De 3 beste all-in-one printers van 2023

1297

Jij bent op zoek naar een all-in one printer? Dan ben je zeker niet de enige, er zijn namelijk veel mensen die kiezen voor deze printersoort. Dit komt voornamelijk door het feit dat een all-in one printer natuurlijk erg universeel is. Met deze printer is het namelijk mogelijk om naast printen ook andere dingen te doen. Mocht je zelf een all-in one printer willen kopen maar weet je niet wat er allemaal bij komt kijken dan heb je geluk. In dit artikel hebben we namelijk belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet. Door middel van deze informatie krijg je een beter beeld over de beste all-in one printers die er op dit moment te vinden zijn. Ook laten we je zien wat nu eigenlijk de belangrijkste redenen zijn om te kiezen voor een all-in one printer.

Het belang van een all-in one printer

Straks gaan we kijken naar de beste all-in one printers die er op dit moment te vinden zijn. Maar voor het zover is zullen we eerst even in moeten gaan op de printer zelf. Het is namelijk nog altijd zo dat veel mensen niet weten wat voor soort printer dit is en wat de belangrijkste voordelen zijn die je kunt ondervinden van deze handige aankoop. Een all-in one printer is een printer die niet alleen kopieën kan maken, maar die ook kan faxen en die kan scannen. Het houdt dus in dat je er allerlei verschillende dingen mee kunt doen. Een all-in-one printer wordt ook wel aangeduid als een multifunctionele printer omdat het een enkel apparaat is wat met gemak verschillende functies kan uitvoeren. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat het je veel ruimte kan besparen. Een all-in-one printer is nu eenmaal een stuk kleiner dan allerlei losse apparaten bij jou op kantoor. Aangezien dit apparaat met meerdere functies wordt geleverd, moet de gebruiker wel verschillende producten aanschaffen. Toch is het een goede manier om veel ruimte te besparen.

Een ander groot voordeel van een multifunctionele printer is dat deze zo is ontworpen dat elke gebruiker het apparaat zonder al te veel kennis kan gebruiken. De meeste mensen denken dat het gebruik van een multifunctionele printer lastig is, omdat deze met verschillende functies wordt geleverd. Echter is dit gewoonweg niet waar. Een multifunctionele printer is zo ontworpen dat de bedieningselementen op de perfecte plaats zitten en het apparaat gemakkelijk te gebruiken is. Omdat alle functies in één apparaat zijn geïntegreerd kan je veel sneller aan het werk.

Top 5 all-in one printers

Met een  all-in one printer is het dus mogelijk om nagenoeg alles te doen. Van het printen tot aan het scannen, een dergelijke printer kan het allemaal. Nu zal het je niet echt verbazen dat er heel wat opties te vinden zijn als het aankomt op het bestellen van een all-in one printer. Gelukkig zijn wij er weer om je wat beter op weg te helpen. Hieronder hebben we een handig lijstje voor je gemaakt met de beste printers die er op dit moment allemaal te vinden zijn. Met een van deze een all-in one printers zal je dan ook echt een super goede aanwinst hebben voor in de studeerkamer of voor op kantoor.

Epson Expression Photo XP-960

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor deze printer van het merk Epson. Met de Epson Expression Photo XP-960 ben je in staat om foto’s op een eenvoudige manier uit te printen, zonder dat er detail verloren zal gaan. Dankzij de hoge afdrukresolutie kun je foto’s echt prachtig afdrukken. Dit maakt het gelijk een stuk makkelijker om dat fotoboek te maken over de vakantie. Dankzij de Claria Photo HD-inkt van Epson blijven foto's langer mooi. Het is mogelijk om jouw printopdrachten eenvoudig te versturen naar je printer met behulp van de Wifi ondersteuning. Ook het printen van grotere en dikkere documenten is voor deze printer geen probleem. Hij kan printen op dik papier tot A3 formaat. het 10,9 centimeter touchscreen zorgt ervoor dat je hem ook nog eens makkelijk kunt bedienen.

Voordelen

  • Je kunt eenvoudig printen vanaf je mobiele telefoon met behulp van Wifi
  • Met AirPrint kun je draadloos printen vanaf je iPad of iPhone.
  • Met deze printer kun je ook speciale CD's en DVD's printen

Epson WorkForce WF-7710DWF

De Epson WorkForce WF-7710DW is een professionele All-in-one A3-inkjetprinter die echt voornamelijk bedoeld is voor de bedrijven die veel moeten printen. Een leuke functie van deze printer is dat je een bestand in PDF kunt scannen wat je vervolgens op de printer zelf kunt doorzoeken. Dit maakt het dus mogelijk om de relevante passages uit je stukken nog sneller naar voren te halen. De printer heeft een aparte papierlade met een capaciteit van maximaal 250 A3- en A4-vellen. Dit zorgt ervoor dat je kunt schakelen tijdens het printen zelf. Hierdoor hoeft het printen niet onderbroken te worden, scheelt je echt een hoop tijd. De 35 pagina's tellende automatische documentinvoer (ADF) zorgt ervoor dat je snel achter elkaar kunt stellen.

Voordelen

  • De sterke kwaliteit materialen zorgen voor een eg lange levensduur
  • Dankzij de 35 pagina's tellende automatische documentinvoer kan je snel aan het werk

Brother MFC-J5730DW

Als je veel printjes moet maken in A3-formaat dan zal je met de Brother MFC-J5730DW all-in-one een goede aanwinst hebben voor bij jou op kantoor. Je kunt op de eerste plaats veel tijd besparen door het automatisch dubbelzijdig scannen en kopiëren. Aangezien je netwerkbeheerder een notificatie van de printer krijgt wanneer het papier of de cartridge leeg is zal je hem makkelijk kunnen vullen. Dit zorgt ervoor dat er altijd weer kan worden doorgewerkt. Door het 9,3 cm kleurentouchscreen is het super eenvoudig om de print- of scaninstellingen aan te passen zonder dat het nodig is om je computer te koppelen. Je kunt gelijk verbinding maken met behulp van Wifi direct om te printen vanaf je mobiele telefoon. Dit zorgt ervoor dat het echt een stuk makkelijker is om alle soorten printjes te maken die je maar wilt.

Voordelen

  • Je netwerkbeheerder krijgt een berichtje als het papier of de inkt op is
  • Naast het standaard A4-formaat kun je ook documenten afdrukken op A3-papier
Jordi Declerq
Jordi Declerq
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Overdag vind je mij als verkoper in een IT winkel, s'avonds kom je me dan weer tegen op World of Warcraft. Ik noem mezelf graag een echte geek en review dan ook regelmatig de laatste nieuwe gadgets. Wordpress sites maak ik sneller met WP Rocket

Gerelateerde berichten