Het gaat hier om Sony WH-1000XM4 en je kon het niet zeggen door gewoon ernaar te kijken omdat ze bijna identiek lijkt aan de WH-1000XM3 van de vorige generatie maar dat is helemaal prima, want niemand had echt grote klachten met de WH-1000XM3. Ik kroonde ze mijn beste ruisonderdrukking hoofdtelefoons van vorig jaar.

De WH-1000XM4 hebben dezelfde prijs als de vorige generatie, namelijk 349. Sony is slim geweest en heeft de “if it ain’t broke don’t fix” aanpak gekozen. Ze hebben eigenlijk alle kleine kleine verzoeken aangepast van de klanten die ze bij de vorige versie hadden.

Multiple device support

Een van mijn grootste verzoeken was de ondersteuning voor meerdere apparaten en het kostte hen twee jaar om te ontwikkeling, maar eindelijk hebben ze ondersteuning voor meerdere apparaten toegevoegd aan de WH-1000XM4.

Dus de mogelijkheid om deze koptelefoon actief te koppelen actief naar meer dan één apparaat meteen klinkt misschien als een soort van niche-ding, maar het is zo’n groot probleem wanneer je de koptelefoon hebt gekoppeld aan uw computer en uw telefoon tegelijkertijd tijd. Of uw tablet en uw telefoon en op dezelfde tijd luistert je naar muziek over één apparaat en je krijgt een telefoontje op het andere en zo naadloos automatisch over schakelt naar het ander. Wanneer je dan ophang ga je automatisch terug naar de muziek op het eerste apparaat. Het is gewoon een zo veel betere ervaring dan in bluetooth instellingen te gaan ontkoppelen en vervolgens handmatig elke keer te wisselen.

Betere ruisonderdrukking

Ze maakten ook de ruisonderdrukking beter dan op de WH-1000XM3. De ruisonderdrukking en geluidskwaliteit was zo goed maar de WH-1000XM4 is zo veel beter. Het klinkt ongelooflijk schoon en helder en vol met allemaal hetzelfde geluidsinstellingen in de Sony-app voor al uw eq instellingen.

Nu wordt de ruisonderdrukking iets meer geannuleerd vanuit sommige hogere frequenties. Het is altijd geweldig geweest met lage frequenties zoals vliegtuigen, treinen of mompelen maar dat ken je al. Nu ook met zaken zo als vaatwassers en auto’s en zelfs de stemmen van mensen annuleert het meer dan voordien.

Betere microfoon

De WH-1000XM4 heeft nu een beter microfoonpatroon met vijf microfoons voor een betere gesprekskwaliteit en betere spraakherkenning. Ze hebben vijf microfoons ingebouwd en het kan het achtergrondruis beter wegnemen en je kunt mijn stem een ​​beetje meer geïsoleerd horen.

Er is geen groot verschil met de WH-1000XM3 maar de belangrijkste pijnpunten zijn wel aangepast. Een goede vooruitgang dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *