De beste 5 persoons jacuzzi’s voor buiten

33

Ben je thuis met z’n vijven en zoek je een kwalitatief goede en comfortabele 5 persoons hottub ofwel jacuzzi? Dan valt er meer te kiezen dan je denkt. Het aanbod op het gebied van een jacuzzi voor 5 personen is bij speciaalzaken namelijk behoorlijk groot. In dit artikel hebben we daarom een selectie gemaakt van de volgens ons vijf beste 5 persoons jacuzzi’s die je momenteel kunt aanschaffen. Maar eerst gaan we in op wat een jacuzzi eigenlijk is en welke pluspunten de aankoop van een jacuzzi heeft. Vervolgens lichten we er vijf jacuzzi’s uit die wat ons betreft ideaal zijn voor het gebruik als 5 persoons hottub.

Jacuzzi, hottub of spa? Een korte definitie

Er worden in de wereld van bubbelbaden vaak diverse termen door elkaar gebruikt, zoals jacuzzi, hottub, spa, whirlpool, bubbelbad of zwembad. Tussen deze begrippen zitten subtiele verschillen, maar in hoofdzaak hebben deze soorten bubbelbaden twee kenmerken die ze onderscheiden van andere soorten baden. In de eerste plaats is een jacuzzi feitelijk een bubbelbad. Er zitten altijd jets in deze baden, die bedoeld zijn om waterbubbels te creëren. Naast dit kenmerk kunnen jacuzzi’s, spa’s en hottubs verwarmd worden. De temperatuur is hierbij instelbaar van gemiddeld 20 graden tot soms wel 50 graden Celsius. Dat betekent dat je heerlijk comfortabel op de gewenste temperatuur kunt bubbelen, op de momenten wanneer jij daar zin in hebt. En dat is lekker toch, of niet soms? De klant is koning!

Een jacuzzi voor 5 personen kopen? Dit zijn de grootste voordelen!

Een 5 persoons hottub, spa of jacuzzi kopen gaat je enorm veel plezier opleveren. Een 5 persoons hottub heeft namelijk nogal wat voordelen te bieden. Een van de belangrijkste pluspunten van een goede 5 persoons hottub is dat je altijd een lekkere warme duik kunt nemen als jij daar zin in hebt. Heb je een 5 persoons hottub in de tuin of op je terras staan, dan kun je lekker bubbelen wanneer jij dat wilt. Daarbij is een tweede voordeel dat je jouw 5 persoons hottub in principe het hele jaar door kunt gebruiken.

Je kunt er namelijk een luifel bij kopen tegen neerslag of de jacuzzi voor 5 personen onder de overkapping van je terras plaatsen. Het water is warm genoeg om het hele jaar door, ook als het vriest dat het kraakt, een hottub te nemen! In de derde plaats is een hottub ideaal om even volledig tot rust te kunnen komen na een zware dag op je werk of thuis. Als je wegzakt in de bubbels vergeet je al snel de stress van alledag en kun je even helemaal ontspannen. Een vierde voordeel van een 5 persoons hottub kopen, is dat geregeld een warm bubbelbad nemen meerdere positieve effecten heeft op je gezondheid. Zo masseren de hottub bubbels je huid, die daardoor lekker glad en soepel blijft. Aantrekkelijk is ook het feit dat een jacuzzi goed is voor de bloedsomloop en bloedcirculatie in je lichaam.

Een jacuzzi voor 5 personen aanschaffen is zeker een aanrader als jij of een huisgenoot te maken heeft met lichamelijke klachten. Denk hierbij aan fibromyalgie, artritis, reuma of aan specifieke spierziektes. Heb je met deze narigheid te kampen, dan biedt op zijn tijd een lekker warme hottub nemen de nodige verlichting. Ten vijfde nog een interessant voordeel van een de aankoop van een 5 persoons hottub, namelijk het feit dat er tegenwoordig een ongekend groot aanbod aan merken, types en soorten hottubs voor vijf personen op de markt verkrijgbaar is. Lees snel verder om te ontdekken welke vijf jacuzzi’s voor (minstens) vijf personen volgens ons tot de beste keuze behoren.

Vips jacuzzi: als je voor het beste van het beste gaat

Heb je voldoende te besteden en koop je liever een vaste jacuzzi, bijvoorbeeld om binnenshuis of op je tuinterras te laten inbouwen en installeren? Dan is de prachtige Vips jacuzzi een absolute must have voor jou. Deze Vips jacuzzi biedt drie gewone zitplaatsen en twee super-de-luxe VIP-plaatsen. Voor een prijs van 8995 euro is deze uiterst comfortabele en luxueuze whirlpool van jou! Zoek je een vaste 5 persoons hottub van een ongeëvenaarde kwaliteti? Dan kun je niet om deze Vips jaccuzi heen.

Of bekijk de andere modellen!

Zit jouw favoriete vijfpersoons jacuzzi niet in het overzicht hierboven? Kijk dan gerust verder binnen het assortiment dat er beschikbaar is. Er is namelijk nog veel meer moois te vinden als je op zoek bent naar een 5 persoons hottub voor particulier gebruik. Succes, en neem bij vragen gerust contact op met de verkoper cq. leverancier. Zij helpen je graag verder!

Lay Z Spa Helsinki Airjet: het hele jaar door lekker ontspannen!

Voor slechts 798 euro kun je de prachtige en riant jacuzzi Lay Z spa Helsinki airjet, waar je gemakkelijk met vijf personen in kunt. Deze super-de-luxe hottub voor vijf tot wel zeven personen heeft enkele kenmerken die deze jacuzzi zeer comfortabel in het gebruik maken. Zoek je een jacuzzi met veel inhoud, waar je het hele jaar door optimaal van kunt genieten? Dan is deze Lay Z Spa Helsinki Airjet ideaal voor jou/jullie. Het AirJet™ bubbelmassagesysteem, met maar liefst 180 stralen, staat garant voor een op-en-top bodymassage die verslavender is dan je denkt. De unieke en zeer moderne Freeze Shield™ technologie zorgt ervoor dat je de beschikking hebt over een jacuzzi waar je ieder seizoen optimaal van kunt genieten! Fijn is ten slotte het energiezuinige verwarmingssysteem met automatische timerbesturing, waarmee je flink op de energiekosten kunt besparen

NetSpa Silver: een hottub die je snel kunt opwarmen

De naam van de NetSpa Silver jacuzzi verklapt al hoe deze hottub eruit ziet: zilverkleurig. De comfortabele bubbelstroom van de NetSpa Silver bestaat uit 130 straaltjes, die je eenvoudig aan en uit kunt zetten. Deze achthoekige hottub kost je slechts 569 euro, waar je een hoop voor terugkrijgt. Bijzonder is bijvoorbeeld de krachtige motor van deze hottub, die het water goed rondpompt zodat de inhoud lekker schoon en fris blijft. Bijzonder aan de NetSpa Silver is onder meer de snelheid waarmee het water opgewarmd kan worden. Met het juiste vermogen kun je het water per uur met 2,5 graden Celsius per uur opwarmen. Je hebt deze hottub dan ook snel op de gewenste temperatuur!

Bestway Lay Z Spa Vancouver: om even helemaal bij weg te dromen

Minstens zo mooi en comfortabel als de NetSpa Python hottub is de strak vormgegeven Bestway Lay Z Spa Vancouver. De maar liefst 140 bubbeljets die in deze whirlpool zijn verwerkt, helpen je om volledig tot rust te komen en even helemaal weg te dromen. De Vancouver, die een inhoud heeft van ruim 800 liter en met 649 euro exact hetzelfde kost als de NetSpa Python, is een zeer modern ontwerp. Ideaal is het touchscreen bedieningspaneel waarmee de hottub bediend kan worden.

Maar dat kan natuurlijk ook gewoon via een gebruiksvriendelijke app op je smartphone. Fijn is dat je de intensiteit van de bubbels van de Vancouver kunt instellen en veranderen. Ook de dunne, maar zeer sterke rand is een voordeel. Hierdoor neemt de Bestway Lay Z Spa Vancouver minder ruimte in. Het water warmt met 2 graden Celsius per uur relatief snel op, tot een maximumtemperatuur van 40 graden Celsius. Dat is nog eens comfort van de bovenste plank!

NetSpa Python opblaasbare spa: een stoere 5 persoons hottub

Een populaire jacuzzi voor 5 personen die op dit moment te koop is, is de NetSpa Python opblaasbare spa. Deze prachtig ontworpen 5 persoons hottub lijkt van de buitenkant op een python, door de slanglederen afwerking van deze whirlpool. Vandaar ook de naam die deze jacuzzi gekregen heeft. Met afmetingen van 155 cm x 195 cm x 70 cm is deze achthoekige opblaasbare spa erg ruim, zodat er met gemak vijf personen tegelijk in kunnen bubbelen. Naast de unieke looks van de opblaasbare NetSpa Python, zijn de prestaties die de NetSpaPython levert uitmuntend. Het bad is snel op te warmen tot 40 graden en masseert je gehele lichaam rondom met fijne bubbels. Belangrijk is de aanwezigheid van een antibacteriële filtersysteem, dat het badwater goed schoon houdt en ervoor zorgt dat algen en bacteriën op afstand blijven.

Fijn is ten dat de NetSpa Python geleverd wordt met een extra hoes. Bij andere modellen van dit merk is dat niet het geval. De aanvullende hoes zorgt niet alleen voor een betere bescherming van de jacuzzi, maar heeft ook een isolerende werking. Je houdt je hottub er beter mee op temperatuur! Voor het vriendelijke aankoop van slechts 649 euro is deze super comfortabele 5 persoons hottub van jou!

Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten