De 5 beste 6 persoons jacuzzi´s bekeken

10

Het heerlijke warme water van een bubbelbad heeft veel meer voordelen dan alleen maar ontspanning voor je lijf. De warmte die het water in een jacuzzi afgeeft zorgt er namelijk ook voor dat je behoorlijk gaat zweten en dat je hartslag hoger wordt. Deze combinatie levert meerdere gezondheidsvoordelen voor je op. Denk daarbij onder meer aan een snellere afvoer van giftige afvalstoffen uit je lichaam en een betere vetverbranding. Los daarvan is met z’n allen in een 6 persoons jacuzzi zitten natuurlijk ook heel erg gezellig. Wil je zelf de luxe en weldaad van het warme water en de eindeloze zee aan bubbels van een spa ervaren en overweeg je zelf een bubbelbad aan te schaffen, dan is er volop keuze. Om je bij het kiezen van de meest geschikte 6 persoons jacuzzi te helpen presenteren we je bij deze het onderstaande overzicht.

Intex Bubble Massage-jacuzzi

Deze Intex Bubble Massage-jacuzzi is een luxe blikvanger in elke tuin. Het opblaasbare bad heeft een aangenaam ruime diameter van 165 centimeter en is 71 centimeter hoog, hierdoor biedt deze spa voldoende ruimte aan zes personen. De 140 jets in de badwand leveren je een weldadige zee aan bubbels op terwijl je geniet van het warme water. De temperatuur van het badwater stel je heel eenvoudig in op een extern controlepaneel. Is de optimale temperatuur eenmaal bereikt en maak je tijdelijk geen gebruik van je bad, dan zorgt de meegeleverde afdekhoes voor een perfecte isolatie, zodat je niet onnodig veel stroom hoeft te verbruiken om de warmte in stand te kunnen houden. De verpakking van de Intex Bubble-Massage jacuzzi bevat ook meteen een grondzeil en een opbergzak, zodat deze opblaasbare spa continue optimaal beschermd wordt.

Voordelen van de Intex Bubble Massage-jacuzzi

Dankzij de praktische ronde vormgeving neemt deze 6 persoons jacuzzi weinig ruimte in beslag. Je ontvangt bij deze spa ook meteen een chloordrijver, een waterthermometer, een reeks waterteststrips, een reparatieset en twee waterfilters, zodat je langdurig van een brandschoon en optimaal functionerend bubbelbad kunt genieten.

Nadelen van de Intex Bubble Massage-jacuzzi

De externe temperatuurregelaar van deze 6 persoons jacuzzi blijkt alleen spatwaterdicht te zijn. Om storingen te voorkomen raden gebruikers je daarom aan om een emmer over de regelaar te plaatsen op de momenten dat regen wordt verwacht. Verder zijn diverse gebruikers niet te spreken over de kwaliteit van de buitenwand van het bubbelbad. De naden springen klaarblijkelijk al na enkele gebruiksmaanden los. De snelheid van deze vorm van slijtage hangt vooral af van de manier en frequentie van het gebruik van deze spa. Ondanks het vrij hoge prijskaartje van dit bubbelbad blijkt het helaas niet om een opblaasbare jacuzzi 6 personen met verlichting te gaan.

Intex PureSpa Opblaasbare Navy Bubbel Spa

Deze luxe opblaasbare spa van Intex kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Hierdoor kun je in principe het hele jaar genieten van de weldaad die deze 6 persoons jacuzzi je te bieden heeft. De Intex PureSpa Opblaasbare Navy Bubbel Spa is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige PVC, waardoor het een uiterst stabiel en duurzaam product is waar je gegarandeerd lang plezier van zult hebben. Het bad wordt inclusief twee comfortabele hoofdsteunen geleverd, die je heel gemakkelijk op de badrand kunt monteren. Hierdoor wordt de mate van ontspanning in het bad nóg hoger. Dankzij een eenvoudig bedieningspaneel - ook op de badrand - stel je heel gemakkelijk de gewenste watertemperatuur van deze opblaasbare jacuzzi in.

Voordelen van de Intex PureSpa Opblaasbare Navy Bubbel Spa

De 6 persoons jacuzzi biedt ruimte aan maar liefst 1.098 liter water. Het bad wordt inclusief een duidelijke Nederlandse handleiding geleverd. Daarnaast betreft het hier een opblaasbare jacuzzi 6 personen met verlichting, waarbij je de kleur van de LED-lampjes aan kunt passen aan je stemming.

Nadelen van de Intex PureSpa Opblaasbare Navy Bubbel Spa

Om het water op de gewenste temperatuur te kunnen houden verbruikt deze 6 persoons jacuzzi flink wat stroom. Maak je bijvoorbeeld alleen maar in het weekend gebruik van dit bubbelbad, dan is het sterk aan te raden om de verwarming van deze Intex PureSpa doordeweeks resoluut uit te schakelen, zodat je na verloop van tijd niet op een torenhoge elektriciteitsrekening wordt getrakteerd

Intex Jet & Bubble Deluxe

Dit luxe achthoekige bad van Intex biedt voldoende ruimte voor zes personen. Het heeft een diameter van 218 centimeter, is 71 centimeter hoog en kan 1.098 water bevatten. Het installeren van deze opblaasbare jacuzzi neemt niet veel tijd in beslag. Binnen 30 minuten is deze spa in principe gebruiksklaar. Alleen voor het op de gewenste temperatuur krijgen van het water is extra tijd nodig. Dat kun je overigens heel gemakkelijk instellen op het externe bedieningspaneel van de Intex Jet & Bubble Deluxe én via een speciale Intex-app op je smartphone. Naast verwarmingselementen zijn er in de badwand ook 140 jets gemonteerd, die voor een overdaad aan bubbels zorgen. Deze 6 persoons jacuzzi wordt geleverd inclusief onderhoudsset, zodat je extra lang plezier aan dit topproduct beleeft.

Voordelen van de Intex Jet & Bubble Deluxe

Je ontvangt bij deze 6 persoons jacuzzi ook twee hoofdsteunen, zodat je je in het bad nog lekkerder kunt ontspannen. Het meegeleverde onderhoudsset bestaat onder meer uit een chloordrijver, twee waterfilters en enkele potten met chemicaliën, die er gezamenlijk voor zorgen dat het water constant aangenaam schoon blijft.

Nadelen van de Intex Jet & Bubble Deluxe

In niet opgeblazen toestand weegt deze 6 persoons jacuzzi maar liefst 79 kilo. Dit is dus niet bepaald een bad dat je eventjes snel in je eentje plaatst en installeert. De grote diameter van het bad kan daarnaast mogelijk belemmeringen opleveren als je deze opblaasbare spa in een krap bemeten tuin wilt plaatsen

Intex Greywood Deluxe

De naam van deze opblaasbare 6 persoons jacuzzi verwijst naar de PVC-buitenwand van het bad, dat voorzien is van een grijskleurige houtprint. Hierdoor krijgt deze spa in opgeblazen toestand een extra fraaie aanblik. Daarnaast doet deze Intex Greywood Deluxe zijn naam absoluut eer aan vanwege de vele luxe extra's die je niet bij reguliere opblaasbare bubbelbaden tegenkomt. Zo wordt deze spa inclusief twee hoofdsteunen geleverd en kun je de gewenste watertemperatuur via een app op je smartphone instellen.

Het ronde bubbelbad heeft een diameter van 216 centimeter, is 71 centimeter hoog en kan 1.098 liter water bevatten. Hierdoor is er voldoende plek voor zes personen. In de badwand is een verwarmingssysteem geïntegreerd, dat er desgewenst in combinatie met de afdekhoes voor zorgt dat het water in het bad zo snel mogelijk de gewenste temperatuur bereikt én behoudt. De externe pomp, die het water verwarmt, bevat ook meteen een filter dat het water reinigt. De 170 ingebouwde jets leveren je tenslotte een zee aan ontspannende bubbels op.

Voordelen van de Intex Greywood Deluxe

Je kunt de temperatuur van het water en de mate van waterfiltering zowel op een extern controlepaneel als op je smartphone instellen. De Intex Greywood Deluxe opblazen en vullen met water neemt hooguit een half uur in beslag. Dit is een opblaasbare jacuzzi 6 personen met verlichting. Je kunt daarbij de kleur van LED-verlichting in de badwand gemakkelijk aan je persoonlijke voorkeur aanpassen. Het opblaasbare bad wordt inclusief onderhoudsset geleverd.

Nadelen van de Intex Greywood Deluxe

Het feit dat er voor de productie van dit bubbelbad gebruik is gemaakt van hoogwaardige PVC heeft ook een rechtstreeks effect op het gewicht ervan. Zonder water weegt de Greywood Deluxe namelijk 51 kilo. Hierdoor is het niet gemakkelijk om het bad in je eentje te verplaatsen als je het - bijvoorbeeld in de wintermaanden - tijdelijk in je schuur of garage op wilt bergen

Gerelateerde berichten