De 5 beste babynestjes om te kopen

97

De babycocon is een klein kussen dat doet denken aan de vorm van de baarmoeder van de moeder. Het biedt plaats aan de baby tot hij ongeveer acht maanden oud is en hult hem in een aura van welzijn. Het is een klein nestje dat perfect is aangepast aan de grootte van een pasgeboren baby, waarin hij zich comfortabel en veilig voelt.

Je kunt je wollen cocon op de vloer, in zijn bed of op de bank leggen. Dit kleine accessoire voor kinderverzorging is gemakkelijk te verplaatsen, zodat je je kleintje altijd bij je kunt hebben.

Wat zijn de voordelen van een babynestje

Dit ergonomische kussen garandeert vele voordelen die toekomstige ouders verleiden omdat het baby veel comfort biedt.

Goed gewikkeld in zijn wollen cocon voor de baby, zal je kleintje zich het welzijn herinneren dat hij in de schoot van zijn moeder voelde. Dit gevoel zal hem kalmeren en verzachten voor hij gaat slapen. De cocon voor pasgeborenen bevordert dus de slaap van het kind, en bij uitbreiding die van zijn ouders!

Bovendien vergemakkelijkt deze positie de darmtransit. Liggend in het babynestje zal je baby minder last hebben van buikpijn of maagklachten. Het is de ideale oplossing als je een kleintje hebt dat vaak koliek heeft.

Door op hun rug te liggen in bed ontwikkelen sommige peuters een plat hoofd syndroom. In sommige gevallen hebben ze zelfs medische verzorging nodig, zodat hun schedel geleidelijk weer zijn gewelfde uiterlijk terugkrijgt. Je zult dit probleem niet hebben als je je baby in een cocon legt, omdat deze kussens zo zijn geplaatst dat deze vervorming wordt voorkomen.

De cocon voor baby is over het algemeen bekleed met een zachte stof, aangenaam tegen de huid. Goed gewatteerd, het is zowel warm en ademend. De verhoogde randen houden de baby op zijn plaats en voorkomen dat hij omvalt.

Een baby die in een babynestje slaapt, neemt een natuurlijke houding aan. Het lichaam van de baby is volledig ontspannen en kan zich normaal ontwikkelen zonder stress. Deze manier van slapen helpt om toekomstige ademhalingsproblemen te voorkomen. Babycocons zorgen ook voor de nog kwetsbare gewrichten van pasgeborenen.

Ontspannen in zijn cocon zal je baby wakkerder zijn en meer geneigd om zijn omgeving te ontdekken.

Hoe kies je een babynestje

Met zijn nestachtige vorm en beperkte ruimte biedt de cocon baby een rustige slaap. Om een maximaal comfort voor je kleintje te garanderen, moet je bij de keuze van een cocon bepaalde normen in acht nemen.

Kies voor een babydekentje met een zachte en hypoallergene stof. Je moet voorzichtig zijn met de tere huid van pasgeborenen, die gemakkelijk geïrriteerd kan raken.

Als het ontwerp van de cocon belangrijk voor je is, heb je keuze te over! Je vindt er zowel kleurrijke patronen als meer pasteltinten. Heldere kleuren helpen je kleintje zijn gezichtsscherpte te ontwikkelen. Hij zal zich sneller bewust worden van de wereld om hem heen en geïnteresseerd zijn in de leuke patronen in zijn kleine nestje. Wat de zachtere kleuren betreft, die zullen hem kalmeren en hem helpen sneller in slaap te vallen.

Aarzel niet om meerdere cocons te kiezen, te variëren naar gelang het tijdstip van de dag. Als de cocon afneembaar is, is dat een groot pluspunt, want je kunt hem gemakkelijk wassen.

Hoe gebruik je een babycocon?

Het is gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je pasgeboren baby in de holte te leggen die speciaal voor zijn morfologie is ontworpen. De wollen babycocon is zo gevormd dat je de fysiologie van baby’s respecteert en je peuter zal zich als vanzelf nestelen in dit kleine, op maat gemaakte nestje.

De babycocon is gemakkelijk te vervoeren en je kunt hem van kamer naar kamer verplaatsen of ’s avonds meenemen naar het huis van een vriend. Het is een ideaal extra bed voor een familieweekend. Je kunt dit kleine nestje gebruiken voor baby’s dutje, als je het naast je wilt houden. Leg de cocon op de bank om je peuter in de gaten te houden. Je kunt hem ook gewoon in zijn bedje leggen. Je baby zal er snel aan gewend raken om in zijn kamer in slaap te vallen, lekker knus in zijn cocon.

Nieuw Babynestje Babynest Blooming Boutique

In dit cocon zal de baby altijd een veilige, rustige en besloten plek vinden om de spelen en te rusten.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

Als je op zoek bent naar een kraamcadeau is dit natuurlijk geschikt. De cocoon is voorzien van een handige draagtas, wat het vervoer makkelijker maakt.

Door de compacte afmetingen van zeventig op honderd en tien centimeter kan het nestje ook gebruikt worden als bedverkleiner.

De cocoon is flexibel en de rug van de baby kan altijd in de goede positie gelegd worden. Je kunt de matras verwijderen en wassen op dertig graden

Cabino Slaap Positie Kussen Baby

Met dit slaapkussen vorm je een aangenaam babynestje. Het geeft je baby een gevoel van volledige ontspanning en zorgt ervoor dat je baby rustig slaapt.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

De omstaande randen voorkomen dat de baby zich draait. Door zijn vorm en zachte stof zorgt dit nestje ervoor dat je baby makkelijk in slaap valt en zich veilig en comfortabel voelt. De grijze katoenen kussen zijn 34 cm hoog en kunnen snel en gratis geleverd worden

Doomoo Babynestje Roze

Beschrijving van het babynestje

Dit comfortabel en veilig babycocon kan zowel overdag als ‘s nacht worden gebruikt. Het geeft de baby een veilig gevoel zoals in de buik van mama.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

Het babynestje is gemaakt van de zachtste stoffen en rond het hoofdje is extra ademend 3D-materiaal aangebracht. Er zijn geen touwtjes of andere kleine onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor de baby. De baby zal zich overal veilig en rustig voelen in deze cocon.

Het babynestje heeft een afneembare en wasbare kussenhoes. Het is gemakkelijk te dragen. Het is 72 cm lang en 45 cm breed en weegt 1,5 kg

De afneembare hoes kun je wassen op dertig graden.

Doomoo Cocoon - Classic Grey

Beschrijving van het nestje

Het comfortabele en veilige babynest is perfect om te ontspannen of te slapen. Het creëert een ruimte op maat voor je baby en geeft hem een ​​gevoel van veiligheid wanneer hij overgaat van het comfort van zijn moeders buik naar zijn eigen bed.

De belangrijkste eigenschappen en technische kenmerken

De babycocoon is gemaakt van zacht en ademend biologisch katoen. Er is extra bescherming rond het hoofdje van de baby.

De baby kan veilig op zijn rug liggen en de voorkant kan geopend worden. Dit maakt het babynestje geschikt voor baby’s van net geboren tot acht maanden oud.

Het babynestje is warm en comfortabel en heeft een afneembare hoes. Deze hoes kan in de wasmachine gewassen worden op dertig graden. Zowel thuis als onderweg heeft je kind altijd een comfortabele plek om te liggen.

Het babynestje is gemakkelijk te dragen en kan vanaf de geboorte gebruikt worden. Het is 72 cm lang en 45 cm breed en weeg 1,4 kg.

Gerelateerde berichten