je hebt net een nieuwe tv gekocht en een hoop geld uitgegeven aan een nieuwe 4k-set. je krijgt het thuis, je sluit het aan, je zet een film aan en je bent teleurgesteld. Je krijgt geweldige beelden, maar het geluid is zo slecht dat je er bijna een hekel aan hebt dat je al dat geld hebt uitgegeven aan zo’n geweldige tv. het hebben van een geweldige soundbar kan ervoor zorgen dat je die vreselijke ervaring helemaal vergeet en dit is een product dat je zeker wilt bekijken. Bose heeft met de Smart Soundbar 300 een soundbar gemaakt die niet alleen geweldig klinkt, maar er ook geweldig uitziet.

Je kunt op de luidspreker zien dat je een zwart gaasrooster gaat vinden dat helemaal rond de voorkant en langs de zijkanten en vervolgens langs de bovenkant loopt. je hebt een mooi glazen stuk dat ze er bovenop zetten en een paar statuslampjes aan de zijkant. Gelukkig geven ze ons ook een poetsdoek voor het glazen blad, want dit ding pikt vingerafdrukken op als een rechercheur van een plaats delict.

Rondom vind je alle aansluitingen. Je krijgt een HDMI-ingang, je hebt een HDMI-uitgang met een audio-retourkanaal en er is ook een optische ingang. Je krijgt ook Bluetooth en NFC voor een draadloze verbinding en hij heeft ingebouwde Wi-Fi, zodat je hem kunt aansluiten op je thuisnetwerk en muziek kunt streamen vanaf allerlei soorten bronnen. Doordat al deze opties beschikbaar zijn, is de luidspreker echt gebruiksvriendelijk, eenvoudig in te stellen en eenvoudig te gebruiken.

Bose Smart Soundbar 300 geluid

Nu we het hebben gehad over het uiterlijk en de verbindingen, denk ik dat het tijd wordt om te praten over wat deze soundbar zo geweldig maakt. Ik was echt verrast door hoe goed deze luidspreker klonk. Als je bekend bent met Bose, hebben ze een beetje de reputatie dat ze niet per se het beste algemene brede geluidsbereik hebben. Ze zijn een beetje meer gefocust op de middentonen of dat zijn ze tenminste geweest. De hoogte- en dieptepunten hebben de neiging een beetje te lijden. Ik vond dat deze luidspreker een geweldige definitie had in de middentonen en de hoge tonen, evenals een behoorlijk adequate bas, aangezien er niet rechtstreeks vanuit de fabriek een grote subwoofer aan is bevestigd.

Bose Smart Soundbar 300

Ik heb zelf een Sonos-playbar en ik geef toe dat ik dacht dat dit beter klonk. Als je die jeuk voor een grote bas moet krabben, kun je altijd hun akoestische 300 draadloze basmodule toevoegen, maar ik was onder de indruk, zelfs zonder dat die was bevestigd. Bose biedt een paar extra luidsprekers die je kunt toevoegen om als achterkanalen te gebruiken, zodat je een volledig functionerend surround sound-systeem krijgt waarvoor je niet overal luidsprekerkabels hoeft te leggen. Het heeft de mogelijkheid om een ​​echt coole surround sound-opstelling te zijn. U kunt dit allemaal op verschillende manieren regelen.

Bose Soundlink App

De soundbar komt met zijn eigen volledig functionerende afstandsbediening, hij is universeel, dus je kunt hem zo instellen dat hij echt werkt met bijna elk onderdeel dat je hebt. Er is ook een gratis applicatie die u kunt downloaden: deze heet de soundlink-app. Met de app kun je verbinding maken met alle andere Bose-producten die niet op je netwerk zijn aangesloten.

Je kunt alle nummers die je op je netwerk hebt opgeslagen afspelen, naar internetradiostations luisteren en allerlei andere leuke dingen. De lay-out van de apps is heel gemakkelijk te gebruiken en het had goede functionaliteit. Het mist een paar functies, tenzij ik ze miste. Maar ik zag nergens een slaaptimer, dus daar was ik een beetje teleurgesteld in. Maar niet echt zo erg.

Voor iedereen die al van Bose houdt, wordt dit een ander product in hun assortiment waarvan ik weet dat je het leuk zult vinden en voor degenen onder jullie die misschien een beetje sceptisch zijn of een ander merk overwegen Ik zou je willen vertellen om ervoor te zorgen dat je deze een kans geeft voordat je een beslissing neemt. Het is echt het luisteren waard, het is totaal anders. Ze hebben hun geluidsstijl totaal vernieuwd en dit ding klinkt geweldig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *