De 3 beste infraroodkachels voor in de winter

553

amazon.nl

Warmt op in 2 seconden: iDOO efficiënte elektrische ruimteverwarmers zijn voorzien van unieke PTC-keramische lamineringstechnologie voor onmiddellijke warmte. De snelle ventilator levert 1500 watt behaaglijke warmte in de grote ruimte (27 m²). Energy-saver: iDOO indoor heater...

amazon.nl

Effectief en innovatief: Deze infraroodverwarming zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling in de hele ruimte, anders dan conventionele verwarmingen. Zeer geschikt voor astmapatiënten en reumapatiënten, omdat er geen stof ontstaat. Bespaar energie: Een...

ICQN

ICQN Infraroodkachel: Geschikt voor ruimtes van 8 m² tot 16 m² Maximaal verwarmingsvermogen is 900 watt Kabellengte: 1,35 meter Afmetingen: 54,5 x 28 x 17,2 cm. Gewicht: 2,25 kg IP20 en CE-certificaten

Infraroodkachels zijn kachels die straling gebruiken om de omgeving te verwarmen. In plaats van de lucht te verwarmen, verwarmen ze objecten in de ruimte, waardoor er een aangenamere en meer aangename sfeer ontstaat.

Infraroodkachels zijn zeer energiezuinig en kunnen tot wel 50% besparen op de energiekosten. Ze zijn ook veiliger dan andere kachels, omdat er geen open vuur aanwezig is. Infraroodkachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs, waardoor je altijd een kachel kan vinden die in je interieur past. Ze kunnen aan de muur bevestigd worden of op een statief gezet worden. Sommige kachels hebben ook een afstandsbediening, waardoor je ze gemakkelijk aan- en uitzetten. Infraroodkachels zijn ideaal voor elke kamer in huis.

Voordelen van een infraroodkachel

Infraroodkachels bieden vele voordelen. Zo zijn ze energiezuinig en produceren ze een aangename warmte. Daarnaast zijn de kachels veilig in gebruik en hebben ze een lange levensduur. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Infraroodkachels zijn een uitstekende keuze als verwarming voor jouw huis.

Infrarood kachel met thermostaat

Infrarood kachels zijn een populaire soort kachels die gebruikt worden in vele huishoudens. Het voordeel van een infrarood kachel is dat ze een aangename, thermische straling uitzenden die de ruimte en je lichaam verwarmt. Dit maakt ze ideaal voor mensen die last hebben van koude voeten of handen, of een slechte doorbloeding. Daarnaast zijn ze ook zeer energiezuinig. Een ander voordeel is dat ze geen stof of andere deeltjes in de lucht verstuiven, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met astma of een andere luchtwegaandoening.

Infrarood kachels zijn een van de meest efficiënte en comfortabele manieren om je huis te verwarmen. Ze werken door direct infraroodlicht op je lichaam of spullen te richten, waardoor je snel en gemakkelijk warmte voelt. Infrarood kachels zijn een uitstekende keuze als hoofdverwarming, als aanvullende verwarming of als backup-verwarming. Ze zijn veilig, duurzaam en zeer energiezuinig. De meeste infrarood kachels hebben ook een thermostaat, waardoor je ze makkelijk en precies kunt instellen.

Beste infraroodkachels

Als je op zoek bent naar de beste infraroodkachel, dan moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals vermogen, afmetingen, design en prijs. Als je op zoek bent naar een krachtige kachel, dan is de wattage een belangrijke factor. Hoe hoger de wattage, hoe krachtiger de kachel. Echter, krachtige kachels zijn meestal ook groter en dus duurder.

Ook de afmetingen zijn belangrijk. Infraroodkachels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor je altijd een kachel kan vinden die perfect bij jouw ruimte past. Als je kiest voor een designkachel, kan je kiezen uit verschillende stijlen en materialen. Designkachels zijn vaak iets duurder, maar zijn zeker de moeite waard. De beste infraroodkachels zijn die waarmee je kan genieten van een aangename warmte in elke ruimte. Kies een kachel met een thermostaat en timer zodat je de warmte kan regelen volgens jouw eigen behoeften. Een compacte kachel is handig als je weinig ruimte hebt

Veito CH1800RE

De Veito CH1800RE - Zwart - Energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel is een zeer krachtige en toch energiezuinige elektrische kachel. Het is ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, kantoren en garages. De kachel heeft een hoge capaciteit van 1800 watt en kan een ruimte gemakkelijk verwarmen tot wel 30 vierkante meter. Dit maakt de kachel geschikt voor gebruik in kleine tot middelgrote ruimtes.

De kachel maakt gebruik van infrarood straling om de ruimte te verwarmen. Infrarood straling is een natuurlijk fenomeen en is onschadelijk voor de mens. De kachel verwarmt dus niet alleen de lucht in de ruimte, maar ook de muren, vloeren en meubels. Dit maakt de kachel heel comfortabel en geeft een aangename warmte. De kachel is ook heel veilig. Er is geen open vuur nodig om de kachel te laten werken en er is geen koolmonoxide of andere giftige stoffen. De kachel werkt op elektriciteit en is dus heel eenvoudig te gebruiken.

De kachel is ook gemakkelijk te installeren. Je hoeft alleen de kachel aan te sluiten op een stopcontact en de kachel is klaar voor gebruik. Als u op zoek bent naar een krachtige en energiezuinige elektrische kachel, dan is de Veito CH1800RE - Zwart - Energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel een uitstekende keuze.

De kachel is tevens voorzien van een thermostaat en een timer, waardoor je de kachel precies kan instellen op de juiste temperatuur en tijd. Daarnaast is de kachel ook uitgerust met een afstandsbediening, waardoor je de kachel gemakkelijk kan bedienen. Als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit, energiezuinige en veilige elektrische kachel, kies dan voor de Veito CH1800RE

Voordelen

 • Een mooie en elegante kachel
 • Warmt snel op
 • Kan ook op het terras gebruikt worden

Nadeel

 • Het snoer kan misschien wat kort zijn

VONROC Elektrische kachel Filicudi

De VONROC Elektrische kachel Filicudi is een zeer krachtige en energiezuinige verwarming met een hoog rendement. Het carbon element is zeer effectief in het verwarmen van de ruimte en er zijn twee verwarmingsstanden beschikbaar. Het LCD-scherm maakt het mogelijk om de temperatuur goed in de gaten te houden.

De VONROC elektrische kachel Filicudi is perfect voor elke ruimte die je wilt verwarmen. De kachel heeft twee verwarmingsstanden, waardoor je precies de juiste temperatuur kunt instellen. Het LCD-scherm geeft de temperatuur altijd precies aan, zodat je de kachel niet te warm of te koud kunt zetten. De afstandsbediening maakt het mogelijk om de kachel eenvoudig aan en uit te zetten, waardoor je niet meer hoeft te staan om de kachel te bedienen.

Voordelen

 • De kachel geeft veel warmte af
 • Gemakkelijk in gebruik en om te verplaatsen
 • Eenvoudig om te bedienen

Nadeel

 • De kachel kan heet worden, waardoor je moet opletten met kinderen en huisdieren

Cecotec Infraroodkachel

Als je op zoek bent naar een verwarming die snel en eenvoudig werkt, kies dan voor de Cecotec Infraroodkachel. Dit apparaat is ontworpen om plaats te bieden aan een verplaatsbare verwarming in huis. Het is een stijlvolle en elegante verwarming die perfect is voor elk huis. Het heeft een vermogen van 2400 watt en kan worden aangepast aan de thermostaat. Dit apparaat is ook ideaal voor de badkamer.

De kachel is ideaal voor de verwarming van kleine tot middelgrote ruimtes. Hij is stil, gemakkelijk te verplaatsen en heeft ook een regelbare thermostaat die de temperatuur automatisch aanpast.

Voordelen

 • De infraroodkachel is snel op temperatuur
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Een veilige kachel

Nadeel

 • De ventilator kan in sommige gevallen wat lawaai geven
Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten