De 5 beste brievenbakjes doorgelicht

88

Opruimen is niet ieders favoriete bezigheid, en daarom zijn er hulpmiddelen om het makkelijker te maken. Er zijn handige opbergdozen voor elk gebied van het leven, van de garderobe tot het sorteren van de keuken en natuurlijk voor de badkamer.

Voor de werkplek is er de handige bureau-organizer en het brievenbakje. Of het nu groot, klein, rond of vierkant is. Je kunt de bureau-organizer in alle maten bestellen, afhankelijk van je voorkeuren. Afzonderlijke vakken zorgen voor een beter overzicht en bieden gerichte toegang tot pennen, plakbriefjes …

De beste bureau-organizer is niet alleen uitgerust met een pennenhouder, maar ook met een voorziening voor de lijmrol en biedt een vak voor het snel klasseren van brieven.

Opgeruimd staat netjes

De werkruimte, of het nu beroepsmatig is of thuis, is vaak rommelig en zeer vatbaar voor pure chaos. Kleine spullen zoals nietjes, plakbriefjes en pennen moeten op zijn minst op één plek liggen, zodat je niet steeds het overzicht verliest over wat je zoekt.

Om effectief aan je bureau te werken, heb je meer nodig dan alleen je bureaustoel, printerpapier en vulpen. Met een desk organizer of brievenbakje kopen klanten meer dan alleen een middel om te sorteren, want ze zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen die als blikvangers dienen.

Indeling van je bureau

Denk na over wat je in de bureau-organizer of het brievenbakje wilt plaatsen. Daarom moet je bij de aanschaf van een bureau-organizer rekening houden met het aantal bakken dat hij heeft. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld ook kleine compartimenten of veel tussenschotten.

Of het nu gaat om plakband, passers, linialen, schrijfblokken of pennen, al die kleine dagelijkse hulpjes moeten op de een of andere manier georganiseerd worden. Idealiter op zo’n manier dat we ze weer kunnen vinden. Leven of werken of leren in chaos is niet gezond en verhindert elke creativiteit. Iedereen heeft zijn eigen manier van opruimen, waarbij de trend duidelijk neigt naar minimalisme. Met een bureau-organizer koop je niet alleen decoratie, maar zorg je ook voor een minimum aan bureau-orde. Ideaal, voor groot en klein.

De voordelen van een schoon kantoor

  • Kalmte en serene geest: werken in een puinhoop is mentaal veeleisend en fysiek vermoeiend. Verschillende studies hebben aangetoond dat een opgeruimd kantoor kalmte en sereniteit brengt en zo onze productiviteit verhoogt.
  • Hygiëne: een opgeruimd kantoor maakt het voor uw schoonmaakteam gemakkelijker om hun werk te doen
  • Flexibiliteit: er zal steeds minder vast kantoor zijn voor iedereen. Een schoon kantoor bevordert dan de flexibiliteit op het werk
  • Vertrouwelijkheid: in een opgeruimd kantoor is er minder risico dat uw vertrouwelijke en officiële documenten rondslingeren en in verkeerde handen vallen

Hoewel steeds meer werk digitaal wordt gedaan, belanden veel documenten nog steeds in papieren vorm op je bureau. Het is het beste om ze onmiddellijk op te bergen in een brievenbakje. Organiseer je werklast door elke taak in een andere lade van het brievenbakje onder te brengen: te doen, in uitvoering, klaar, te archiveren, …

Decopatent Brievenbak Hout

Je herkent het wel, er ligt een zooitje op tafel en de rommel maakt je onrustig. Het is inderdaad heel onhandig en frustrerend. Daarom kan het gebruik van deze bureau-organizer i de rommel op het bureau schakelen. Het brievenbakje heeft veel ruimte (vijf opbergvakken en een lade) en biedt voldoende ruimte voor al je desktop spullen.

De belangrijkste eigenschappen

De vijf grote vakken zijn ideaal voor het sorteren van brieven en het opbergen van boeken en notitieboekjes. Je kunt dit brievenbakje gebruiken als multifunctionele desktopmanager of als postbak .

Naast de vijf grote vakken wordt deze organizer ook geleverd met een extra lade. Je kunt hier bijvoorbeeld pennen, potloden, scharen en paperclips plaatsen. Er ontstaat rust op je bureau.

De brievenbak is gemaakt van wit duurzaam hout met een natuurlijke look die rust creëert.

Het is geschikt voor A4-documenten

Bureau Organizer

Beschrijving van het brievenbakje

Deze houten bureau-organizer zorgt ervoor dat je al al het schrijfmateriaal en andere werkspullen netjes op één plek kunt bewaren. Je spullen kun je onzichtbaar in de la stoppen, of je sorteert ze in een van de andere zes vakken

De belangrijkste eigenschappen

Deze milieuvriendelijk bureau-organizer is gemaakt van bamboe. Hij is 25,5 cm breed, 13 cm diep en 15 centimeter hoog. De organizer heeft drie vakken van acht centimeter breed, 3,5 cm diep en vijf centimeter hoog.

De bureau-organizer van hout is op een milieuvriendelijke manier gemaakt van bamboe. De afmetingen zijn 25,5 cm breed, 13 cm diep en 15 cm hoog. De interne afmetingen van de lade zijn 22 cm breed, 10 cm diep en 6,5 cm hoog. Daarnaast heeft de organizer drie vakken van 8 cm breed, 3,5 cm diep en 5 cm hoog, twee vakken van 12 cm, 3,5 cm diep en 5 cm hoog, en een 23,5 cm, 3,5 cm hoog. Diepe en 3,5 cm hoge vakken. Met deze organizer is het rommelige bureau en de volle bureaulade geschiedenis.

Technische eigenschappen

  • Het is een rechthoekige organizer gemaakt van bamboe
  • Het geheel weegt vier kg en wordt je geleverd in een veilige verpakking
  • De verzending is snel en kosteloos

Leitz Cosy Brievenbak

Het maakt niet uit waar je je werkdag doorbrengt, met dit brievenbakje voel je je thuis. Met een minimaal algemeen ontwerp en aantrekkelijke matte kleuren kun je stijl en kleur toevoegen aan je werkruimte. De comfortabele brievenbak is geschikt voor papier kleiner dan A4 en houdt belangrijke documenten overzichtelijk en binnen handbereik. Deze hoogwaardige schrijfgeriefhouder is de perfecte aanvulling op je (thuis) kantoor, waardoor je de hele dag comfortabel kunt werken.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

Deze set van drie A4 brievenbakjes is ideaal om je werkruimte te organiseren en gemakkelijk toegang te krijgen tot belangrijke documenten.

De houders voor omslagen en documenten kunnen gestapeld worden met stijlvolle stootborden. Elke houder is voorzien van rode accenten. Er kunnen maximaal drie brievenbakjes gestapeld worden.

De brede opening aan de voorkant zorgt voor gemakkelijk toegang, zelfs wanneer documenten of mapjes gestapeld zijn

Met deze brievenbakjes combineer je een positieve en efficiënte werkomgeving met huiselijk comfort

Het geheel is fluweel grijs en gemaakt van polystyreen. Het weegt 867 kg

Decopatent Brievenbak

Dit functionele brievenbakje van gaasmetaal kan ruimte besparen en belangrijke documenten, brieven en facturen op elkaar stapelen. De brievenbak heeft vier uitschuifbare vakken voor het opbergen van documenten van A4-formaat. De diepe bakjes zijn gemaakt van dun metalen gaas, waardoor een mooi ontwerp ontstaat dat op elke tafel past.

De belangrijkste eigenschappen

Deze brievenbakjes zijn voorzien van uitschuifbare rail voor gemakkelijk toegang tot je dossiers. Met deze brievenbak kun je voortaan je documenten weer netjes ordenen. Door zijn strakke zwarte ontwerp is de brievenhouder een echte eye-catcher op je bureau.

Technische eigenschappen

  • Dit is een compacte brievenbak / brievenbak van 1, 395 gram
  • Het geheel bestaat uit vier zware brievenbakjes voor A4-documentene
  • Snelle en gratis levering

Brievenbak HAN A4

Dit brievenbakje van 255 × 348 × 65 cm (breedte × diepte × hoogte) is gemaakt van hoogglans kunststof en kan op elke tafel geplaatst worden. Het is licht, sterk en stapelbaar.

Belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

Het brievenbak van plastic weegt 195 gram en is geschikt voor twintig documenten van A4-formaat.

Het zwarte bakje is 348 mm breed en 65 mm hoog

Deze briefhouders wordt snel en gratis bezorgd.

Hilde Debie
Hilde Debie
Ik ben een 46-jarige hobbykok en de mama van 2 fantastische pubers. Naast mijn full-time job als sales manager ben ik een fervente hobbykok met een liefde voor de Italiaanse keuken. Als product tester bij Techgeek krijg ik de kans om de laatste nieuwe kookaccessoires uit te testen en te reviewen.

Gerelateerde berichten