De 5 beste inspectie camera’s voor jou uitgezocht

4145

Ben je op zoek naar een inspectie camera (endoscoop)? Of het nu om het terugvinden van kleine, verloren voorwerpen, of om het lokaliseren van een lek gaat, met onderstaande inspectie camera’s word je in een mum van tijd op weg geholpen. Lees zeker en vast verder voor meer duiding omtrent de vijf beste inspectie camera’s die wij nauwkeurig voor je uitzochten…

Wat zijn inspectie camera’s juist?

Een inspectie camera is een lokalisatietool die multifunctioneel inzetbaar is. Zowel kleine als grotere werkzaamheden zijn gebaat bij het gebruik ervan. Rioleringen, een lekkage, het verliezen van een sieraad zijn enkele voorbeelden die je een idee kunnen geven. Na het instellen van je inspectie camera, kan je vrijwel onmiddellijk aan de slag. Donkere, natte en koude, of juist heel warme omstandigheden houden de functionaliteiten van deze tools niet tegen. Dit zorgt ervoor dat je nagenoeg alles kan lokaliseren, zelfs in de kleinste hoekjes. Veel inspectie camera’s zijn voorzien van een stevige, evenals flexibele bedrading. Dit is erg belangrijk, aangezien bochten geen hindernis mogen vormen. Een synoniem voor inspectie camera is endoscoop – dit zal je tijdens je zoektocht meer dan eens tegenkomen. Ben je klaar de vijf beste uitvoeringen te ontdekken? Hieronder ontdek je meer…

I-View

De inspectie camera van I-View springt eruit dankzij zijn uitzonderlijke lengte van maar liefst tien meter. Dit maakt het uitermate geschikt ter opsporen doorheen rioleringen, vloeren, cilinders, en nog zo veel meer. Hieronder sommen we de belangrijkste zaken voor je op...

Welke voordelen biedt I-View?

* Huidige gebruikers zijn erg tevreden over de beeldscherpte van deze inspectie camera en dit voornamelijk bij droge omstandigheden.
* Met een lensdoorsnede van 7mm baan je je een weg doorheen de kleinste gangen.
* De kabel is voorzien van een hoogstaande kwaliteit en dit dankzij een materiaal uit semi-star.

Welke nadelen zijn verbonden aan I-View?

* Wanneer de lens vervuild raakt, wordt het beeld aanzienlijk minder duidelijk. Hierop anticipeer je best wanneer je je aan rioleringen waagt.
* Bij sommige aansluitingsmogelijkheden treden complicaties op. Houd in het achterhoofd dat de Wi-Fi- en lichtaansluiting behoorlijk fragiel zijn. Voorzichtigheid is hierbij het ultieme ingrediënt tot succes.
* Het design oogt wat minder professioneel - niet iedereen vindt hier zijn gading in.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van I-View?

* Kabeleigenschappen: semi-star - 10m - Wi-Fi - Plug & Play
* Waterdichtheid: IP68
* Lensdoorsnede: 7mm
* Resolutie: 1200 x 1600
* Waarnemingshoek: 70°
* Verlichting: LED - instelbaar

Een zee aan mogelijkheden

Je ziet het, inspectie camera's worden aangeboden in verscheidene uitvoeringen, functionaliteiten, kleuren doeleinden. Wat het ook is waar je naar op zoek bent, met bovenstaande toppers schiet je de bal allesbehalve mis. Welke uitvoering nu het meest geschikt is, hangt nauw samen met wat je juist wilt lokaliseren. Welke mogelijkheden wegen het zwaarst door bij het kiezen van een endoscoop? Wat mag in geen geval ontbreken? Aarzel niet en maak je overweging, vandaag nog.

Fedec

Het unieke en groene (!) design van deze inspectie camera maakt van een standaard zoektocht, een vrolijke zoektocht. Hieronder ontdek je meer omtrent alles wat je altijd wilde weten over de inspectie camera van Fedec...

Welke voordelen biedt Fedec?

* Het ontwerp wordt voorzien van een stevig handvat. Hierdoor behoud je volledige controle en een degelijke grip.
* Het beeldscherm is ingebouwd - hierdoor volg je live mee wat er gebeurt en hoe er genavigeerd wordt.
* Dankzij het flexibele materiaal wringt het zich gemakkelijk door bochten.

Welke nadelen zijn verbonden aan Fedec?

* Het beeldscherm is aan de kleine kant. Sommige zaken zal je minder nauwkeurig kunnen bekijken.
* Connectiviteit met je smartphone of tablet ontbreekt bij Fedec. Het is eerder bedoeld voor een snelle afhandeling van lokalisatie, bijvoorbeeld om je verloren sieraad terug te vinden.
* Het unieke karakter van het ontwerp valt niet bij iedereen even goed in de smaak.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van Fedec?

* Kabeleigenschappen: 1,2m - waterdicht
* Schermeigenschappen: 2,4 inch - kleur
* Verwisselbare tips: haakje, spiegel, magneet
* Verlichting: LED

FlinQ

Beschadiging, corrosie en leidingcontrole zijn slechts enkele toepassingen waarvoor je de inspectie camera van FlinQ kan inschakelen. Lees zeker verder voor meer duiding inzake voor- en nadelen, alsook specificaties van FlinQ...

Welke voordelen biedt FlinQ?

* De lange draad maakt lokalisatie ontzettend gemakkelijk. Voornamelijk bij verstoppingen, is je zoektocht een fluitje van een cent.
* In een uitgebreide handleiding ontdek je alles wat je moet weten vooraleer je van start gaat. Zo ontstaan er geen misverstanden.
* De camera voorziet je van een helder en scherp beeld.

Welke nadelen zijn verbonden aan FlinQ?

* Een kabel om je iPhone en FlinQ met elkaar te verbinden, wordt niet meegeleverd. Hiervoor zal je een extra kabel, of eventueel een tussenstuk moeten aanschaffen.
* Hoewel de handleiding zeer extensieve uitleg omvat, is de lettergrootte aan de kleine kant. Dit is niet voor iedereen even ideaal.
* De verlichting kan, bij bepaalde doeleinden, enkele onduidelijkheden teweegbrengen. Voor sommige zaken is het gewoonweg te fel, voor anderen weer iets te zacht.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van FlinQ endoscoop?

* Kabeleigenschappen: USB naar Micro-USB - 3,5m
* Batterijsterkte: 800mAh
* Compatibiliteit: smartphone, tablet
* Resolutie: 1280 x 720
* Lensdoorsnede: 8mm
* Meegeleverde accessoires: lensonderdelen, case, fixeerset opzetstukken, magneet, spiegeltje, haakje

Strex Inspectiecamera

De inspectie camera van Strex onderscheidt zich sterk van anderen dankzij een krachtige batterij. Dit maakt het de meest geschikte inspectie camera ter uitvoeren van werkzaamheden die tot wel vijf uur in beslag kunnen nemen. Hieronder ontdek je alles wat je moet weten over deze endoscoop.

Welke voordelen biedt Strex Inspectiecamera?

* Deze inspectie camera is bedoeld voor werkelijk alle contexten. Dankzij een solide waterdichtheid, evenals verlichting stel je het probleem zelfs in natte en donkere omstandigheden vast. Omgekeerd geldt hetzelfde - binnen droge en warme omstandigheden verliest Strex zelfs geen fractie aan kwaliteit.
* De verlichting is volledig zelf in te stellen en dit via een bijhorende applicatie op je smartphone.
* Een telescoop, haak-, magneet- en spiegelkop worden standaard meegeleverd. Samen met buigbare, stevige kabel zorgt dit voor een aangename bewegingsvrijheid.

Welke nadelen zijn verbonden aan Strex Inspectiecamera?

* Bochten kunnen hindernessen vormen bij een beeldopname. Je kan dit voorkomen door uiterst voorzichtig te werk te gaan.
* De camera geeft mogelijks chaotische beelden weer - dit kan ervoor zorgen dat je niet goed meer kunt volgen en je target uit het oog verliest.
* Huidige gebruikers zijn niet erg tevreden over toepassingen bij langere afstanden.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van Strex inspectiecamera?

* Kabeleigenschappen: flexibel en stevig - 5m
* Verlichting: LED - acht lampjes - instelbaar en ingebouwd
* Compatibiliteit: Android, iOS
* Fotoformaat: MJPEG
* Videoformaat: AVI
* Resolutie: 1920 x 1080
* Lensdoorsnede: 8mm
* Waarnemingshoek: 70°
* Waterbestendigheid: IP67

Sinji Borescope

De endoscoop van Sinji Borescope biedt werkelijk alles wat je nodig hebt. Dankzij een brede waaier aan mogelijkheden, alsook een lange kabel, zal je hierbij nooit tekortschieten. Het is één van de allerbeste uitvoeringen die tot nu toe op de markt gebracht werd. Ontdek het zelf - hieronder lijsten we alles wat je moet weten voor je op...

Welke voordelen biedt Sinji Borescope?

* Het aansluiten van Sinji Borescope en je smartphone verloopt uiterst gemakkelijk. Hierdoor kan je snel aan de slag, zonder gerommel.
* De kabel is hard qua materiaal en dit zorgt ervoor dat het in positie blijft. Bovendien kan je het op vlotte wijze ergens in duwen. Bij het inspecteren van moeilijk te lokaliseren plaatsen, komt dit bijgevolg ideaal van pas.
* De bijhorende app is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast zorgt het voor scherpe, heldere camerabeelden.

Welke nadelen zijn verbonden aan Sinji Borescope?

* Voor een optimaal gebruik, moet je Wi-Fi module te allen tijde opgeladen zijn. Dit schrap je best reeds enkele dagen vóór je werkzaamheden van je takenlijst.
* De verlichting is eerder aan de zachte kant. Dit kan bij sommige doeleinden voor ongemakken zorgen.
* Het doortrekken van de kabel is niet doorheen alle materialen even handig.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van Sinji Borescope?

* Kabeleigenschappen: Micro-USB naar USB - 5m
* Verlichting: LED - zes lampjes - instelbaar en ingebouwd
* Compatibiliteit: tablet, PC, smartphone (Windows, Android)
* Fotoformaat: JPEG
* Videoformaat: AVI
* Resolutie: 1280 x 720
* Lensdoorsnede: 8mm
* Waarnemingshoek: 70°
* Waterbestendigheid: IP67

Gerelateerde berichten