De 5 beste hondenspeeltjes voor je hond om mee te spelen

24

De meeste honden zijn dol op hondenspeelgoed. Het schudden, vangen, rollen, kauwen en knuffelen met deze items geeft ze een geweldig gevoel dat alleen kan worden gestimuleerd door het juiste speelgoed. Dit helpt de hersenen van de hond altijd actief te blijven. Het houdt ze bezig en vrij van verveling, troost ze als ze nerveus zijn en helpt ze in beweging te blijven.

Niet elke hond houdt echter van elk soort hondenspeeltje en niet elk speeltje kan zelfs maar een enkele speelsessie met een vastberaden huisdier overleven. Je hebt onverwoestbaar hondenspeelgoed nodig voor sterke kauwers. Het vereist een zorgvuldige afweging welk hondenspeelgoed bij je hond past en hoeveel energie je hond eraan vrijgeeft. Hieronder staan verschillende soorten speelgoed die zijn getest met veel verschillende honden. Hierbij werd onder andere gelet op de betrokkenheid van de hond, de duurzaamheid van het hondenspeelgoed, de algehele waarde en hoe gemakkelijk ze waren voor de honden om mee te spelen. Dit is wat we hebben uitgekozen

Bot Smaak Wishbone Tough Dog Chew Toy - het sterkste hondenspeelgoed

De meeste honden geven de voorkeur aan het kauwen op botten en ze kunnen in een bepaalde levensfase destructiever zijn. De Wishbone Chew Toy is altijd een perfecte metgezel voor hen. Het wordt geleverd met verschillende aantrekkelijke smaken en synthetische materialen om het gewenste aroma en smaak te bereiken. Het bestaat uit taaie materialen voor sterke kauwers.

Als je hond de aantrekkingskracht van het speelgoed zelf niet leuk vindt, zal hij waarschijnlijk zijn neus optrekken voor het bot. Veel honden zullen echter maar wat graag op het bot kauwen. Het is doordrenkt met spek of andere smaken, zodat het een overtuigende smaak van het vlees heeft die elke hond die van spek of ham houdt, zou moeten aanspreken. Dankzij het draagbeenontwerp is het gemakkelijk voor je hond om mee te nemen en kan het zelfs worden gebruikt voor andere spelletjes. Het is verkrijgbaar in verschillende maten. Dit kauwspeelgoed is betaalbaar en het is ontworpen om de inspanningen van zelfs de zwaarste kauwers te weerstaan. Als gevolg daarvan is het zeer hard en zullen de meeste honden moeite hebben om zelfs maar een deuk in het speelgoed te kauwen.

Pluspunten

 • Stevig hondenspeelgoed voor sterke kauwers
 • Heeft een echte voedselgeur
 • Goede variëteit aan maten

Minpunten

 • Te hard voor de meeste honden
 • Niet alle honden zullen de textuur of taaiheid waarderen

Conclusie

De meeste hondenspeeltjes hebben verschillende doelen. Het houdt ze bezig en vermaakt ze. Het maakt ze minder destructief naar andere materialen toe, bouwt een band op tussen jou en je hond en interactief speelgoed kan zowel de geest als het lichaam van je hond trainen. Zorg er echter voor dat het speelgoed geschikt is voor je hond en zijn interesses. Kies sterke hondenspeeltjes waar je hond niet in kan stikken en die stevig genoeg zijn voor het formaat van je hond.

Kong puppy hondenspeelgoed - het beste voor puppy's

Velen houden van puppy's, niet alleen vanwege hun schattigheid, maar ook vanwege hun speelsheid. Er is een brede selectie puppyspeelgoed op de markt te vinden die voldoet aan de behoeften en voorkeuren van zeer jonge honden, maar het beste en sterkste puppyspeelgoed is Kong Puppy Dog Toy. Het wordt geleverd met een geweldig en duurzaam ontwerp en is geschikt voor kleinere honden. Het is een hard rubberen speeltje dat moeilijk uit elkaar te scheuren is, zelfs wanneer het wordt geconfronteerd met scherpe puppytanden. Je kunt er droge brokken, pindakaas en hondensnoepjes in stoppen.
Het is ontworpen om de pijn te verlichten die je puppy ervaart tijdens het krijgen van tandjes. Rekening houdend met hoe lang dit zal duren, is de Kong Puppy Dog Toy betaalbaar, veilig en gemakkelijk te hanteren. Ze zijn er in verschillende maten, dus zorg ervoor dat je een geschikte maat voor je puppy koopt.

Pluspunten

 • Verdeelt lekkernijen
 • Stevig genoeg voor de meeste puppy's
 • Helpt het ongemak van tandjes krijgen te verminderen

Minpunten

 • Nog steeds niet sterk genoeg voor sterke kauwers
 • Een sterke rubbergeur

Nina Ottosson Game Hondenspeelgoed – premium keuze hondenspeelgoed

Voor elke hond is dit hondenspeeltje perfect voor training en om je hond bezig te houden, terwijl het ook mentale stimulatie biedt. Het is effectief en goed voor het doorzettingsvermogen van honden. Deze speeltjes moedigen je hond aan om te denken en ze kunnen zelfs worden gebruikt voor training.

De Nina Ottosson kan door de hondeneigenaar worden gebruikt om lekkernijen te verstoppen. Vervolgens moet de hond erachter komen hoe hij het eten te pakken krijgt. Zo kan je hond zijn mentale vaardigheden oefenen en genieten van de lekkernijen die hij ontdekt. In de loop van de tijd kun je de moeilijkheidsgraad van het speelgoed verhogen of verlagen, wat betekent dat je hond niet alleen herhalingen leert en wordt aangemoedigd om dynamisch te denken in verschillende stadia met zijn vermogen om vanuit verschillende hoeken problemen op te lossen.

Het is ontworpen voor kleine en middelgrote honden. Laat je hond niet onbeheerd achterlaten met het speelgoed en houd er rekening mee dat het ingewikkelder is dan ander basishondenspeelgoed, en ook duurder.

Pluspunten

 • Beste interactieve keuze
 • Beste speelgoed voor speurders
 • succesvolle training met lekkers

Minpunten

 • Makkelijk gebroken
 • Alleen beperkt tot kleinere honden
 • Duur
 • Kan niet zonder toezicht worden gebruikt

Kong Squeezz Ball Hondenspeelgoed - beste goedkope hondenspeeltjes

Kong Squeezz Ball Toy is momenteel een populair hondenspeeltje met de beste prijs-kwaliteitsverhouding en is iconische in de wereld van hondenspeelgoed. Kong staat vooral bekend om hun honingraatspeelgoed dat snoepjes uitdeelt, wat ze echt goed hondenspeelgoed maakt. Je kunt ze kopen in een breed scala aan maten voor je hond, zodat je er een kunt kiezen die het beste past bij het hondenras, vermogen, de kracht en de leeftijd. Het is gemaakt van duurzaam rubber en omdat het een ongelijkmatige textuur heeft aan de buitenkant van de bal, houdt het je pup scherp, terwijl het probeert te achterhalen in welke richting de bal moet stuiteren en hoe hij deze moet pakken. De verborgen piepers blijven werken, zelfs als de bal wordt doorboord door scherpe hoektanden, dus het is een geschikt hondenspeelgoed voor slopers, tenzij het een zeer sterke kauwer is.

Pluspunten

 • Betaalbare prijzen
 • Verborgen pieper is niet gemakkelijk te vernietigen
 • Oneffen oppervlak zorgt voor onvoorspelbare stuiters

Minpunten

 • Gemakkelijk vernietigd door sterke kauwers
 • Rubbergeuren schrikken sommige honden af

Chuckit! Ultra Rubber Ball

Het wordt beschouwd als het meest populaire hondenspeeltje. Chuckit! Ultra Rubber Ball + Classic Launcher Hondenspeelgoed is een icoon in de wereld van hondenspeelgoed. Het is momenteel het trendy en meest geliefde speelgoed van veel honden en hun eigenaren. Het wordt geleverd met een draaghendel en een pocket aan het uiteinde waar een rubberen bal comfortabel maar niet te stevig in zit om gemakkelijk los te laten. Zo kun je de bal verder weggooien, en met veel minder inspanning dan wanneer je met de hand gooit. De lange handgreep maakt het ook makkelijker om de bal op te pakken als je pup hem ophaalt of als je een lange wandeling hebt gemaakt om het te pakken te krijgen.

Het hondenspeelgoed is duurzaam met rubberen ballen met een extra dikke rubberen kern, zodat ze niet alleen door de lucht glijden voor maximale afstand bij je worpen, maar ook in het water drijven. Ze zijn dus gemakkelijker terug te halen als ze in een plas of ander water terechtkomen. Een opvallende eigenschap is de draagraket die gemakkelijker te gebruiken is. Het kan een beetje oefening kosten om de techniek te perfectioneren, en als je een zware kauwer hebt, moet je de tijd die je hond besteedt aan de rubberen bal beperken, die gemakkelijk kan worden vernietigd als deze met je viervoeter alleen wordt achtergelaten. Je hebt minder zorgen als je een bundel ballen en een lanceerder hebt. Het speelgoed is geweldig voor honden die niet genoeg kunnen krijgen van hun bal. Het ontwerp van de lanceerder kan je helpen schouderblessures te voorkomen. Deze speelgoedcombinatie zorgt ervoor dat het een van de best beschikbare hondenspeeltjes is voor betaalbare prijzen.

Pluspunten

 • Betaalbaar met bundels ballen
 • Makkelijk te gebruiken
 • Rubberen bal vliegt en drijft

Minpunten

 • Heeft tijd nodig voor je hond om onder de knie te krijgen.
 • Rubberen bal kan gemakkelijk worden gesloopt
Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten