De 3 beste bewakingcamera´s van dit moment

46

amazon.nl

Ultra-HD-video: neem alle beelden met een scherpe resolutie van 3 MP Draadloze of draadloze netwerken: verbind je camera via Ethernet of WLAN met het netwerk voor een flexibelere installatie Geavanceerd nachtzicht: biedt een visuele afstand van maximaal 30 m, ook bij...

amazon.nl

Videobeelden met hoge definitie: leg elk detail in kristalhelder 1080p vast Geavanceerd nachtzicht, de camera heeft zelfs 's avonds en 's nachts een bereik tot 9 meter Bewegingsdetectie en meldingen, ontvang een melding zodra er verdachte activiteit wordt...

Looki

De slimme en fascinerende batterij beveiligingscamera van Looki zal voor jou een oogje in het zeil houden wanneer je niet thuis bent. Deze geavanceerde camera geeft je een veilig en prettig gevoel en zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken. De camera is gemaakt van hoogwaardig materiaal...

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een bewakingscamera in of rondom het huis te plaatsen. Niet alleen vermindert dit de kans op bijvoorbeeld een inbraak of vandalisme, het kan ook nog eens een leuke korting opleveren bij de verzekeringsmaatschappij. En met alle opties die de camera’s vandaag de dag hebben, ben je ook nog instaat de communiceren met bijvoorbeeld de pakketbezorger. Echter maakt het hedendaagse ruime aanbod aan verschillende soorten, merken en modellen het soms lastig om de beste beveiligingscamera voor buiten of binnen te kiezen. In het onderstaande artikel kan je daarom een overzicht vinden van de 3 beste bewakingscamera´s op dit moment. De verschillende voor- en nadelen worden op een rijtje gezet, zodat ook jij jouw huis straks extra goed kan beveiligen!

Eufycam 2C beveiligingscamera’s + basisstation

Deze set bestaat niet uit één enkele camera zoals de voorgaande producten, maar uit twee bewakingscamera’s inclusief een basisstation. Dat betekent dat je van meerdere locaties gelijktijdig opnames kan maken, zowel binnen als buiten. Want wat deze beveiligingscamera echt uniek maakt, is dat hij zowel voor binnenshuis als voor buitenshuis zeer geschikt is!

De camera’s zijn draadloos en werken op batterijen in het basisstation. Het grote voordeel is dat dit betekent dat de beveiligingscamera’s eenvoudig overal te instaleren zijn. De meegeleverde batterij heeft een duur van 180 dagen. Wanneer deze op zijn moet je echter niet vergeten deze weer op te laden! Verder beschikt deze bewakingsset over een intern geheugen dat zich in het basisstation bevindt. En ook de speciale infrarood-functie voor in de nacht is een pluspunt. Daarbij heeft hij een communicatiesysteem en alarm, welke automatisch afgaat bij vernieling of verwijdering. Maar het aller grootste voordeel van deze beveiligingscamera voor buiten en binnen is toch wel de zachte prijs!

De voor- en nadelen op een rijtje:

+ zeer voordelige prijs

+ twee camera’s geschikt voor binnen en buiten

+ anti-diefstal alarm

Deze beveiligingscamera voor buiten is het perfecte product om jouw huis zowel overdag als ‘s nachts extra te beveiligen. De 3 megapixel camera maakt heldere opnames en is ook in staat om op verre afstanden te filmen. Zo kan hij scherpe opnames maken tot een afstand van wel 30 meter en is hij voorzien van een speciaal nachtzicht. De bewegingsdetector zendt meldingen naar de bijbehorende app, waardoor je gelijk op de hoogte bent als er iets rondom jouw huis gebeurt. Een handig extraatje is dat de tweeweg audio niet alleen geluidopnames maakt, maar het ook mogelijk maakt te spreken tegen bijvoorbeeld de postbode. Daarbij kan je ook nog eens automatische licht- of geluidseffecten instaleren, om zo indien nodig ongewenste bezoekers af te schrikken.

De camera dient door middel van een kabel aangesloten te worden op het stroomnetwerk en kan vervolgens draadloos via Wifi met de app verbonden worden. Maar ook deze internet verbinding kan door middel van een extra kabel gemaakt worden. In de app kan je te allen tijde live meekijken met de opnames, contact maken met de mensen voor je deur, beelden terugkijken en deze desgewenst opslaan.

De voor- en nadelen op een rijtje:

+ de reikwijdte van de camera

+ scherp nachtzicht

+ zeer veel opties in de app

- kan niet volledig draadloos geïnstalleerd worden

- bewegingssensor kan reageren bij extreme weersomstandigheden

Eufy by Anker 2K indoor camera

Als je op zoek bent naar een bewakingscamera voor binnen die haarscherpe opnames maakt, dan is deze Eufy By Anker een zeer goede keuze. Zo is dit model voorzien van een 2K resolutie die nog scherper beeld opneemt dan Full HD. Verder heeft de camera een groot opnamevlak, doordat hij zowel 360 graden kan draaien als kantelen. En ook de bewegingsdetectie en het nachtzicht zijn twee grote pluspunten. Wanneer je de bijbehorende app installeert op jouw computer, tablet of telefoon, kan je niet alleen op ieder gewenst moment de opnames live bekijken, maar ook instellen dat je meldingen krijgt wanneer er bewegingen worden waargenomen. Hierbij is de camera in staat een onderscheid te maken tussen personen en dieren en hoef je dus niet bang te zijn een melding te krijgen telkens als de kat voorbij loopt.

De opnames die deze beveiligingscamera maakt, zijn zowel op te slaan op een micro SD-kaart met een geheugen tot 128 Gig als in de Cloud. En ook met de installatie van dit product zit het helemaal goed. Zo is hij eenvoudig aan de muur of aan het plafond te monteren door middel van de meegeleverde montagekit, maar kan hij ook gewoon op een kast of tafel neergezet worden.

De voor- en nadelen op een rijtje:

+ haarscherpe opnames
+ goede prijs- kwaliteit verhouding
+ Pan Tilt camera met groot opnamevlak
- Geheugenkaart wordt niet meegeleverd

Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten