken voor wat extra opslag. Nu schatten wij de kans vrij groot in dat jouw SD kaart aan vervanging toe is, je bent namelijk bij ons terecht gekomen. Aangezien je wel zeker wilt weten dat je met de juiste aanwinst thuiskomt hebben we in dit artikel de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje gezet. Door deze info zelf door te nemen zal ook jij in staat zijn om binnen no time uit te komen bij de juiste SD kaart voor al je apparaten. 

Het belang van een SD kaart

We zullen je straks laten zien wat de beste SD kaarten zijn die je op dit moment kunt vinden. Echter zullen we eerst even stil moeten staan bij het kaartje zelf, je moet namelijk wel weten wat je precies aan deze aankoop hebt. Zonder enige twijfel is het belangrijkste voordeel van een goede SD kaart dat je met gemak over een hoop opslag beschikt voor al jouw media. Smartphones worden altijd geleverd met beperkte opslagruimte. Als je meer wilt hebben dan de interne opslag van je telefoon zal het bestellen van een SD-kaart een prima keuze zijn om over wat meer opslag te beschikken. Daar komt bij dat je veel geld kunt besparen. Het is namelijk zo dat een telefoon met een hoog intern geheugen veel duurder is dan een telefoon met een kleiner geheugen. In plaats van een veel te dure telefoon met veel geheugen is het mogelijk om ook te kiezen voor een SD kaartje. Bovendien is het vrij eenvoudig om jouw SD-kaart te koppelen aan de computer. Je hoeft alleen maar de kaart aan te sluiten in een kaartlezer en hem via de USB aansluiting te koppelen met de computer.

Na het toevoegen van een SD-kaart aan de telefoon kun je grote bestanden zoals films of muziek of foto’s verplaatsen van het telefoongeheugen naar de SD-kaart. Ook ondersteunen veel telefoons de installatie van apps op de kaart. Op deze manier kun je het interne geheugen van de telefoon minder vol houden. Door het kleine formaat is de SD-kaart verwijderbaar en draagbaar. Dit maakt het echt een stuk beter dan het kopen van een harde schijf. Deze is namelijk veel groter dan een standaard SD-kaart. Bovendien heeft de SD-kaart maar heel weinig stroom nodig. Dit houdt in dat het gebruik van een SD-kaart op je smartphone niet veel stroom zal verspillen. Het is een goede optie voor de mensen die hun telefoon wat langer willen gebruiken.

Top 5 SD kaarten

Het is dus echt geen verkeerd idee om ook een goede SD kaart te kopen. Middels een dergelijke kaart kan je namelijk alle soorten media eenvoudig opslaan op je apparaat. Het zal je niet echt verbazen dat er heel wat soorten SD kaarten zijn om uit te kiezen. Door al deze opties vinden veel mensen het lastig om de knoop door te hakken en om een keuze te maken. Gelukkig zijn wij er om je verder te helpen. Hieronder hebben we het dan ook wat makkelijker voor je gemaakt door een selectie te maken met de beste keuzes van dit moment. Kies je voor een SD kaart van deze selectie dan zal ook jij voorzien zijn van de best mogelijke kwaliteit die je maar kunt vinden.

SanDisk SDHC Ultra 16GB

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor de SanDisk SDHC Ultra 16GB. Met de SanDisk SDHC Ultra 16GB Class 10 ben je in staat om het geheugen van je camera of camcorder eenvoudig uit te breiden. De kaart heeft een opslagruimte van meer dan 16GB. Hiermee is het mogelijk om 4577 foto's of 160 minuten video op te slaan. Dit is inderdaad een stuk minder dan de opties van hierboven. Hier staat natuurlijk wel weer tegenover dat je zeker weet dat je de laagst mogelijke prijs betaald voor je aankoop.

