De 5 beste Bestway jacuzzi’s voor buiten bekeken

25

Heb je voorzichtige of misschien wel meer vastomlijnde plannen om een jacuzzi te gaan kopen? Dan hoor je bij een steeds groter wordende groep Nederlanders. Want een toenemend aantal mensen ontdekt welke voordelen een Bestway jacuzzi, zoals een opblaasbare jacuzzi Bestway, allemaal te bieden heeft. En daarom besluiten ze geregeld om overstag te gaan en ook een jacuzzi aan te schaffen. Een verstandige keuze wat ons betreft, want een eigen jacuzzi heeft veel voordelen te bieden. In dit artikel gaan we in op diverse onderwerpen en vragen. Want wat is dat precies, een Bestway jacuzzi? Welke voordelen heeft dit type jacuzzi jou als gebruiker allemaal te bieden? En wat zijn de vijf meest populaire modellen Bestway jacuzzi’s die op dit moment bij specialisten te koop staan? Lees snel verder en ontdek wat de meerwaarde van een eigen jacuzzi is!

Wat is een Bestway jacuzzi?

Een Bestway jacuzzi is een speciaal soort bubbelbad, die ook wel bekendstaat onder namen als hottub, spa, whirlpool, bellenbad of – ook dat kan – soms gewoon een zwembad wordt genoemd. Een jacuzzi is echter veel meer dan een zwembad. Typerend voor deze bubbelbaden is dat het water flink verwarmd kan worden, meestal tot een maximum van 40 graden Celsius. Kenmerkend is verder dat jacuzzi’s de mogelijkheid bieden om het water lekker te laten bubbelen, zodat je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. De belletjes worden gevormd door speciale jets in het bubbelbad, waar lucht uitstroomt die bellen produceert.

Welke voordelen hebben Bestway jacuzzi’s allemaal te bieden?

Kiezen voor een Bestway jacuzzi, zoals een jacuzzi Lay Z Spa of een opblaasbare jacuzzi Bestway, gaat jou als gebruiker enorm veel plezier opleveren. Jacuzzi’s hebben namelijk, en zeker als ze van een topmerk als Bestway zijn, heel veel moois te bieden. Een groot voordeel van een jacuzzi is ten eerste dat het bubbelende en warme water allerlei gezondheidsvoordelen heeft te bieden voor de gebruiker(s). Zo is geregeld een bubbelbad nemen goed voor stressreductie en verbeteren de waterbubbels de bloedcirculatie in je lichaam. De massagejets die in Bestway jacuzzi’s zijn aangebracht, zorgen voor een constante massage van je lichaam en helpen daardoor stressklachten te verminderen. En dat voelt echt heerlijk, kunnen we je garanderen. Een tweede grote voordeel van een jacuzzi kopen en regelmatig gebruiken, is de mogelijkheid om via jouw spa aan zowel aromatherapie als lichttherapie te doen. Deze therapievormen zijn beide prima te combineren met het gebruik van een Bestway bubbelbad. Bij aromatherapie wordt er gewerkt met essentiële oliën in het water, die positieve effecten hebben op de gezondheid. Veel jacuzzi’s van Bestway beschikken over ene speciale dispenser, die je kunt gebruiken om de olie goed in het water te verspreiden. Lichttherapie is ook een optie.

Door gebruik te maken van speciale lichtkleuren en lichtsterktes, helpt een bubbelbad je om helemaal tot rust te komen. In de derde plaats biedt een Bestway jacuzzi je de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van heerlijke bubbelbaden. Door jouw jacuzzi te overkappen met een afdakje, kun je zelfs als het regent of sneeuwt helemaal tot rust komen in je jacuzzi. Wat wil je nog meer? Fijn aan een eigen jacuzzi kopen is ten slotte de ruime keuzemogelijkheden die je hebt. Hoe kritisch je ook bent: jouw perfecte bubbelbad is zonder twijfel beschikbaar. Het aanbod aan jacuzzi’s is namelijk enorm groot, zeker als je kiest voor een speciaalzaak op dit gebied. Je hoeft dan ook niet bevreesd te zijn dat je geen maatwerk jacuzzi kunt vinden. Hieronder hebben we, om je op weg te helpen, de volgens ons vijf beste Bestway jacuzzi’s van dit moment voor je op een rijtje gezet. Er zit vast wel een model tussen dat jou aanspreekt en waar jij (en wellicht anderen in je huishouden) veel plezier aan gaat beleven.

Bestway Lay-Z Spa Ibiza: enorme waterinhoud voor optimaal bubbelgenot

Ten slotte is de spa Ibiza van Bestway een absolute aanrader. Deze prachtige jacuzzi, die wordt geleverd met en handig onderhoudspakket, is de basis voor optimaal bubbelgenot op momenten dat jij daar zin in hebt. Dus wil je even lekker tot rust komen, dan neem je gewoon een duik in de Bestway Lay-Z Spa Ibiza en voel je je razendsnel lekker ontspannen. Zo simpel kan het zijn. Met 140 waterjets en een maximumtemperatuur van 40 graden Celsius zit je met deze spa wel goed! Fijn is ten slotte het sterke materiaal. Lay-Z-spa Ibiza is gemaakt van duurzame, lekbestendige DuraPlus™ opblaasbare badwanden die heel wat kunnen hebben en lang meegaan. Gezien de kosten hoef je deze Lay Z Spa-Ibiza niet te laten staan, want met 635 euro betaal je zeker niet te veel!

Bekijk het complete assortiment Bestway jacuzzi's
Biedt onze top vijf onverhoopt tóch niet de ideale jacuzzi voor jou? Niet getreurd. Er zijn nog tal van andere goede Bestway jacuzzi's te koop bij algemene verkoopsites of via speciaalzaken. Kortom: de perfecte jacuzzi ga je hoe dan ook vinden. Succes met je zoektocht en vergeet straks vooral niet te genieten van je jacuzzi Lay Z Spa of je opblaasbare jacuzzi Bestway. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de aanbieder waar je van plan bent om jouw jacuzzi te gaan kopen. Als specialist kunnen zij je verder helpen om de juiste keuze qua bubbelbad te maken,

Bestway Lay-Z Spa St. Moritz: lekker veel bubbeljets voor een topmassage

In onze top vijf mag sowieso de Bestway Lay-Z Spa St. Moritz, een jacuzzi die geschikt is voor max. zeven personen, niet ontbreken. Zoek je een lekker bubbelbad met superieure massagemogelijkheden? Dan gaan de 180 waterjets in deze Bestway Spa St. Moritz je onvergetelijke tijden bezorgen. Een absolute aanrader, eker ook gezien de scherpe prijs van 684 euro.

Bestway Lay Z Maldives Hydrojet Pro: optimaal en ongeëvenaard comfort

Een andere opblaasbare jacuzzi Bestway waarvan je een hoop plezier kunt beleven, is de prachtig vormgegeven en technisch geavanceerde Bestway Lay Z Maldives Hydrojet Pro. Deze jacuzzi heeft een indrukwekkende inhoud van 1050 liter en is daarmee ideaal voor gebruik tot maar liefst zeven personen. Uniek aan de Maldives Hydrojet Pro zijn de vele opties die je kunt gebruiken voor een heerlijke massage. Deze jacuzzi beshcikt namelijk over een zeer modern hydrodynamisch massagesysteem, dat voorzien is van liefst acht instelbare waterstralen, maar ook 180 luchtstralen heeft voor een zeer ontspannende massage. De jacuzzi Bestway Lay Z Maldives heeft een zogenoemde AquaGlow-functie, die zorgt voro een prachtig lichtspel in het water. Er kan gekozen worden uit maar liefst zeven sfeervolle LED-kleuren. Dit bubbelbad wordt afgeleverd inclusief opblaasbare zitstoeltjes, die ervoor zorgen dat je heel relaxed in de jacuzzi kunt zitten en liggen

Bestway Lay Z Helsinki: een grote jacuzzi met een natuurlijke uitstraling

Ben je op zoek naar een prachtige spa van Bestway met een klassieke, natuurlijke uitstraling? Dan kun je niet om de Bestway Lay Z Helsinki heen. Deze stijlvolle opblaasbare jacuzzi heeft een geweldige houtlook en biedt plaats aan maar liefst 7 personen. Dat is nog eens luxe met een grote L, of niet soms?! Met 180 airjets ben je verzekerd van een zeer subtiele massage-ervaring. Doordat deze spa gemaakt is van drop-stitch materiaal is deze jacuzzi extreem sterk en duurzaam.

Bestway jacuzzi Lay Z Spa Palm Springs: opblaasbaar plezier voor een scherpe prijs

Op nummer 1 in ons lijstje met fijne jacuzzi's zetten we de opblaasbare jacuzzi Lay Z Spa Palm Springs. Deze opblaasbare jacuzzi van Bestway heeft meerdere interessante voordelen te bieden. We beginnen met de prijs van slechts 599 euro, die zeer aantrekkelijk te noemen is. Veel goedkoper ga je een jacuzzi van topkwaliteit niet vinden! Deze lay z spa Palm Springs is geschikt voor gebruik door 4 tot 6 personen. De constructie is bijzonder sterk en vervaardigd uit 2 sterke gelamineerde pvc lagen, met een polyester kern van TriTech-materiaal.

Dat betekent optimaal gebruiksgemak en de garantie op een spa die enorm sterk is en tegen een stootje kan. Met liefst 120 waterkers heb je de beschikking over een jacuzzi die je lijf op en top verwent. Het krachtige filtersysteem zorgt voor badwater dat uitstekend gefilterd wordt en kraakhelder is. Het water kan snel, met 2 graden per uur, opgewarmd worden tot een maximum van 40 graden Celsius. De bodem is gemaakt van duurzaam materiaal en zorgt voor een isolerend effect, zodat het water in de jacuzzi goed op temperatuur blijft. De Bestway jacuzzi Lay Z Spa Palm Springs is al met al dan ook een bubbelbad om je vingers bij af te likken!

Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten