Popcorn Time is een gratis BitTorrent-client waarmee gebruikers gratis films en tv-programma’s kunnen streamen. Het is beschikbaar voor zowel desktop als mobiele apparaten en is een geweldig alternatief voor op abonnementen gebaseerde services zoals Hulu en Netflix.

Hoewel Popcorn Time een geweldig alternatief is voor Netflix en Hulu, wordt het geplaagd door enkele problemen. Een van de meest voor de hand liggende problemen is de privacy. Omdat Popcorn Time wordt geassocieerd met bittorrent-clients, bevindt het zich in een juridisch grijs gebied en kan het onderhevig zijn aan claims van schending van het auteursrecht.

Dus als je geen onvoorziene juridische problemen wilt krijgen of gewoon langs geografische beperkingen wilt komen, heb je een gratis VPN nodig voor Popcorn Time. Het probleem is dat het niet eenvoudig is om een ​​gratis VPN te vinden die je kunt vertrouwen.

In dit artikel presenteren we de beste VPN voor Popcorn Time.

Waarom heb je een VPN nodig voor Popcorn Time?

Popcorn Time biedt gratis films en shows aan, waarop mogelijk auteursrechten rusten. Als je zich bevindt in landen met strikte regelgeving tegen BitTorrent-clients en auteursrechtschendingen, zoals Nederland, kunt je gemakkelijk in juridische problemen komen door het gebruik van Popcorn Time

Om voor deze problemen te blijven en uw identiteit op internet anoniem te houden, kunt je zich wenden tot VPN-services. VPN’s houden uw identiteit geheim en maken je onvindbaar op internet door uw gegevens om te leiden via beveiligde privétunnels, waardoor uw IP-adres wordt gewijzigd omdat het zichtbaar is voor derden.

Dit maakt het moeilijk uw digitale voetafdruk te bepalen door een bureau dat je wil bespioneren, waardoor je meer veiligheid en privacy krijgt.

Er is een ingebouwde VPN van Popcorn Time inbegrepen voor de veiligheid van gebruikers. Het is echter een zeer eenvoudige VPN-service met beperkte mogelijkheden voor privacybescherming. Daarom wordt het sterk aanbevolen om een ​​volwaardige, krachtige VPN te gebruiken die gegarandeerd uw privacy intact houdt en eventuele lekken voorkomt.

NordVPN

Bekend om zowel hoge snelheden als sterke beveiliging, hebben we NordVPN, algemeen bekend in de branche als een van de favorieten van het publiek.

Deze Panama VPN biedt de beste privacy en anonimiteit van zijn gebruikers. Met een enorm platform van 5000+ servers in 59 landen, heeft het merendeel van zijn servers geoptimaliseerd voor P2P en hoge streamingsnelheden.

Wat NordVPN het beste maakt voor Popcorn Time, is de beveiligingsondersteuning. Het werkt op AES 256-bit-codering, heeft een ingebouwde Kill Switch en DNS-beveiligingsfunctie die je in de app kunt starten. Er is ook een geavanceerde CyberSec-functie om vervelende pop-upadvertenties te verwijderen, en meer.

NordVPN is zeer compatibel met door Popcorn Time ondersteunde apparaten en apps. Een paar daarvan zijn Windows, iOS, Android, Apple TV, Linux en nog veel meer in het algemeen. Wat betreft streaming op firestick, NordVPN heeft een speciale Firestick VPN-app om vrijelijk te streamen. Je kunt nu via deze service op 6 apparaten tegelijk streamen!

Afgezien van de Popcorn Time-services, heeft NordVPN een geschiedenis van het omzeilen van belangrijke geografische blokken. Toen het werd getest, slaagde het erin om BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Fox News en nog veel meer te deblokkeren.

Als je NordVPN’s deblokkeermogelijkheden wilt testen, kost dit je ongeveer $ 3,71 per maand. Probeer de gratis proefperiode van 7 dagen voor mobiele Android- en iOS-apparaten, of voer de proefperiode van 30 dagen rechtstreeks uit op een onbeperkt aantal ondersteunde apparaten. Het punt van de proefperiode voor terugbetaling is dat als je niet tevreden bent, je uw geld kunt terugvragen tijdens de eerste maand van uw abonnement.

Surfshark

Surfshark houdt zich aan strikte privacywetten en heeft ongeveer 1700+ servers in 64 landen met extreem goede snelheden voor zowel torrenting als streaming in HD-kwaliteit. Het beste van Surfshark is dat de meeste van zijn servers P2P-geoptimaliseerd zijn.

Deze VPN streeft ernaar de beste beveiligingsfuncties te bieden die geschikt zijn voor Popcorn Time. Een deel ervan omvat 256-bits AES-codering van militaire kwaliteit, een kill-schakelaar, IPv6, WebRTC- en DNS-lekbescherming, GPS-spoofing en nog veel meer.

Surfshark is ook compatibel met tal van apparaten die Popcorn Time ondersteunen. Enkele van de platforms zijn Firestick, Windows, Android, iOS, macOS, Linux en andere. En je kunt onbeperkt gelijktijdige verbindingen maken per VPN-abonnement. Dit betekent dat je al uw apparaten in één keer kunt beschermen.

Naast dat Surfshark een betrouwbare VPN-keuze is voor Popcorn Time, deblokkeert het ook een hele reeks services. Enkele van de belangrijkste zijn Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO-kanalen en nog veel meer!

Surfshark is een krachtige VPN voor Popcorn Time-gebruikers die je de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken. De provider biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor desktopgebruikers en een gratis proefperiode van 7 dagen voor smartphonegebruikers. Als je bij Surfshark wilt blijven, kost het je slechts $ 2,49 per maand. Je kunt binnen 30 dagen een terugbetaling aanvragen.