De 5 beste 2 persoons jacuzzi’s bekeken

55

Samen met je partner, een goede vriend of een vriendin even lekker een 2 persoons jacuzzi pakken? Wat is er lekkerder dan dat? Nou, niet zo veel. Een eigen 2 persoons jacuzzi in de tuin hebben staan, waar je op elk gewenst moment een bubbelbad in kunt nemen, is een van de grootste geneugtes van het leven. Op elk gewenst moment kun je met een bekende of met je geliefde even lekker tot rust komen in een 2 persoons jacuzzi. Maar wat zijn precies de basiskenmerken van een jacuzzi? Wat is dit voor soort bubbelbad? Waar je profiteer je allemaal van als je een 2 persoons hottub gaat kopen voor privégebruik? En, last but not least, wat zijn de vijf beste 2 persoons hottubs die je momenteel aan kunt schaffen bij diverse aanbieders? Lees gauw verder om te ontdekken hoe een 2 persoons jacuzzi jouw leven kan verrijken en welke elektrische hottub 2 personen voor jou de beste keuze kan zijn!

Wat wordt er precies onder een ‘jacuzzi’ of ‘hottub’ verstaan?

Jacuzzi is een term die geregeld valt om een kleine en warm zwembad mee aan te duiden. Andere begrippen die veel als synoniem worden gebruikt zijn spa, whirlpool, subtropisch bubbelbad en hottub. Welk begrip je ook gebruikt, er zijn twee hoofdkenmerken die karakteristiek zijn voor een 2 persoons hottub of jacuzzi. De eerste karakteristiek is het feit dat dat elke jacuzzi, hottub of spa de mogelijkheid heeft om lekkere waterbubbels te produceren, die je lichaam van onder tot boven masseren en verwennen.

Een 2 persoons jacuzzi of een 2 persoons hottub is dus feitelijk ‘gewoon’ een modern bubbelbad en kan als zodanig op elk gewenst moment gebruikt worden voor een overheerlijke lichaamsmassage. Naast dit belangrijke kenmerk heeft een 2 persoons jacuzzi of een hottub 2 personen nog een ander onderscheidend kenmerk, namelijk de mogelijkheid om het water tot zeer aangename temperaturen, die in de categorie tropisch vallen, te verwarmen. Gemiddeld genomen kan een 2 persoons jacuzzi, hottub of spa snel opgewarmd worden tot 40 graden Celsius of meer, zodat je heerlijk warm kunt baden, terwijl je lichaam op-en-top verwend wordt door alles omringende waterbubbels. Veel meer comfort kun je je natuurlijk niet wensen!

Een privéjacuzzi kopen: hiervan ga je sowieso profiteren

De aanschaf van een eigen privéjacuzzi gaat je meer plezier opleveren dan je voor af had kunnen dromen. De voordelen van een particuliere 2 persoons hottub zijn namelijk erg groot. De belangrijkste pluspunten waar je van gaat profiteren zetten we hieronder voor je op een rijtje. Een van de meest boeiende voordelen van een 2 persoon jacuzzi is dat je zelf heer en meester bent en altijd zelf kunt bepalen wanneer je een snoekduik in je elektrische hottub 2 personen. Besluit je om voor echte kwaliteit te gaan en een kwalitatief uitstekende jacuzzi te kopen? Dan kun je het hele jaar door op elk gewenst moment genieten van een lekker bubbelbad.

Een goede jacuzzi heeft namelijk een antivriessysteem en kun je daardoor het hele jaar door buiten laten staan. Wordt het water kouder dan 5 tot 7 graden? Dan slaat het defrost-systeem, wat voorkomt dat het water bevriest. Naast dit voordeel is een tweede grote plus van een eigen jacuzzi kopen dat geregeld een bubbelbad nemen een gunstig effect heeft op je gezondheid. Je stressniveau daalt aanzienlijk als je zo nu en dan een lekkere jacuzzi neemt. Hierdoor merk je al snel dat je meer ontspannen bent en je lekkerder gaat voelen.

Verder is een duik in een 2 persoons jacuzzi voordelig voor je bloedsomloop en de conditie van je huid. Een jacuzzi is dan ook een prima apparaat dat je kunt gebruiken om fit en actief te blijven. En we kunnen nog wel even doorgaan, want een derde zee prettig voordeel van een 2 persoons jacuzzi is de privacy die je krijgt. Alleen jij, je geliefden en vrienden mogen namelijk gebruikmaken van jouw jacuzzi. Pottenkijkers kun je op afstand houden door de hottub een strategische plek te geven, uit het zicht van buren en passanten.

In de laatste plaats is een fijn kenmerk van de moderne generatie hottubs de ruime keuzemogelijkheden die er zijn qua soorten en merken. De variatie is zeer groot en er is voor elke kritische consument wel een goede 2 persoons jacuzzi te vinden die precies voldoet aan de hoge eisen die aan deze bubbelbaden gesteld mogen worden. Vanuit onze jarenlange expertise stellen we je vijf modellen voor die er wat ons betreft uitspringen in jacuzzi-land!

Avenli Osaka Leather spa: luxe ten top

Hebben we het al over de stoere zwarte Avenli Osaka Leather spa gehad? Nee? Dan wordt het hoog tijd! Voor 899 euro haal je deze prachtige spa in huis, die een enorm dikke en duurzame veiligheidswand heeft van maar liefst 8 cm schuim. Dat betekent dat deze hottub tegen een stootje kan, maar ook prima isoleert. Deze chique bubbelaar heeft een mooie lederen buitenkant, hoeft niet opgeblazen te worden en heeft een gunstig, lees: laag, energieverbruik. Kortom: een 2 persoons jacuzzi die de garantie biedt op urenlang onbezorgd badplezier voor twee!

En vergeet tot slot dit niet...
Het kan best zijn dat de genoemde vijf jacuzzi's je wel aanspreken, maar dat je toch nog even verder wilt kijken naar optionele andere modellen en uitvoeringen. Doe dat dan gerust, want er zijn nog veel meer geavanceerde en stilistisch prachtige hottubs te koop dan de vijf bovengenoemde topmodellen

Bestway Lay Z Spa - Cancun Airjet: een topmassage is gegarandeerd

Over het topmerk Bestway raken wij als expert niet uitgepraat, omdat deze leverancier het ene na het andere fantastische model hottub op de markt brengt. Dat geldt zeker ook voor de Bestway Lay Z Spa Cancun Airjet. Deze strak vormgegeven whirlpool beschikt over 120 waterjets, die jou de tijd van je leven gaan bezorgen. Op een veranda van hout, of op je gazon komt deze topjacuzzi visueel perfect uit de verf! Voor deze Bestway betaal je slechts 446 euro!

EXIT Silver Classic spa

Houd je van modern, strak en eigentijds? Overweeg dan de aanschaf van de luxueus vormgegeven ronde EXIT Silver Classic spa, die een stoere zwarte buitenkant en een grijze binnenwand heeft. Veel eigentijdser dan deze 2 persoons jacuzzi ga je geen bubbelbad vinden! Deze whirlpool heeft extra sterke drielaagse pvc wanden en een comfortabel zachte bodembedekking. Via de meegeleverde filterpomp, die razendsnel werkt, blaas je deze hottub snel en kan het grote genieten beginnen. Ruim 100 airjets zorgen ervoor dat je onbezorgd je lichaam kunt laten masseren op een manier die je nog niet eerder meegemaakt hebt. En dat voor slechts 400 euro!

Alice's Garden MSPA spa NEST 2

Een goede nummer twee in onze jacuzzi toplijst is de Alice's Garden MSPA NEST 2 spa. Deze Alice's Garden heeft afmetingen van 186 cm x 125 cm en biedt daarmee meer dan voldoende ruimte voor optimaal plezier voor twee. De energiebesparende timer, het ozon O3 antibacterieel systeem en zeker ook de drie bubbelstanden, met 104 stralen, die je kunt instellen maken deze hottub tot een zinderend genotsapparaat. De manometer, de reparatieset, het opblaasbare deksel en de warmtebewarende vloermat zijn zeer nuttige accessoires die je er gewoon bij krijgt. En dat voor een acceptabele prijs van niet meer dan 600 euro!

BluMill Avenli Jacuzzi London: scherp geprijs & optimaal comfort

De BluMill Avenli Jacuzzi London is onze absolute nummer één in de categorie 2 persoons jacuzzi's. Dat heeft te maken met de scherpe prijs van deze elektrische hottub 2 personen, die slechts 349 euro kost, maar ook met het optimale comfort dat deze whirlpool de gebruiker te bieden heeft. Maar liefst 120 uitstekend werkende luchtjets zorgen voor een massagesensatie die in de praktijk erg verslavend blijkt te zijn. Wie eenmaal in de BluMill Avenli Jacuzzi London stapt, kan er vaak maar moeilijk wee uit komen.

Deze bubbelpool heeft geen speciale stroomaansluiting nodig, maar werkt gewoon op het 220 vols netwerk. Niks aan de hand dus! Dit bad kun je in minder dan 15 minuten volledig opblazen, warmt snel op tot maar liefst 42 graden Celsius en wordt bij je afgeleverd met tal van handige accessoires. Zo krijg je bij de BluMill Avenli Jacuzzi London een handig afdekzeil, een beschermend grondzeil, filterpatronen, een reparatieset en drie pompeenheidsconnectoren. Dit is dan ook een eigentijdse, hypermoderne hottub om je vingers bij af te likken!

Frank De Zutter
Frank De Zutter
Als leraar biologie heb ik een grote passie voor alles wat met Fauna & Flora te maken heeft. Zo kweek ik mijn eigen groenten in een zelfgemaakte serre en beschouw ik mezelf ook als een hobby tuinman. Bij Techgeek ben ik verantwoordelijk voor het testen en reviewen van de laatste tuin & outdoorproducten. Bij vragen omtrent producten kan je mij steeds contacteren!

Gerelateerde berichten