De 5 Beste Gezichtsbruiners op de markt

176

De zomer komt er weer aan, maar dat betekent nog niet dat je ook direct beschikt over een lekker bruin kleurtje. Gelukkig zijn er in Nederland voldoende gezichtsbruiners op de markt, die jou voorzien van een mooie tint. Als je aan de slag gaat met dit product, dan wil je er ook 1 kopen die past bij wat jij en je je huid nodig hebben. Voor beginners is het lastig de juiste keuze te maken. Wij hebben daarom voor jou het nodige onderzoek uitgevoerd. Aan de hand daarvan hebben we onderstaande uitgebreide top 5 opgesteld. Ook geven we je wat aanwijzingen ten aanzien van aspecten waar je zelf op kunt letten bij het doen van deze aanschaf.

Dan stellen we je nu graag voor aan onze uitgebreide top 5

Dit zijn de producten die bij ons als beste uit de test zijn gekomen. Ze kunnen jou een goed resultaat opleveren en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wie weet staat hier direct het product van je voorkeur tussen en anders hopen we jou in ieder geval een eind op weg te helpen. 

Let hier op bij het kiezen van de juiste gezichtsbruiner

Ter afsluiting geven we je zelf nog wat tips om het juiste product te kopen. Allereerst wil je dus kijken naar het type lampen dat wordt gebruikt en hoeveel daarvan aanwezig zijn. Het kan zijn dat jij de voorkeur hebt voor een gezichtsbruiner met een specifiek uiterlijk of van een bepaald merk. Verder is het belangrijk dat er een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Tenslotte wil je kijken naar het algemene gebruiksgemak. Het moet voor jou eenvoudig zijn om met het apparaat te werken en daarbij wil je hem eenvoudig bedienen Als een product is goedgekeurd binnen de Europese Unie, dan kun je ervanuit gaan dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Waar koop je de beste gezichtsbruiner?

Een gezichtsbruiner is een handig product, maar slecht gebruik kan ook nadelige gevolgen hebben voor jouw gezondheid. Daarbij wil je een kwalitatief goed product gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld lange termijn schade overhouden aan slechte lampen. Een gezichtsbruiner koop je dan ook bij voorkeur bij een leverancier met deskundige ervaring op dit gebied. Vraag om een persoonlijk advies. Daarnaast zijn er zowel online als offline mogelijkheden om een gezichtsbruiner te kopen. Vraag zeker hoe het zit met eventuele garanties en of je ook losse onderdelen kunt kopen. Het kan zijn dat er op termijn iets vervangen moet worden en dat is goedkoper dan een nieuw apparaat kopen.

Onze conclusie over dit onderwerp Een gezichtsbruiner kan jou het hele jaar door een lekker kleurtje geven. De werking is over het algemeen veilig, als je de instructies in acht neemt. De producten die wij hierboven benoemd hebben zijn in ieder geval van de beste kwaliteit. Daarnaast hebben we je de nodige aanwijzingen gegeven voor deze aanschaf. Al met al ben jij nu klaar om jouw mogelijkheden

Solkiss 3 in 1 self-tan Applicator Mitt

Dit product is anders dan de producten die we hierboven omschreven hebben. Het heeft namelijk de vorm van een handschoen, waarbij je je zelf bruiner kunt maken. Je brengt hier een bruiningsspray op aan. Je krijgt zo de mogelijkheid om gelijkmatig het product over je hele lichaam te verspreiden. Dankzij de techniek kun je op lastige plekjes komen. Het gaat hier om een 3-in-1 product. De handschoen beschikt over een kant met een witte spons. Hiermee maak je je huid vooraf goed schoon. De andere kant bestaat uit bruin, zacht materiaal dat je gebruikt om het proces af te ronden en de gebruinde huid mooi op te poetsen. Het moge duidelijk zijn, bij deze manier van werken heb jij een stuk meer controle over de uiteindelijke afwerking en je betaalt aanzienlijk minder voor het apparaat.

Hapro Gezichtsbruiner SummerGlow HB 175

Dan een volgend apparaat van Hapro. Dit apparaat ziet er niet bepaald mooi uit, maar is bijzonder functioneel. Het is redelijk geprijsd. Over het algemeen ontvang het lovende reacties op het internet. De lampen hebben een vermogen van 4x15 Watt. Het gebruikte Strip Reflector Systeem zorgt ervoor dat het licht extra intens is, waardoor jij nog sneller bruin wordt. Een handige bijkomstigheid is de geheugenfunctie. Hierin kun je voor twee personen de gegevens opslaan. Er is de mogelijkheid om een timer in te stellen. Al met al gaat hier dus om een degelijk product van een goed merk, waar je zeker niet de hoofdprijs voor betaalt.

Hapro HB404 HPA – Gezichtsbruiner

Vervolgens stellen we dit Hapro model aan je voor. Het is geschikt om niet alleen jouw gezicht bruiner mee te maken, maar ook jouw decolleté en nek. Het beschikt over een sterke lamp met een vermogen van wel 400 watt. Dit product onderscheidt zich dus met name door het grote gebied dat gebruind kan worden. Je kunt deze gezichtsbruiner eenvoudig verplaatsen, dankzij de aanwezig handgreep. Daarbij ontvangt die product lovende reacties op het internet. Het doet wat het moet doen en je ziet snel resultaat. Dit product is zeker niet het goedkoopste in onze lijst, maar dan krijg je er veel voor terug. Hapro is tenslotte een merk dat wij alleen maar kunnen aanprijzen.

BBWC Rubino 93131 Gezichtsbruiner Huidverjonging

Graag stellen we je voor aan een bijzonder mooi apparaat met een felle rode kleur. Het beschikt over een vermogen van 12x15 watt. Daarbij beschikt het niet alleen over een gezicht bruinende functie, maar ook over veel meer dan dat. Het gaat hier om een product dat in ons eigen land geproduceerd is. De lampen combineren UV licht, collageen en infrarood met elkaar. Daardoor kun jij sneller bruiner worden, zeker in vergelijking met de traditionele apparaten. Er wordt voor gezorgd dat jij geleidelijk bruiner wordt. Daarnaast kan je huid wennen aan UV, waarbij het bijvoorbeeld verstandig is om deze te gebruiken voordat je op vakantie gaat.

Dit product draagt ook nog bij aan je gezondheid, doordat je een goed gevoel krijgt van de behandeling en vitamines beter hun werk kunnen doen. Je krijgt ook standaard twee zonnebankbrilletjes geleverd om jouw ogen te beschermen. BBWC is een uitstekend merk. Het biedt producten van de beste kwaliteit, al kunnen die dus ook flink aan de prijs zijn. Daarnaast ontvang je een garantie van twee jaar. Verder werkt het ook op de zijkant van jouw gezicht net zo goed als de voorkant. Er is een timer aanwezig.

BBWC gezichtsbruiner 9212

Deze gezichtsbruiner kleurt niet alleen jouw gezicht, maar ook jouw nek en schouders. Het beschikt over twaalf lampen en is redelijk geprijsd. Het gaat hier om een relatief eenvoudig product dat er niet per se heel mooi uit ziet. Je kunt in 1 keer een groot gebied bereiken. Het gaat hier om een exemplaar dat over de hele wereld populair is. Dat komt dus met name door het bereik, maar ook omdat het ook de aanmaak van vitamines stimuleert. Met name vitamine D is van belang, omdat je hier in de winter snel een tekort aan krijgt.

Dit product is verder eenvoudig en snel op te bergen. Daarbij kun je hem inklappen. Dat zorgt voor minder opslagruimte, maar beschermt ook de lampen. Je kunt de gezichtsbruiner aanpassen aan jouw persoonlijke behoeftes. Zo beschikt hij onder meer over een roterende voet. Ook niet geheel onbelangrijk is dat het apparaat van duurzame materialen gemaakt is en dat het dus jarenlang mee kan gaan. Het apparaat is lichtgewicht en heeft een timer. Tenslotte wijzen we je graag op het feit dat de BBWC Gezichtsbruiner 9212 heel weinig geluid maakt.

Gerelateerde berichten