De 3 beste kruidenpotjes om te kopen bekeken

11

amazon.nl

[ Kruidenopslag en -organisatie ] De EZOWare 24 Fles Kruidenpotje Set biedt een praktische oplossing voor het organiseren en bewaren van uw alledaagse kruiden- en kruidenmixen of melanges. Geniet van het dagelijkse gemak dat uw kruiden overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk...

amazon.nl

VOOR OPTIMALE ORGANISATIE – Presenteer je specerijen en kruiden op een uniforme en stijlvolle manier, door onze 24 glazen kruidenpotjes te gebruiken. Ze passen ook in onze 4-delige set kruidenrekken. STEVIGE & VOEDSELVEILIGE MATERIALEN – Onze schroefbare kruidencontainers...

Soothe

Creëer orde en netheid in de keuken met deze complete set glazen kruidenpotjes van Soothe! Deze kruidenstrooiers zijn voorzien van twee soorten strooideksels, passend bij zowel grove als fijne kruiden en specerijen. Deze complete set bevat alles wat jij nodig hebt voor een georganiseerde...

kruidenpotjes zijn kleine, schaalvormige potjes die je kan gebruiken om kruiden en specerijen in te bewaren. Ze zijn ideaal voor het verpakken van kleine hoeveelheden kruiden en specerijen voor het gebruik in gerechten. Kruidenpotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, en je kan ze gemakkelijk online of in speciaalzaken kopen.

Ze kunnen gebruikt worden in allerlei gerechten, van soep tot stoofpot en van salade tot pasta. Je kan ook kruidenpotjes gebruiken om zelf kruidenolie of -azijn te maken. Dit is een lekkere en makkelijke manier om je eigen kruidenproducten te maken, die je vervolgens kunt gebruiken in allerlei gerechten.

De beste kruidenpotjes

Er bestaat een kruidenpotje voor iedere smaak. Met kruidenpotjes kan je gemakkelijk kruiden mengen en matchen. Ze helpen je bij het koken van lekkere en gezonde gerechten. Ook laten ze je genieten van de heerlijke geuren van kruiden en specerijen. Als je kruidenpotjes wilt kopen, moet je eerst weten welke kruiden je erin wilt doen. Daarna moet je de potjes schoonmaken en de kruiden eraan toevoegen.

Een vierkant kruidenpotje

Een vierkant kruidenpotje is ideaal voor het bewaren van kruiden en specerijen. Het potje is gemaakt van een duurzaam materiaal en is voorzien van een lucht- en waterdichte omsluiting. Hierdoor blijven de kruiden vers en heerlijk fris. Ook is het potje voorzien van een speciale anti-lekkage dop, waardoor er geen vieze verrassingen in het potje kunnen ontstaan. Het potje is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo is er altijd een potje dat perfect bij jouw keuken past.

Een magnetische kruidenpotjes

Magnetische kruidenpotjes zijn gemakkelijk te gebruiken en zeer veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt om kruiden, sauzen, dressing, specerijen en andere gerechten op te slaan. Het is een geweldige manier om kruiden en smaken mee te nemen op reis. Ze zijn ook ideaal voor het opbergen van kruiden en sauzen in de koelkast of vriezer. Ook beschermt een magnetisch kruidenpotje kruiden en sauzen tegen beschadiging of verkleuring

De voordelen van magnetische kruidenpotjes

Magnetische kruidenpotjes zijn de perfecte manier om kruiden vast te houden en ze vers te houden. De potjes hebben een klein magnetisch stripje aan de onderkant, waardoor ze stevig aan de koelkastdeur blijven hangen. Dit stripje is sterk genoeg om de kruidenpotjes stevig vast te houden, maar niet zo sterk dat het moeilijk is om ze los te maken wanneer je ze nodig hebt.

Deze potjes zijn perfect voor kleine hoeveelheden kruiden, zodat je ze niet hoeft te bewaren in grote potjes waar je waarschijnlijk maar een klein deel van zal gebruiken. Magnetische kruidenpotjes zijn ook geweldig omdat ze ervoor zorgen dat je kruiden vers blijven.

Als je kruiden in potjes op de koelkastdeur bewaart, zullen ze niet uitdrogen. Dit is een groot voordeel, want als je kruiden in gewone potjes bewaart, kan het snel gebeuren dat ze uitdrogen en dan moet je ze weggooien. Met deze potjes hoef je je hier geen zorgen over te maken. Magnetische kruidenpotjes zijn een must-have voor elke keuken. Ze zijn handig, ruimtebesparend en ze zorgen ervoor dat je kruiden vers blijven.

Magnetische kruidenpotjes zijn ideaal voor het bewaren van kruiden. Ze zijn handig omdat je ze gemakkelijk aan je koelkastdeur kan bevestigen.

Comforder 24 Glazen Kruidenpotjes met Strooideksel

De Comforder 24 Glazen Kruidenpotjes met Strooideksel - Vierkante Kruidenstrooier - Complete Set met Stickers, Trechter, Stift en Borstel is een complete set met alles wat je nodig hebt om lekkere kruiden te bewaren. De kruidenstrooier is vierkant en maakt het strooien van kruiden een fluitje van een cent. De set bevat ook 24 glazen kruidenpotjes met strooideksel, waardoor je kruiden altijd vers en handig bij de hand zijn. De set wordt compleet geleverd met stickers, trechter, stift en borstel. Het is ook mogelijk om de potjes voor andere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld om hagelslag in te bewaren, decoratie, kleine lekkernij, kleine kantoorbenodigdheden, enzovoort. Ze zijn multifunctioneel. Bij deze kruidenpotjes van Comforder kan je ook kruidenrekken van Comforder kopen die bijpassend zijn.

Voordelen

 • De kruidenpotjes kunnen gemakkelijk gereinigd worden
 • Mooie, passende kruidenpotjes
 • Je kruiden zijn netjes opgeruimd

Nadeel

De tekst in krijt kan verdwijnen

Soothe 24 Glazen Kruidenpotjes Set met 2 Soorten Strooideksels

Deze kruidenpotjes set bevat 24 mooie kruidenpotjes met twee verschillende soorten strooideksels, kruidenstrooier, kruidenpotjes stickers, krijtstift en accessoires. De set is perfect voor het organiseren van kruiden en specerijen in een keuken of kruidenkastje. De kruidenpotjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig glas en zijn voorzien van mooie etiketten. De set wordt geleverd in een stevige doos. Deze kwalitatief hoogwaardige potjes zijn perfect voor het bewaren van kruiden.

Voordelen

 • Gemakkelijk te gebruiken kruidenpotjes
 • Verschillende strooivlakken
 • Het schoonmaakborsteltje is erg handig

Nadeel

 • De letters op de stickers kunnen onleesbaar worden

24 Glazen Kruidenpotjes vierkant met Deksel

Deze kruidenpotjes van 24 stuks ter grootte van 10,5 x 4,3 cm met deksel en kruidenstrooier zijn potjes die een complete set vormen, met voorbedrukte stickers en trechter. Deze kruidenpotjes zijn perfect voor het bewaren van kruiden en specerijen. De potjes zijn voorzien van voorbedrukte stickers met de naam van de kruiden, zodat je altijd weet welke kruiden je hebt. De potjes zijn ook voorzien van strooideksels, waardoor je makkelijk en precies kan doseren. De potjes zijn gemaakt van helder glas. Hierdoor kan je altijd zien welke kruiden erin zitten. De potjes zijn voorzien van een trechter, waardoor je makkelijk kruiden kan doseren.

De voorbedrukte stickers zorgen ervoor dat je de potjes gemakkelijk kan labelen. De potjes zijn 10,5 x 4,3 cm en hebben een inhoud van 120 ml. Deze set van 24 kruidenpotjes is ideaal voor het bewaren van kruiden. De potjes zijn vierkant en hebben een deksel met strooideksel, waardoor je de kruiden gemakkelijk kan strooien.

Voordelen

 • Mooie kruidenpotjes
 • De kwaliteit is erg goed
 • Een handige set van kruidenpotjes

Nadeel

 • De trechter is niet geschikt voor alle kruiden

Gerelateerde berichten