Voordelen

  • Door de voordelige prijs is het een goede keuze voor beginners

Iedereen die over een goed SD kaartje moeten beschikken. Of je nu van plan bent om foto’s te maken of dat je jouw muziek op wilt slaan, een SD kaart is echt ontzettend handig om te hebben. dankzij de informatie uit dit artikel weet je in ieder geval voor welke producten je zou kunnen kiezen. Door onze selectie is het eigenlijk niet meer mogelijk om bij de verkeerde producten uit te komen. Voor de mensen die nog meer spullen willen bestellen hebben wij het advies om zeker even op de rest van de site te kijken. Je kunt namelijk nog veel meer artikelen vinden die echt handig kunnen zijn om door te nemen. Door middel van onze site zal iedereen in staat zijn om de best mogelijke aanwinsten binnen te slepen.

SanDisk SDXC Extreme 128 GB

Tijd om door te gaan met de volgende optie op onze selectie De SanDisk SDXC Extreme 128 GB 150 MB/s is geschikt voor compact camera's, systeemcamera's en SLR-camera's. Er passen meer dan 36.000 foto's of 640 minuten film op de geheugenkaart. Met een leessnelheid van 150 MB per seconde hoef je nooit meer te wachten tot uw beelden weer geladen zijn. Ze verschijnen echt binnen no time op je scherm. De schrijfsnelheid maakt deze SD kaart dan ook echt zo bijzonder in verhouding tot de opties van hierboven. Hierdoor zal je met deze aanwinst eigenlijk niet de fout in kunnen gaan.

Voordelen

  • Hij heeft een snelle leessnelheid van 150 MB per seconde
  • Je kunt wel 36.000 foto's of 640 minuten video opslaan op de geheugenkaart

SanDisk SDXC Extreme Pro 64 GB

De SanDisk SDXC Extreme Pro 64 GB 170 MB / s is geschikt voor elke beginner die pas net kennis heeft gemaakt met de wereld van de fotografie. Deze geheugenkaart heeft voldoende ruimte voor meer dan 18.000 foto's of 640 minuten full HD-film. Dankzij de schrijfsnelheid van 90 MB per seconde kun je jouw foto's snel overzetten van uw geheugenkaart naar uw bureaublad. In veel opzichten lijkt deze kaart op de bovenstaande opties, het enkele verschil zit hem in de prijs. Door de lage prijs kan je ook met een lager budget een goede kaart bestellen.

Voordelen

  • Door de voordelige prijs is dit een goede geheugenkaart voor beginners
  • Dankzij de schrijfsnelheid van 90 MB per seconde kun je jouw foto's snel overzetten

SanDisk SDXC Extreme Pro 128 GB

Met deze SD kaart beschik je over meer dan genoeg opslagruimte. Ook is dit model van een hoge schrijfsnelheid. Dit maakt de SanDisk SDXC Extreme Pro 128 GB 170 MB/s een bijzondere optie onder de geheugenkaarten. Op deze kaart is plaats voor ruim 35.000 foto's, hierdoor heb je genoeg om echt voor een langere tijd vooruit te kunnen. Wil je nu liever bewegende beelden maken? Dan kan je met deze SanDisk kaart voor wel 1.280 minuten aan film opslaan. Met de schrijfsnelheid van 90 MB per seconde zet je ongeveer 9 beelden per seconde over op externe apparaten. Door de hoge leessnelheid van 170 MB / s kun je snel bestanden importeren en openen.

Voordelen

  • Het is mogelijk om ruim 1.280 minuten aan film op te slaan
  • Door de hoge schrijfsnelheid is hij ideaal voor video’s

SanDisk SDXC Extreme 64 GB

Alle kaartjes die we in dit artikel hebben opgenomen zijn van het merk SanDisk. De reden hiervoor is simpel, dit merk is namelijk echt dé standaard geworden als het aankomt op het kopen van een SD kaart. De supersnelle SanDisk SDXC Extreme 64 GB 150MB/s geheugenkaart biedt ruimte voor meer dan 18.000 foto's of 640 minuten full HD-video. Dit maakt het een prima optie voor de mensen die echt veel geheugen willen hebben op hun telefoon. Dankzij de schrijfsnelheid van 60 MB per seconde kun je ongeveer 6 beelden per seconde vastleggen. Daarom is deze geheugenkaart geschikt voor het filmen in ultra HD.

Voordelen

  • Het is mogelijk om deze geheugenkaart te gebruiken voor het filmen in ultra HD
  • Er is ruimte voor meer dan 18.000 foto's of 640 minuten full HD-video
Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten