De 5 beste 3 persoons jacuzzi’s in beeld: deze modellen moet je zien!

97

Ben jij ook zo’n levensgenieter, die geen genoeg kan krijgen van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft? Als je echt van op-en-top genieten houdt, kun je feitelijk niet om het fenomeen van de particuliere jacuzzi heen. Een jacuzzi dus die bij je in de achtertuin of op je tuinterras neergezet kan worden voor privégebruik. Qua opblaasbare jacuzzi voor 3 personen is er op de markt veel keuze. Ben je zelf op zoek naar een 3 persoons jacuzzi die al je verwachtingen overtreft?

Dan moet je snel verder lezen, want in dit blog hebben we de volgens ons beste en meest duurzame 3 persoons jacuzzi ’s voor je op een rijtje gezet. We hebben een top vijf samengesteld van superrelaxte whirlpools, jacuzzi’s en hottubs, die je stoutste verwachtingen zullen overtreffen als het gaat om comfort, luxe en uitstraling. In dit artikel beantwoorden we eerste de vraag wat er kenmerkend is voor jacuzzi’s, bubbelbaden die ook wel eens aangeduid worden als whirlpools, hottubs of spa’s. Vervolgens zoomen we in op de vele voordelen van het kopen van een 3 persoons jacuzzi. En dat zijn meer voordelen dan je denkt, dus laat je verrassen! Ten slotte bieden we de lezer een overzicht van de vijf meest geavanceerde 3 persoons jacuzzi ‘s, die de garantie bieden op optimaal bubbelplezier voor drie personen.

Wat een jacuzzi tot een jacuzzi maakt

Belangrijk om helder te hebben is natuurlijk de vraag wat een 3 persoons jacuzzi precies is. Er zijn twee specifieke kenmerken die een jacuzzi tot een jacuzzi maken. In de eerste plaats heeft elke jacuzzi een functie om waterbubbels mee te maken. Dit gebeurt via speciale airjets, die onder water luchtbelletjes blazen en zo masserende luchtbelletjes creëren die garant staan voor een fullbody massage. Een jacuzzi is dus in feite een bubbelbad, maar dan wel de luxe uitvoering van een bubbelbad. Naast dit kenmerk kunnen jacuzzi’s ook altijd tot een meer dan comfortabele temperatuur verwarmd worden. Meestal is dit 40 graden Celsius,maar er zijn ook modellen die tot wel 45 of soms zelfs 50 graden opgestookt kunnen worden.

Zelf een jacuzzi kopen? Dit heb je er aan!

De aanschaf van een privé-jacuzzi heeft meer moois te bieden dan je zou denken. De voordelen van een particuliere 3 persoons jacuzzi in je achtertuin zijn legio, als je er tenminste oog voor hebt. Een van de aantrekkelijkste voordelen die een particuliere jacuzzi heeft, is dat je een heerlijk bubbelbad kunt nemen in de privésfeer. Je hebt dus geen last van onbekende mensen die bij jou in bad komen zitten. Door de jacuzzi achter een schutting en/of onder een overkapping te plaatsen, voorkomen je dat buren of passanten inkijk hebben en heb je nog meer privacy. Je kunt dan ook gerust poedelnaakt ene duik nemen in je eigen jacuzzi.

In de tweede plaats is een ander mooi voordeel van jacuzzi’s – en eigenlijk de belangrijkste reden om er eentje te kopen – de mogelijkheid om heerlijke te ontspannen op het moment dat jij dat wilt. Het mooie van moderne hedendaagse jacuzzi’s is dat je deze in principe altijd buiten kunt laten staan. De bubbelbaden hebben namelijk een antivriessysteem en kunnen overkapt worden met een luifel. Dus of het nu regent, sneeuwt of kraakt dat het vriest: wanneer jij er zin in hebt, neem je gewoon een lekkere duik tussen de warme waterbubbels van jouw jacuzzi! Een jacuzzi kopen is ten derde ook ideaal, omdat het regelmatig gebruik van een warm bubbelbad positief is voor je eigen gezondheid.

Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de watermassage die je krijgt tijdens het nemen van een bubbelbad diverse positieve effecten heeft op je welbevinden en je gezondheid. Mensen die geregeld bubbelen, hebben bijvoorbeeld minder last van stressklachten en slapen beter. Verder zorgen jacuzzi’s ervoor dat de bloedcirculatie beter wordt, wat goed is voor de algehele conditie van je bloedvaten, voor je hart en voor het goed werken van andere organen. Ten vierde noemen we nog een aantrekkelijk voordeel van een eigen 3 persoons jacuzzi. Dat is het feit dat je veel tijd en geld bespaart met een privéjacuzzi. Hoe precies? Heel simpel: je hoeft voor een lekkere whirlpoolsessie voortaan niet meer naar de sportschool of een wellnesscentrum.

Dat scheelt abonnementskosten, maar natuurlijk ook veel reis- en wachttijd. Om ons lijstje voordelen af te ronden, wijzen we er nog op dat een laatste plus van een jacuzzi aanschaffen de enorme keuze is aan modellen en varianten jacuzzi’s. Als je een 3 persoons jacuzzi zoekt, kun je hieronder in elk geval inspiratie opdoen uit ons lijstje met onze top vijf beste 3 persoons jacuzzi. Doe je voordeel met onze selectie en koop ook een 3 persoons jacuzzi die precies op jouw wensen aansluit.

Lay ZX spa Miami jacuzzi: stoer en elegant

Ten slotte verdient de Lay Z Spa Miama Jacuzzi nog een plek in onze top vijf. Dit bubbelbad heeft niet alleen een stoere en eigentijdse vormgeving, maar haalt ook qua badplezier een hoog niveau. Uniek zijn bijvoorbeeld de hypermoderne flip-up controlepanelen, die voorzien zijn van een modern touchscreen, en het handige plateau waar je bekers in kunt zetten tijdens het bubbelen! Het Power Saving System helpt je om stroomkosten te besparen, terwijl het antivriesysteem voorkomt dat op gure dagen het water in deze 3 persoons jacuzzi bevriest.

Nog niet tevreden? Kijk dan verder, want er is een enorm aanbod aan 3 persoons jacuzzi's
Het kan zijn dat jouw ideale 3 persoons jacuzzi niet in de bovenstaande top vijf terug te vinden is. Op zich is dat geen enkel probleem, want er zijn momenteel nog tal van andere mooie jacuzzimerken en -modellen te koop bij speciaalzaken. De keuze op het gebied van driepersoons bubbelbaden is dan ook groter dan groot. Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan gerust online in het assortiment met nog meer aanbiedingen

Lay Z Spa St.Lucia Jacuzzi: een fijne, lichtkleurige topmasseur

Een prachtige opblaasbare jacuzzi voor 3 personen, dit topexemplaar kost slechts 439 euro, is de Lay Z Spa St.Lucia Jacuzzi van het topmerk Bestway. Naast de goede technische prestaties van deze hottub is de lichte kleur van deze jacuzzi rustgevend en daarom fijn. Verder is dit bubbelbad in staat om perfecte lichaamsmassages te geven, die meer dan verslavend werken!

Infinity Spa Lugano 3-Persoons jacuzzi

Zoek je een vaste jacuzzi voor drie personen die niet opgeblazen hoeft te worden? Dan betaal je vaak meer geld, maar heb je wel de zekerheid op een super-de-luxe jacuzzi die een haast onbegrensd gevoel van ontspanning biedt. Zo'n whirlpool is de driepersoons Infinity Spa Rechthoek Lugano 3. Dit formidabele bubbelbad biedt naast twee ligplaatsen ook een zitplaats, terwijl 22 speciale massagejets je lichaam van top tot teen verwennen. Via een handige touchpaneel kun je zelf de temperatuur, massage-intensiteit en de LED-lichten afstellen

Bestway Lay Z Spa Aruba: een van de vrolijkste jacuzzi's ooit

Zoek je een kwalitatief hoogstaande, maar ook een vrolijk vormgegeven jacuzzi voor 3 personen? Dan is de Bestway Lay Z Spa Aruba, die met afmetingen van 170 cm x 170 cm x 66 cm genoeg ruimte biedt voor drie personen, de ideale hottub voor jou! De Lay Z Spa Aruba is gemaakt van zeer sterk en duurzaam kunststof heeft een handig Freeze Shield, dat bevriezing van eht water op koude dagen voorkomt. Je hoeft met deze stijlvolle en tropisch ogende jacuzzi niet ban te zijn dat je niet voldoende gemasseerd wordt, want de 110 airjets staan garant voor een hoogwaardige massage van je complete lichaam

DreamStream: een hoop plezier voor een koopje

Wellicht de meest comfortabele opblaasbare jacuzzi voor 3 personen, en daarom onze nummer één, is de voordelig geprijsde, maar daarom niet minder heerlijke driepersoons spa Dreamstream. De DreamStream is een superlekkere opblaasbare jacuzzi, waar je heel veel plezier van gaat beleven als je hem gebruikt. Je betaalt voor dit prachtige bubbelbad slechts 370 euro. Een koopje eigenlijk, want je krijgt voor dit bedrag een hoop terug.

Een van de mooiste kenmerken van de DreamStream is het feit dat je dit bubbelbad in slechts vijf minuten met de meegeleverde pomp kunt opzetten. Het water is met een paar drukken op de knop te verwarmen tot wel 40 graden Celsius. De DreamStream whirlpool is voorzien van een handige timer om het verwarmingssysteem tijdig in en uit te kunnen zetten, zodat je energie kunt besparen. Met 110 luchtjets is het massageniveau van de DreamStream buitengewoon hoogwaardig te noemen. Een aanrader dus!

Gerelateerde berichten