De 5 beste kattenvoer producten toegelicht

20

Als je op zoek bent naar kattenvoer, is het belangrijk om rekening te houden met de gezondheid van jouw kat, de voedingsbehoeften van jouw kat, je budget en je persoonlijke voorkeuren. Nadat je deze factoren hebt overwogen, kun je het beste natvoer voor jouw kat kiezen.

Het beste kattenvoer volgens dierenartsen

Katten zijn carnivoren en ze hebben dus vlees nodig in hun voeding. Ze hebben echter ook andere voedingsstoffen nodig om gezond te blijven. Als je een kat hebt, is het belangrijk dat je weet wat er in kattenvoer zit en welke voedingsstoffen dat je kat nodig heeft. Dit zal je helpen de beste voeding voor je kat te kiezen. Als je niet goed weet welk kittenvoer je moet kopen, dan vind je in dit artikel het beste kattenvoer volgens dierenartsen.

Kittenvoer en natvoer voor katten

Kattenvoeding is verkrijgbaar in verschillende vormen, smaken en merken. Sommige katten houden meer van droog voedsel, terwijl andere meer van nat voedsel houden. Er is geen juiste voeding voor alle katten, dus het is belangrijk om te experimenteren met verschillende voedingsopties om te zien wat jouw kat het lekkerste vindt. Zo kun je kittenvoer kopen voor kleine katjes, of natvoer voor katten die al wat groter zijn.

Eiwitten en vetten voor katten

De voedingsbehoeften van katten zijn niet hetzelfde als die van honden of mensen. Katten hebben meer eiwitten en vetten nodig in hun voeding dan koolhydraten. Voor kattenvoer betekent dit dat het voornamelijk uit vlees moet bestaan. Kattenvoer kan vers vlees, vis, kalkoen, konijn of kip bevatten. Het kan ook droog voedsel of blikvoer bevatten.

Voedingsstoffen in kattenvoer

De meeste kattenvoer bevat vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die je kat nodig heeft om gezond te blijven. Sommige kattenvoer bevat echter meer voedingsstoffen dan andere en sommige kattenvoer bevat ingrediënten die niet goed zijn voor je kat. Daarom is het belangrijk om het etiket van het voedsel te lezen voordat je het koopt, of het beste kattenvoer volgens dierenartsen aanschaffen.

Voldoende water bij droge voeding voor katten

Katten hebben dagelijks water nodig om gezond te blijven. Het is belangrijk dat je kat toegang heeft tot vers, schoon water. Wanneer je kat nat voedsel eet, krijgt hij ook vocht binnen. Als je kat droog voedsel eet, kun je ervoor kiezen om een waterfonteintje te kopen, om ervoor te zorgen dat je kat voldoende water binnenkrijgt.

Prijsklassen in kattenvoer

Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Dit betekent dat er voedsel is dat goedkoop is en voedsel dat duur is. Er is geen juiste prijs voor kattenvoer, dus het is belangrijk om je budget te overwegen wanneer je voedsel voor je kat uitzoekt. Sommige mensen denken dat duurder voedsel beter is, maar dat is niet altijd het geval. Je kunt goedkope voeding vinden dat net zo voedzaam is als duurdere voeding. Uiteindelijk is de beste voeding voor je kat diegene die aan al zijn voedingsbehoeften voldoet en die je kat lekker vindt. Als je nog niet weet welk voedsel je kat het lekkerste vindt, kun je verschillende voedingsopties uitproberen. Als je kat een bepaald voedsel niet lekker vindt, kun je altijd een ander voedsel uitproberen. Natvoer voor katten is meestal erg populair.

Gourmet Perle Mini Filets - Kattenvoer Kip, Konijn, Rund & Zalm

Gourmet Perle Mini Filets - Kattenvoer Kip, Konijn, Rund & Zalm is een uitstekende keuze voor kattenvoer. Het bevat alle voedingsstoffen die katten nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat jouw kat altijd een smaak kan vinden die ze lekker vindt.

Gourmet Perle Mini Filets - Kattenvoer Kip, Konijn, Rund & Zalm is een complete voeding voor katten. Dit voer is geschikt voor alle leeftijden en heeft een hoge biologische waarde. Daarnaast is het voer gemakkelijk te verkrijgen en heeft het een aantal fantastische extra's, zoals verscheidene vitamines en mineralen.

Het Gourmet Perle Mini Filets - Kattenvoer Kip, Konijn, Rund & Zalm is een uitgebalanceerd en voedzaam dieet voor katten van alle leeftijden. Het is verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en taurine om de gezondheid van je kat te ondersteunen. Het is gemaakt met kleine, smakelijke filets die gemakkelijk te eten zijn voor katten. Gourmet Perle Mini Filets - Kattenvoer Kip, Konijn, Rund & Zalm is verkrijgbaar in een pak met 60 stuks.

Voordelen

 • Lang houdbaar
 • Goede kwaliteit
 • Handig te doseren

Nadeel

 • Als je kat het niet lekker zou vinden, heb je met 60 stuks een grote overschot

Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe

Purina ONE Sterilcat is een voedingsproduct dat is ontwikkeld om de speciale voedingsbehoefte van katten met een voedselallergie te vervullen. Het is gemaakt van kip en tarwe, waardoor het een bron van eiwitten en vezels bevat. Het is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en het is geschikt voor katten van alle leeftijden. Het voer is een van de beste kattenvoer volgens dierenartsen.

Als je op zoek bent naar voedzaam en lekker kattenvoer dat jouw kat helpt om gezond en fit te blijven, dan is Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe een uitstekende keuze. De kip en de tarwe in dit voer zorgen voor een heerlijke smaak die jouw kat zeker zal waarderen, terwijl de voedingsstoffen ervoor zorgen dat jouw kat gezond en fit blijft. Als je op zoek bent naar kattenvoer dat je kat helpt om gezond te blijven, dan is Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe een uitstekende keuze.

Voordelen

 • Dit kattenvoer is ideaal voor gewichtbeheersing
 • Dit kattenvoer zorgt voor een gezonde stofwisseling na een castratie of sterilisatie
 • Dit voer zorgt voor de vermindering van tandsteen tot 40%

Nadeel

 • De zak sluit moeilijk

Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer - Vlees in Saus

Als je op zoek bent naar een heerlijke en voedzame natvoeding voor je volwassen kat, dan is Whiskas 1+ Adult Vlees in Saus een perfecte keuze! Dit voer is rijk aan vlees en bevat alle vitamines en mineralen die je kat nodig heeft voor een gezonde en actieve levensstijl. Whiskas 1+ Adult Vlees in Saus is een complete voeding waarvan je kat elke dag kan genieten, en het is verkrijgbaar in verschillende smaken om je kat te trakteren! Zo krijgt je kat elke dag weer iets nieuws te eten en zal hij niet snel verveeld raken.

Als je op zoek bent naar een kattenvoer dat jouw kat lekker zal vinden, moet je de Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer - Vlees in Saus proberen. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten en bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft. Het voordeel van dit voer is dat het volledig natuurlijk is en dat het sappig en smakelijk is.

Voordelen

 • Alles zit netjes verpakt per stuk
 • De meeste katten vinden dit natvoer lekker
 • De inhoud van 1 zakje natvoer voor katten staat gelijk aan 1 portie

Nadeel

 • In sommige gevallen is het mogelijk dat een kat dit niet lust

Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei - Katten natvoer

De Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei is een kattenvoer dat voorzien is van een speciale gelei. Het is een complete voeding voor katten. Dit pakket bevat 80 zakjes met nat kattenvoer. Er zijn verschillende smaken beschikbaar in het pakket, waaronder: rund, kip, tonijn en kabeljauw.

Een kat die dagelijks Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei als voeding krijgt, zal zich optimaal kunnen ontwikkelen. Het is een complete voeding die rijk is aan vitamines en mineralen. Taurine en omega-6-vetzuren dragen bij aan een gezond immuunsysteem en een glanzende vacht. De voeding is geschikt voor katten van alle leeftijden en is ideaal om te geven als dagelijkse voeding.

Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei - Katten natvoer is een voedzame, evenwichtige maaltijd voor katten. Het bevat rundvlees, kip, tonijn, kabeljauw en een selectie van vitamines en mineralen. Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei - Katten natvoer is een gunstige keuze voor katten die een dieet met hoog vochtgehalte nodig hebben, of die een voorkeur hebben voor natvoer.

Rundvlees, kippenvlees en tonijn zijn rijk aan eiwitten en bevatten alle essentiële aminozuren die katten nodig hebben. Kabeljauw is een bron van omega-3-vetzuren, die de huid en het haar helpen gezond te houden, en helpt bij het handhaven van een gezond immuunsysteem.

Voordelen

 • Een gevarieerd pakket door de verschillende smaken
 • De gelei is lang houdbaar
 • Dit natvoer voor katten is van een hoge kwaliteit

Nadeel

 • Er zijn katten die dit natvoer slecht verteren

Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O is een voeding dat is ontwikkeld om de kans op urineweginfecties (UTI's) bij katten te verminderen. Het voer bevat een unieke formule die de zuurgraad van de urine verlaagt, wat de kans op infecties verkleint. Ook verkleint deze voeding de kans op nierstenen. Royal Canin Urinary S/O is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten, waaronder: 1.5 kg, 3.5 kg, 4.5 kg, 6 kg, 7 kg en 18 kg. Hierdoor is het gemakkelijk om het juiste gewicht voor jouw kat te berekenen.

Royal Canin Urinary S/O Kat is een dieetvoer dat is ontwikkeld om de excretie van struvietsteen te voorkomen. Het is een complete voeding die jouw kat alle vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen geeft die hij nodig heeft.

Royal Canin Urinary S/O Kat is speciaal voer voor katten met een gevoelige blaas. Het voer helpt om de blaas gezond te houden en het voorkomt problemen bij urinering. Dit is een van de beste kattenvoer volgens dierenartsen.

Voordelen

 • Dit kattenvoer is van hoge kwaliteit
 • Het kattenvoer wordt goed verteerd
 • Beste kattenvoer volgens dierenartsen in geval van blaasproblemen

Nadeel

 • Voor sommige mensen kan dit dure voeding zijn

Gerelateerde berichten